Lašiša su greipfrutų salotomis
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
2 vidutinio dydžio greipfrutų
2 guželių įvairių salotų
150 g salierų stiebų
4 šaukštų balzaminio acto
6 šaukštų vynuogių sėklų aliejaus
druskos
pipirų
240 g lašišos filė
šaukšto alyvuogių aliejaus
4 šaukštų petražolių lapelių
Gaminimas:
Greipfrutus nulupti ir padalyti skiltelėmis. Actą ir aliejų išmaišyti, pasūdyti ir pabarstyti pipirais.
Lašišą supjaustyti plonomis riekelėmis. Žuvies gabaliukus kepinti alyvuogių aliejuje 2 min.
Salotas, greipfrutų skilteles, salierų stiebus ir keptą lašišą sudėti į lėkštę. Užpilti paruoštu padažu.
Pusę kiekio petražolių susmulkinti ir pabarstyti žuvį su salotomis. Papuošti sveikais petražolių lapeliais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!