Paukštiena drebučiuose
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
190 g vištienos,
100 g drebučių,
1 kiaušinis,
15 g morkų,
25 g agurkų,
25 g pomidorų,
15 g konservuotų žirnelių,
15 g žiedinių kopūstų,
15 g salotų lapelių,
30 g krienų padažo,
žalumynų, druskos.
Tuščią metalinę formą įstatykite į vandenį su ledais. Kai forma gerai atšals, pripilkite dalį iš paukštienos sultinio paruoštų drebučių ir palaikykite kol drebučiai sutings. Dabar gražiai, supjaustę įvairiomis formomis ar figūromis, sudėkite kiaušinius ir prieskonines daržoves. Dabar supilkite dar vieną dalį drebučių, palaukite kol sustings. Dabar dėkite griežinėliais supjaustytą, virtą paukštieną. Supilkite likusiu drebučius ir palaukite kol sustings. Kai viskas gerai sutingę, apversdami indą ir įdėkite ruošiamą patiekalą į lėkštę. Šalia padėkite iš salotų lapų padarytus papuošimus ir krienų padažą.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!