Makaronai su malta mėsa ir daržovėmis


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1 didelis svogūnas,
2 morkos,
4 šaukštai aliejaus,
400 g maltos mėsos (faršo),
2 česnakų skiltelės,
530 g konservuotų pomidorų be odelių,
150 g šaldytų žaliųjų žirnelių,
druskos,
juodųjų pipirų,
žiupsnelis džiovintų čiobrelių,
250g plačių lakštinių,
100g fermentinio sūrio. 
Gaminimas:
Svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti, nuluptą morką supjaustyti šiaudeliais. Daržoves pakepinti su aliejumi. Sudėti maltą mėsą ir kepinti, kol parus. Kepamą mėsą sklaidyti šakute, kad būtų biri. Sukrėsti sutarkuotą česnaką, sudėti pomidorus. Troškinti pridengtoje keptuve ir nuolat maišyti. Po 30 min. suberti žaliuosius žirnelius, pagardinti pagal skonį. Uždengti ir dar 10 min. troškinti. Į du litrus pasūdyto verdančio vandens įpilti truputį aliejaus, suberti makaronus. Išmaišyti ir 12 min. virti ant silpnos ugnies. Išvirusius makaronus sietelyje perlieti karštu vandeniu, kad nesuliptų. Patiekti su tarkuotu sūriu ir paruoštu padažu. 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!