20 rezultatų ieškant "nugarine su ryziais ir grybu padazu"
Veršiena slyvų padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kiniško kopūsto gūžė (apie 0,5 kg), 600 g veršienos nugarinės be kaulų, 1 – 2 svogūnai (150 g), 1 arbatinis šaukštelis sezamų aliejaus „Blue Dragon“, 2 indeliai slyvų padažo „Blue Dragon“ (400 g), ..
Recepto vertinimas:
Nugarinė su apelsinais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g sūrios nugarinės, 20 ml. šviežių aplsinų sulčių, 1 apelsino žievelė supjaustyta juostelėmis, 10 sutrinto kardamono ankščių, 1 cinamo lazdelė, 6 svogūnai, 3 šaukštai medaus. Gaminimas: Nupjauti nuo mėsos riebalus, įdė..
Recepto vertinimas:
Grybų ir makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g makaronų arba lakštinių, vandens, druskos, 400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 2 svogūnai, 70 g rūkytos nugarinės, 2 kiaušiniai, l,5 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 1 šaukštas grietinės, 1 šaukštas tarkuoto..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru
Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 15 didelių žalių bulvių 5 didelės su lupenomis virtos bulvės druskos Įdaras: 500 g jautienos nugarinės 1 šaukštas jautienos taukų 1 šaukštas sutrinto mairūno 2-3 skiltelės česnako, ištrintos su druska pipir..
Recepto vertinimas:
Pupelės, grybų ir rūkytos nugarinės padaže
Pupelės, grybų ir rūkytos nugarinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g džiovintų pupelių, 300 g grybų, 150 g rūkytos nugarinės, 1 šaukštas sviesto, 1 didelis svogūnas, vandens arba sultinio, druskos, pipirų, laiškinio česnako arba svogūnų laiškų, 3 šaukštai pomidorų..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 20 didelių bulvių, druskos Įdaras I 500 gramų jautienos nugarinės, 1 kiaušinio, 1 svogūno, pipirų, druskos, mairūno, Poros skiltelių česnako Įdaras II 400 gramų varškės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas sviesto, druskos, 2 šaukštai s..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos karbonadasIngridientai: 300g kiaulienos nugarinės 100 g ropinių sbogūnų druskos, kiaulienos prieskonių žalių daržovių Paruošimo būdas: Kiaulienos nugarinę supjaustyti gabalais, ropinius svogūnus pusžiedžiais. Mėsą ir svogūnus sudėti į dubenį, pabarstyti dr..
Recepto vertinimas:
Avienos šašlykasIngridientai: 300g avienos nugarinės 100 g ropinių svogūnų druskos, juodųjų bei raudonųjų pipirų, mėsos prieskonių Paruošimo būdas: Avienos nugarinę su kaulais sukapoti gabalėliais, ropinius svogūnus supjaustyti pusžiedžiais. Mėsą su svogūnais, drus..
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 160 g jautienos, 50 g mėsos sulčių, 20 g sviesto, 15 g krienų, pipirų, druskos. Gaminimas: Nugarinę apibarstykite druska, pipirais ir kepkite karštoje keptuvėje ant sviesto kol nugarinė pasidarys gražios aukso spalvos. Tada dėkite į ork..
Recepto vertinimas:
Nugarinė su imbiero ir slyvų padažu
Nugarinė su imbiero ir slyvų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.700 g nugarinės. Padažui: 2.300 g vengrinių slyvų, 3.gabaliukas imbiero, 4.skiltelė česnako, 5.šaukštas sojos padažo, 6.2 šaukštai cukraus, 7.0,5 šaukštelio anyžių sėklų, 8.šaukštas acto, 9.svogūnas, 10.drus..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos nugarinė su žalumynais
Kiaulienos nugarinė su žalumynais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g nugarinės, 2.200 g briuselio kopūstų, 3.svogūnas, 4.morka, 5.¼ stiklinės kvietinių miltų, 6.kubelis sultinio, 7.šaukštelis mairūno, 8.0,5 šaukšteliai baziliko, 9.4 šaukštai aliejaus, 10.druskos, 11.pipir..
