Lakštiniai su pievagrybiais

Ingridientai:
400 g lakštinių
1 šaukštas aliejaus
1 skiltelė česnako
250 g svogūnų laiškų
750 g pievagrybių
75 g sviesto
1 šaukštelis juodųjų pipirų
druskos
Gaminimas

Puode užvirinkite 3 1 sūdyto vandens. Sudėkite makaronus ir įpilkite aliejaus. Nulupkite česnako skiltelę, smulkiai supjaustykite arba išspauskite ir įdėkite į puodą. Makaronus pamaišydami virkite 8—10 minučių, po to nukoškite, perpilkite šaltu , tekančiu vandeniu ir palikite nuvarvėti. Nupjaustykite svogūnų laiškus, palikdami apie 15 cm žaliosios dalies, nuplaukite ir smulkiai supjaustykite. Nuvalykite grybus. Puode ištirpinkite 50 g sviesto. Pakepinkite svogūnų laiškus, tada sudėkite grybus ir kepkite 10—15 minučių. Į puodą sudėkite makaronus, grybus, pipirus, prieskonius, 25 g sviesto. Sukrėskite makaronus ir tuoj pat patiekite. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!