20 rezultatų ieškant "paruostu"
Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis
Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Gūžė garbanotųjų salotų lapų ar „Poli“ salotų (200 g), 200 g ryžių „Jazmin“ ir raudonųjų ryžių „Blue Dragon“, 100 g šviežių saldžiųjų paprikų, 100 g konservuotų agurk..
Recepto vertinimas:
Krevetėmis įdaryti kalmarai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 šaukštų alyvuogių aliejaus 0,5 citrinos druskos, pipirų cukraus 2 maišelių (po 100 g) ryžių 200 g šaldytų krevečių 100 g džiovintų pomidorų česnako skiltelės 12 kalmarų filė Gaminimas: Aliejų išmaišyti su išspau..
Recepto vertinimas:
Kepti kiaulių šonkauliukai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: kiaulių šonkaulių – 400g aliejaus – 2 šaukštai česnakų – 2 skiltelės maltos paprikos, druska lauko kepsnių padažo (geriausia – „Santa Maria“) – 200 g. Gaminimas: Kiaulių š..
Recepto vertinimas:
Lašiša su greipfrutų salotomis
Lašiša su greipfrutų salotomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 vidutinio dydžio greipfrutų 2 guželių įvairių salotų 150 g salierų stiebų 4 šaukštų balzaminio acto 6 šaukštų vynuogių sėklų aliejaus druskos pipirų 240 g lašišos filė šaukšto alyvuogių aliejaus 4 šau..
Recepto vertinimas:
Tuno kepsneliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g tuno 100 ml citrinų sulčių 2 šaukštų alyvuogių aliejaus 2 skiltelių česnako 2 šaukštelių raudonėlių šaukšto tarkuotų citrinos žievelių druskos, juodųjų pipirų Gaminimas: Tuną supjaustyti kepsneliais. Citrinų sultis,..
Recepto vertinimas:
Žuvienė “Marselietė” su šafranu
Žuvienė “Marselietė” su šafranu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 porcijoms reikėsVienas (125 mg) pakelis šafrano plaušelių;0,5 kg lašišos ir sterko;0,5 saliero;100 g porų;100 g pomidorų;100 g svogūnų;50 g morkų;20 g pankolio;20 g pomidorų pastos;druskos, baltųjų pipirų. ..
Recepto vertinimas:
Paukštiena drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 190 g vištienos, 100 g drebučių, 1 kiaušinis, 15 g morkų, 25 g agurkų, 25 g pomidorų, 15 g konservuotų žirnelių, 15 g žiedinių kopūstų, 15 g salotų lapelių, 30 g krienų padažo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Tuščią metal..
Recepto vertinimas:
Marinuota silkė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 g silkės, 15 g svogūnų, 10 g morkų, 5 g saulėgrąžų aliejaus, 3 g cukraus, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas: Svogūnus supjaustykite žiedukais, morkas – žvaigždutėmis ir pavirkite vandenyje. Įdėkite prieskonių, lauro l..
Recepto vertinimas:
Bulvių ragu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg bulvių, 150 g taukų, 200 g svogūno galvučių, pusę stiklinės aštraus pomidorų padažo, 1-2 šaukštelius kmynų, 2 česnako galvutes, druskos. Gaminimas: Smulkiai supjaustome svogūnus ir apkepame.Dedame druską, kmynus, susmulkintą česnak..
Recepto vertinimas:
Dvigubos širdys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: (15 vnt.) 500g 1 lakštas šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlosPapuošimui1 kiaušinio baltymas100 g Demerara cukrausĮdarui200 g paprasto Filadelfijos sūrio arba galite naudoti varškės kremą60 g cukraus miltelių žiupsnelio raudonų ma..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru
Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 15 didelių žalių bulvių 5 didelės su lupenomis virtos bulvės druskos Įdaras: 500 g jautienos nugarinės 1 šaukštas jautienos taukų 1 šaukštas sutrinto mairūno 2-3 skiltelės česnako, ištrintos su druska pipir..
Recepto vertinimas:
Grybai, troškinti su obuoliais
Grybai, troškinti su obuoliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g grybų, 3 šaukštai margarino arba sviesto, 3 rūgštūs obuoliai, 1 šaukštas miltų, 0,5 stiklinės sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, druskos, krapų. Gaminimas: Paruoštų grybų kepurėles perpjauti į keturias dalis, ko..
Recepto vertinimas:
Makaronai su malta mėsa ir daržovėmis
Makaronai su malta mėsa ir daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 didelis svogūnas, 2 morkos, 4 šaukštai aliejaus, 400 g maltos mėsos (faršo), 2 česnakų skiltelės, 530 g konservuotų pomidorų be odelių, 150 g šaldytų žaliųjų žirnelių, druskos, juodųjų pipirų, žiupsnelis..
Recepto vertinimas:
Krevečių salotos "Morocco"Ingridientai: Agurkas 4 kietai virti kiaušiniai Raudonoji paprika 12-16 krevečių ( be kiautų) (virtos šaldytos) Majonezas Kečupas Gaminimo būdas: Agurką , papriką supjaustyti kubeliais. Krevetes atsildyt, nupilt vandenį. Majonezą su ke�..
Recepto vertinimas:
Veršiuko šlaunies kepsnysIngridientai: Veršiuko užpakalinė šlaunelė 0,5 kg rūkytų lašinukų pipirų kelios skiltelės česnako 0,5l grietinės 2 l obuolių sulčių drusko žalumynų paruoštų krienų Veršiuko šlaunelę pamirkyti 12 val obuolių sultyse (marinuoti). Išimt�..
Recepto vertinimas:
Keptas kumpis su garstyčiomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 85 g virto kumpio, 10 g kiaulės taukų, 100 g pomidorų arba svogūnų, 15 g paruoštų stalo garstyčių, 150 g priedo. Gaminimas: Virtą kumpį supjaustykite plonais, plačiais griežinėliais, iš abiejų pusių aptepkite stalo gars..
Recepto vertinimas:
Šviežių bulvių salotos su pelėsiniu sūriu
Šviežių bulvių salotos su pelėsiniu sūriuIngridientai 8 porcijoms: 2 kg šviežių bulvių 8 š/r šoninės juostelių 100g pelėsinio sūrio 1 kietai virto kiaušinio Užpilui: 100g alyvuogių aliejaus 20g balto vyno acto žiupsnelio pjaustyto svogūno laiškų žiupsnelio kapo..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su krienais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 burokėliai, 2 obuoliai, 1 šaukštas paruoštų krienų, 1/2 stiklinės grietinės, druskos, pipirų, cukraus. Gaminimas: Burokėliai išverdami, nulupami, supjaustomi šiaudeliais arba stambiai sutarkuojami kartu su obuoliais. Prid..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir silkių užkandisIngridientai:2—3 virtos bulvės, 2 silkės, 3 virti kiaušiniai, šaukštas grietinės, 2 šaukšteliai paruoštų krienų, vidutinio dydžio virtas burokėlis, 0,5 šaukštelio kmynų, šaukštas majonezo.Gaminimas Išmirkytos silkės nulupamos, išimami k..
Recepto vertinimas:
Salotos su fermentiniu sūriuIngridientai:(2 porcijos)5-6 salotų lapai,100 g fermentinio sūrio,100 g marinuotų agurkų,100 g virtų bulvių,100 g geltonos paprikos,50 g kukurūzų, truputis svogūnų laiškų.Padažui:1/3 arbatinio šaukštelio cukraus,1/3 arbatinio šaukštelio druskos,3 šaukš..
Recepto vertinimas: