20 rezultatų ieškant "rugstyniu saltibarsciai"

Žalumynų šaltibarščiai

Rūgštynes ir šaltibarščius iššutinkite. Rūgštynes šutinkite jų pačių sultyse, špinatus pridėję šiek tiek vandens. Šias daržoves ataušinkite ir sutrinkite per sietelį. Bulves supjaustykite smulkiais kubeliais, išvirkite ir ataušinkite. Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite..

Recepto vertinimas: 0

Rūgštynių sriuba

Pusę rūgštynių ištroškinkite jų pačių sultyse, o kitą pusę supjaustykite. Išvirtas rūgštynes pertrinkite per sietelį ir sudėkite į verdantį sultinį kartu su pakepintomis petražolėmis, svogūnais ir pavirkite 15 – 20 minučių. Prieš baigiant virti sudėkite pjaustytas rūgšt..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų sriuba su inkstais

Inkstus perpjaukite išilgai, išmirkykite, užpilkite šaltu vandeniu ir užvirinkite. Pavirę 5 - 10 minučių, vandenį nupilkite, inkstus išplaukite, vėl užpilkite šaltu vandeniu ir virkite, kol išvirs, paskui supjaustykite griežinėliais. Prieskonines daržoves supjaustykite griežinėli..

Recepto vertinimas: 1

Prancūziškas troškinys „Juliene“

Bulves, morką supjaustyti kaip makaronus ir pakepinti ant sviesto. Jautieną nuplauti, sumalti. Sudėjus į molinį indą įmaišyti 3 kiaušinio baltymus ir 2 stiklinės vandens. Mišinį užvirinti ir nukošti per sietelį. Gautą sultinį užpilti ant morkų ir bulvių ir troškinti. Apie 30 mi..

Recepto vertinimas: 0

Rugštynių sriuba

Išverdame sultinį, jį reikės virti apie 1,5 valandos, kol lengvai nuo kaulų atsiskirs mėsa. Supajaustome smulkiai morką , bulves susmulkinam kubeliais ir suberiam į sultinį ir toliau verdam. Kol verda bulvės ir morkos, susmulkinam rugštynes. Kai bulvės suminkštės galima s..

Recepto vertinimas: 4

Šalta rūgštynių sriuba

Supjaustytas rūgštynes išvirti ir atšaldyti. Su druska sutrinti svogūnų laiškus ir česnaką. Supjaustyti virtus kiaušinius, viską sudėti į sriubą ir užbalinti grietine. Paskaninti krapais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 5

Rūgštynių sriuba

Rūgštynes sutvarkius, supjaustyti ir sudėti į verdantį vandenį. Suberti supjaustytą svogūną, pasūdyti ir paskaninti cukrumi. Virti 5 minutes. Trynius ištrinti su druska, užplikyti rūgštynių nuoviru ir užbalinti grietine. ..

Recepto vertinimas: 0

Sūdytos rūgštynės

Rūgštynių lapelius nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite, supilkite druską ir gerai išmaišykite. Rūgštynes su šaukštu kietai sugrūskite į švariai išplautus ir iškaitintus indelius, atsiradusią sunką užpilkite ant viršaus ir uždarykite iškaitintais dangteliais. Stiklainius s..

Recepto vertinimas: 0

Rūgštynių sriuba - kremas

Bulves nuplauname, nulupame, smulkiai supjaustome, sudedame į pasūdytą vandenį ir verdame 20 min. Rūgštynes perrenkame, nuplauname, smulkiai supjaustome, sudedame į kitą puodą ir troškiname 5 min. svieste, nuolat maišydami mediniu šaukštu, kad neprisviltų. Į puodą su bulvėmis ..

Recepto vertinimas: 0

Rūgštynių sriuba su grietine

Rūgštynes perrenkame, nuplauname, nulaužome kotelius, smulkiai supjaustome ir dedame į verdantį vandenį. Suberiame smulkiai supjaustytą svogūną pasūdome, įberiame cukraus Verdame 5 min. atidengtame puode. Kiaušinių trynius išsukame, maišydami užplikome truputį atvėsintu rūgštyn..

