Marinuota silkė
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
50 g silkės,
15 g svogūnų,
10 g morkų,
5 g saulėgrąžų aliejaus,
3 g cukraus,
lauro lapelių,
pipirų, druskos.
Svogūnus supjaustykite žiedukais, morkas – žvaigždutėmis ir pavirkite vandenyje. Įdėkite prieskonių, lauro lapelių ir pavirkite 10 minučių, atvėsinkite. Paruoštu marinatu užpilkite į stiklinį indą sudėtas silkes ir palaikykite keletą valandų. Patiekdami silkes galite užpilti tuo pačiu marinatu. Galite iš silkių padaryti mažus vyniotinokus. Pagardinkite padažu. Tinka su karštomis bulvėmis. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!