21 rezultatų ieškant "uzpilas"
Salotos Antipasto Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Užpilas: * 1 valg. šaukštas alyvų aliejaus; * 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų; * 2 skiltelės česnako; * 2 valg. šaukštai balto vyno acto; * 2 valg. šaukštai vandens; * 2 valg. šaukštai smulkintų šviežių prieskoninių žol..
Recepto vertinimas:
Aštrus užpilas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 ml majonezo 200 ml aštraus pomidorų padažo 100 ml garstyčių 2 skiltelės česnako 1 arb. šaukšt. maltų čili pipirų (kas mėgsta labai aštriai) Gaminimas: Visus komponentus sumaišome ir įtarkuojame česnaką. ..
Recepto vertinimas:
Šviežių daržovių salotos su sūriu ir riešutais
Šviežių daržovių salotos su sūriu ir riešutais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g. salotų lapų,30 g. graikinių riešutų, 25 g. garstyčių, 200 g. ankštinių pipirų, 50 g. aliejaus, 150 g. konservoutų kukurūzų, 20 g. cukraus, 200g šviežių pomidorų, žiupsnelis druskos, 50 g. f..
Recepto vertinimas:
Salotos su tunu ir daigintais kviečiais
Salotos su tunu ir daigintais kviečiaisIngridientai: 2 skardinės tuno savo sultyse 150g daigintų kviečių 4 pomidorai 2 svogūnai daug žalumynų Užpilas: 2 š.vyno acto 5 š.aliejaus cukraus pudros j.pipirų maltų druskos. Visus ingridientus supjaustome ir sumaišome. Užpi..
Recepto vertinimas:
Skumbrė su pievagrybiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 skumbrės, 2.1 šaukštas miltų, 3.1 - 2 šaukštai sviesto arba margarino, 4.1 - 2 šaukštai tarkuoto sūrio, druskos, pipirų, citrinos sulčių, trynys, 5.150 g pievagrybių. Gaminimas: Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlaksto..
Recepto vertinimas:
Salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Lygiomis dalimis : špinatų lapai, dilgėlės, pienių lapai, 2-3 lapinės salotos, 1 kiaušinis, ridikėlių, užpilas - pagal skonį. Gaminimas: Dilgėles, pienes nuplikyti verdančiu vandeniu. Visas žalias daržoves suplėšyti, ridikėlius supja..
Recepto vertinimas:
Brokolių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6 puodeliai supjaustytų brokolių; ¼ puodelio smulkiai pjaustytų raudonųjų svogūnų; ¾ puodelio nuplautų razinų; ¼ puodelio moliūgų sėklų arba saulėgrąžų; 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų; Užpi..
Recepto vertinimas:
Salotos Antipasto Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Užpilas: 1 valg. šaukštas alyvų aliejaus; 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų; 2 skiltelės česnako; 2 valg. šaukštai balto vyno acto; 2 valg. šaukštai vandens; 2 valg. šaukštai smulkintų šviežių prieskoninių žoleli..
Recepto vertinimas:
Aliejinis aviečių užpilas salotoms
Aliejinis aviečių užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100g aviečių, 325g alyvuogių aliejaus, 40ml raudonojo vyno acto, 20g persijotos cukraus pudros, 5g druskos. Gaminimas: Aliejinių užpilų bėda yra tame, kad juos labai sunku suplakti, o kiek ..
Recepto vertinimas:
Aliejinis ančiuvių užpilas salotoms
Aliejinis ančiuvių užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 40g išdarytų ančiuvių arba be odos sūdytų kilkučių, 20g kietai virtų kiaušinių trynių, 10g preseliu išspaustų česnakų, 6g druskos, 1 g maltų juodųjų pipirų, 320g alyvų aliejaus, 60g..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis alyų aliejaus užpilas salotoms
Saldžiarūgštis alyų aliejaus užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 320g alyvų aliejaus, 50g balzamiko, 50g dirbtinio medaus, 10g druskos, 18g česnako, 2g maltų saldžiųjų raudonų paprikų, 0,5g maltų aitriųjų paprikų. Gaminimas: 320g alyvų ali..