Recepto vertinimas: 0

Šalta rūgštynių sriuba

Rūgštynes perrenkame, nuplauname, supjaustome ir sudedame į verdantį pasūdytą vandenį, Paverdame 2-3 min. Nukeliame nuo ugnies, atvėsiname, supilame grietinėlę, suberiame susmulkintus krapus, petražoles. Tiekdami į stalą, įdedame supjaustytų kietai virtų kiaušinių...

Recepto vertinimas: 0

Rūgštynių sriuba

Iš mėsos su kaulais, kumpio, grybų ir prieskoninių daržovių išverdamas sultinys. Jauni rūgštynių lapai supjaustomi ir sudedami į perkoštą sultinį. Pavirus užbalinama grietine ir tryniais. Į šia sriubą galima dėti kiaušinių, virtų be kevalo. Vanduo užvirinamas su druska, actu..

Recepto vertinimas: 4

Rūgštynių sriuba su rūkyta lašiša

Nuvalyti ir supjaustyti kubeliai bulves, svogūną, porą, morką. Daržoves apkepinti sviese, pasūdyti, suberti pipirus, užpilti sultiniu ir apie 20 min virti ant mažos ugnies. Daržoves su sultiniu suplakti maišikliu ar pertrinti per sietelį. Rūgštynes su grietinėle irgi suplakti. Šią ..

Recepto vertinimas: 0

Rusiška rūgštynių sriuba

Jautienos gabalą ir kumpį sudėkite į didelį puodą, įpilkite vandens. Truputį pasūdykite, įberkite pipirų, užvirinkite, nugriebkite putas ir virkite 2,5 valandos ant silpnos ugnies. Per tą laiką kitame puode užvirinkite 2-3 l vandens, apvirkite jame nuluptas ir švariai nuplautas dar..

Recepto vertinimas: 0

Belgiškai ruošti unguriai su žalumynais

Ungurius nulupkite, išvalykite, nupjaukite galvas, supjaustykite 4 cm gabaliukais. Paruoškite visus žalumynus, juos nuplaukite, gražiai supjaustykite. Puode pašildykite sviestą, jame pakepkiteungurių gabaliukus su supjaustytais česnakais. Maišant kepkite 5 minutes. Sudėkite žalumynu..

Recepto vertinimas: 2

PRANCŪZIŠKAS ŽALUMYNŲ PADAŽAS SU DILGĖLĖMIS

Paruošti porą saujų žalumynų: kiaulpienių, dilgėlių, rūgštynių, petražolių, krapų, gelsvių lapų. Prie jų pridėti supjaustytus du kietai virtus kiaušinius, svogūną. Šią masę užpilti padažu, paruoštu iš stiklinės kefyro su trupučiu valgomosios druskos, pipirais, pusės ci..

Recepto vertinimas: 0

Morkų ir rūgštynių salotos

Morkas sutarkuojame, susmulkiname rūgštynes, sudedame į salotinę, įberiame saulėgrąžų, išmaišome, užpilame padažą ir patiekiame...

Recepto vertinimas: 0

Rūgštynių sriuba su omletu

• Į verdantį vandenį sudedame nuplautas supjaustytas rūgštynes. Paverdame 2-3 min., įberiame druskos ir nukaičiame. Įdedame grietinę, juostelėmis supjaustytą omletą, įberiame krapų ir patiekiame.• Omletui kiaušinį išplakame, įpilame 1 šaukštą vandens ir dar paplakame. Į kep..

Recepto vertinimas: 0

Rūgštynių sriuba su rūkytu kumpiu

• Į vandenį sudedame smulkiomis juostelėmis supjaustytą kumpį be odelės. Verdame 10-15 min. Tada sudedame supjaustytas rūgštynes, paverdame 2-3 min. Įdedame grietinės, krapų ir patiekiame.• Prie šios rūgštynių sriubos labai tinka virtos bulvės.• Vaikams ši sriuba nelabai tinka..

Recepto vertinimas: 0

Konservuotos rūgštynės

Anksti pavasarį rūgštynių lapelius nuskiname, nuplauname ir supjaustome. Į verdantį vandenį sudedame rūgštynes, druską ir 2-3 min. paverdame. Karštas rūgštynes supilame į paruoštus užsukamus stiklainius. Juos apverčiame. Kai atvėsta, sustatome vėsioje patalpoje.Išganingos pavasar..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: rugstyniu saltibarsciai