Salotos su fermentiniu sūriu

Ingridientai:
(2 porcijos)

5-6 salotų lapai,
100 g fermentinio sūrio,
100 g marinuotų agurkų,
100 g virtų bulvių,
100 g geltonos paprikos,
50 g kukurūzų, truputis svogūnų laiškų.

Padažui:
1/3 arbatinio šaukštelio cukraus,
1/3 arbatinio šaukštelio druskos,
3 šaukštai aliejaus,
5 šaukštai vandens,
1 šaukštas obuolių acto,
truputis maltų pipirų,
2 skiltelės susmulkinto česnako.

Gaminimas
Į lėkštę sudedame suplėšytus salotų lapus, suberiame susmulkintus marinuotus agurkus, bulves, paprikas, kukurūzus, svogūnų laiškus, užpilame paruoštu padažu. (priestalo.lt)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!