Recepto vertinimas:
Žaliasis špinatų užpilas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 30g smulkiai špinatų, 20g alyvų aliejaus, 6g Džiugo sūrio, 4g kedrų riešutėlių, 2g česnako, 2g sojos padažo, 2g Vorčesteršyro padažo, 0,05g maltų juodųjų pipirų. Gaminimas: Plaktuvu (benderiu)..
Recepto vertinimas:
Aliejinis kilkių užpilas salotoms
Aliejinis kilkių užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50g kilkučių, 10g preseliu išspaustų česnakų, 6g druskos, 1 g maltų juodųjų pipirų, 400g alyvų aliejumi, 60g obuolių Gaminimas: 50g išdarytų be odos marinuotų kilkučių, 10g preseliu..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis alyvų aliejaus užpilas salotoms
Saldžiarūgštis alyvų aliejaus užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400g alyvų aliejaus, 60g obuolių acto, 60g dirbtinio medaus, 10g druskos, 18g preseliu išspausto česnako, 2g raudonos paprikos, 0,5g aitriųjų paprikų. Gaminimas: 400g alyvų a..
Recepto vertinimas:
Kakavinis pyragasIngridientai:Sviestas 200 g, cukraus pagal skonį ( 1 stiklinė), 2 kiaušiniai ir 1 trynys, 2 - 3 šaukštai kakavos, 200 g grietinės, miltai, kepimo milteliai, van. cukrus. Užpilas: grietinėlės 200 g, pusė stiklinės cukraaus kaitiname , kol sutirštės, t..
Recepto vertinimas:
Makaronų salotosIngridientai:makaronų ( gražiausiai atrodo kaspinėliai), raudonos ir/ar geltonos paprikos, saliero stiebo, pomidoro, agurko, kaiušinis, ananasas konservuotas, kalakutienos krūtinėlės, žalumos. Užpilas : Majonezas, garstyčios, ananasų suktys,pipirai, druska,..
Recepto vertinimas:
Meksikietiškos salotosIngridientai:450 g viščiuko, 250 g salierų, 125 g raudonosios saldžiosios paprikos, 150 g svogūnų, 200 g salotų, 200 g salotų užpilo, 100 g alyvuogių, cukraus, druskos. Salotų užpilas: 1,5 kiaušinio (trynių), 4 g sausų garstyčių, 1 svogūnas, 4 g krap�..
Recepto vertinimas:
Salotos su kriauše ir sūriuIngridientai:60 g fermentinio sūrio, 100 g salotų lapų, 60 g cikorinių salotų, 1/4 citrinos, 1 kriaušė, 1/4 granato, 1 šaukštelis rozmarino aliejaus, 50 g spanguolių, 50 g aliejaus, pagal skonį druskos, maltų baltųjų pipirų.Gaminimas Kriaušę nulupkite, ..
Recepto vertinimas:
Acto ir aliejaus užpilas salotoms
Acto ir aliejaus užpilas salotomsIngridientai:60 ml (4 šaukštai)acto, 10 ml (2 šaukštai)garstyčių, 180 ml ( 12 šaukštų) pirmojo spaudimo alyvuogių, druskos, pipirai, priekoniniai žalumynai (čiobreliai, mėtos, raudonėliai, laiškiniai česnakai ar pelerūnas), Pagardai: aitrioji papr..
Recepto vertinimas:
Kalendrų užpilas salotoms (Cilantro-vinagre)
Kalendrų užpilas salotoms (Cilantro-vinagre)Ingridientai:1 česnako skiltelė; 4 šakelės šviežių kalendrų; 3 šakelės šviežių bazilikų; 2 valg. š. obuolių acto; 1-2 valg. š. baltojo vyno acto; Druska ir ką tik malti pipirai; ½ arb. š. cukraus; 10 valg. š. kukurūzų aliejaus.Ga..
Recepto vertinimas:
Vyniotinis su abrikosais ir marcipanais
Vyniotinis su abrikosais ir marcipanaisIngridientai:Tešlai: Apie 200 ml pieno; 500 g miltų; 42 g kubelis mielių; 8 valg. š. cukraus; 4 valg. š. sviesto arba margarino; Žiupsnelis druskos; 1 kiaušinis. Įdarui ir užpilui: 300 g konservuotų abrikosų; 400 g marcipanų masės (žiūrėti sk..
Recepto vertinimas: