Kepti kiaulių šonkauliukai


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 4
Ingridientai:
kiaulių šonkaulių – 400g
aliejaus – 2 šaukštai
česnakų – 2 skiltelės
maltos paprikos, druska
lauko kepsnių padažo (geriausia – „Santa Maria“) – 200 g.
Gaminimas:

Kiaulių šonkaulius supjaustykite po 4 ar 5 kauliukus ir aptepkite paruoštu padažu (aliejumi, kapotais česnakais, kepsnių padažu, druska, maltomis paprikomis) ir marinuokite ne mažiau kaip 12 val.
Marinuotus šonkaulius su padažu dėkite į kepimo indą, uždenkite ir troškinkite kepimo krosnyje +140 °C temperatūroje apie 1 val. Troškintus šonkauliukus aptepkite lauko kepsnių padažų ir dar kepkite apie 15 min. +180°C temperatūroje.
Kiaulienos šonkauliukus labai tinka valgyti su šviežių daržovių salotomis ir virtomis apkeptomis bulvėmis.

Šaltinis: maxima.lt

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!