Recepto vertinimas:
Kalakutas, įdarytas grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 jaunas kalakutas, 2.150 g rūkytos nugarinės, 3.250 g šviežių baravykų, 4.2 šaukštai razinų, 5.2 šaukštai sviesto, 6.druskos, pipirų, žalumynų, vandens arba sultinio. Gaminimas: Kalakuto vidų išplauti ir šiek tiek įtr..
Recepto vertinimas:
Berlynietiška nugarinė Patiekalo šalis: Vokietija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.700 g rūkytos kiaulienos nugarinės, stiklinė greitinės, 2.3 svogūnai, 3.2 morkos, 4.2 šaukštai raudono vyno, šaukštas miltų, lauro lapelis, šaukštelis kmynų, pipirų, druskos. Gaminimas: Į į..
Recepto vertinimas:
Grybais įdaryta nugarinėIngridientai:800 g kiaulienos nugarinės, 1 kiaušinis, 2—3 svogūnai, 30 g džiovintų grybų, 40 g riebalų kepimui, prieskonių, druskos.Gaminimas Kiaulienos nugarinė perpjaunama išilgai, paliekant vieną kraštą neperpjautą (kaip atversta knyga). Iš nu..
Recepto vertinimas:
Virta rūkyta jautienos nugarinė
Virta rūkyta jautienos nugarinėIngridientai:800 g jautienos nugarinės, druskos, prieskonių, truputis valgomosios, salietros ar cukraus.Gaminimas Į verdantį vandenį panardinama jautienos nugarinė, vandeniui vėl užvirus, mėsa išgriebiama, nusausinama, įtrinamą druska, sumaišyta su p..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas batonas su kepta nugarine
Prancūziškas batonas su kepta nugarineIngridientai:Prancūziškas batonas, 2 šaukštai ančiuvių pastos, 50g. salotų, 2 šaukštai alyvų aliejaus, 10 mažų pomidorų, 50g. parmezano, 200g. keptos nugarinės, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Prancūzišką batoną perpjauname išilgai per pu..
Recepto vertinimas:
Jautienos nugarinė, virta obuolių sultyse
Jautienos nugarinė, virta obuolių sultyseIngridientai:1 kg. jautienos nugarinės filė, 0,5 stiklinės acto arba 2 citrinų sultys, šaukštas cukraus, šaukštelis druskos, maltų juodųjų pipirų, nutarkuota vienos citrinos žievelė, 2 šaukštai aliejaus, 5 kadagių uogos, 2-3 lauro lapeliai,..
Recepto vertinimas:
Varškė su nugarineIngridientai:150 g varškės; 120 g virtos arba rūkytos nugarinės be riebalų; 4 valg. š. kapotų svogūnų laiškų; 8 ridikėliai; 4 riekelės duonos; Druskos.Gaminimas Nugarinę supjaustykite kubeliais, sumaišykite su varške, svogūnų laiškais, griežinėliais pjaustyt..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos nugarinė su paprikomis
Kiaulienos nugarinė su paprikomisIngridientai:700 g kiaulienos nugarinės,1 kiaušinis,1 trynys,kiaulienos prieskonių,miltų apvoliojimui,aliejaus kepimui.Nugarinės aptepimui:2 raudonos paprikos,300 g fermentinio sūrio,1 svogūno galvutė, 20 g sviesto, 1 kiaušinis, 1 baltymas.GaminimasKiaulien..
Recepto vertinimas:
Daržovėmis Įdaryta nugarinėIngridientai:1 kg kiaulienos nugarinės,kiaulienos prieskonių,maltų juodųjų pipirų,aliejaus patepimui.Įdarui:i saliero,2 morkos,žalių krapų šakelių,200 g fermentinio sūrio,1 kiaušinis,druskos.Gaminimas•Kiaulienos nugarinę supjaustome 2 cm storio gri..
Recepto vertinimas: