25 rezultatų ieškant "marinuot a"
Marinuota lašiša Sudėtingumas: 3 Ingridientai: agurko 4 gabaliukų (po 150 g) lašišos citrinos saujelės krapų 2 šaukštų vyno acto šaukšto alyvuogių aliejaus druskos, pipirų Gaminimas: Agurką nuplauti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Sudėti į dubenį, apibarstyti drusk..
Recepto vertinimas:
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 750g. vištienos filė gabalėlių, 1/4 stiklinės sojų padažo, 2 šaukštai saldžiosios japoniškosios degtinės (mirin), 2 šaukštai chereso, 2 šaukštai lipnaus rudojo cukraus, 2 šaukšteliai tarkuoto šviežio im..
Recepto vertinimas:
Marinuota silkė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 g silkės, 15 g svogūnų, 10 g morkų, 5 g saulėgrąžų aliejaus, 3 g cukraus, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas: Svogūnus supjaustykite žiedukais, morkas – žvaigždutėmis ir pavirkite vandenyje. Įdėkite prieskonių, lauro l..
Recepto vertinimas:
Marinuota jautiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, aliejaus, 1 šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapas, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų, petražolių lapelių, 4 pipirai, 0,5 šaukto druskos, 1 l vandens, 1 šaukštas acto..
Recepto vertinimas:
Marinuota jautiena su lašinukais
Marinuota jautiena su lašinukais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, aliejaus, 100 g lašinukų, grietinėlės, 1 šaukštas miltų. Marinatui: 8 kadagio uogos, mairūno, lauro lapas, 4 sugrūsti gvazdikėliai, 1 gabalėlis saliero, 1 petražolės šaknis, svogūnas, 4 šaukštai alieja..
Recepto vertinimas:
Marinuotas avienos kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg avienos, 2 šaukštai kadagio uogų, 1 šaukštas acto, šaukštas miltų, druskos, 60 g riebalų, stiklinė pieno. Gaminimas: Kadagio uogas sugrūsti, įpilti acto. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 24 valandas. Prieš kepant, iš..
Recepto vertinimas:
Marinuota veršiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g veršienos, 2 šaukštai citrinos sulčių, 0,5 stiklinės alyvų aliejus, svogūnas, pipirų, lauro lapas, druskos, marinuotų obuolių griežinėlių. Gaminimas: Veršieną supjaustyti ir pamušti. Tada apšlakstyti sultimis. Alyvų aliej�..
Recepto vertinimas:
Marinuota veršiena su grietine
Marinuota veršiena su grietine Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos, 4 šaukštai citrinos sulčių, 2 šaukštai aliejaus, svogūnas, petražolė, morka, pipirų, druskos, 2 šaukštai miltų, riebalų, 1,5 stiklinės vandens, 0,5 stiklinės grietinės, petražolės lapelių. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Marinuotos paprikos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: ½ raudonosios paprikos ½ geltonosios paprikos ½ žaliosios paprikos 2 šaukšteliai alyvų aliejaus 2 šaukštai cukraus 3 šaukštai obuolių acto Druska, pipirai Gaminimas: Paprikos supjaustomos 1x1 cm kubeliais. Alyvų aliejus pakaitin..
Recepto vertinimas:
Sultyse marinuoti tuno kepsneliai
Sultyse marinuoti tuno kepsneliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 tuno kepsneliai Marinatui: 1 šaukštas sojos [padažo] 2 šaukštai vaisių sulčių 1 šaukštas augalinio aliejaus 15 g. Cukraus ½ šaukštelis pipirų Daržovės: 2 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės 1 raudonasis svog�..
Recepto vertinimas:
Marinuota veršienos filė su pankoliais
Marinuota veršienos filė su pankoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos arba jautienos filė 4 šaukšteliai pankolio sėklų 1 šaukštelis kmynų 125 g cukraus 125 g druskos Gaminimas: Mėsa paruošiama. Pankolio sėklos, kmynai, cukrus ir druska sumaišomi. Mišinys sukrečiama..
Recepto vertinimas:
Marinuota stintaIngridientai: 1 kg stintos 0,5 stiklinės miltų 5-6 šaukštai aliejaus 2 stiklinįs vandens 1 stiklinė acto 50 g petražolių 2 šaukštai cukraus laurų lapelis morkų svogūnų pipirų druskos Paruošimo būdas: Nuvalytas žuveles nusausinti, pasūdyti, pav..
Recepto vertinimas:
Marinuota vištienos filė su daržovėmis ir ryžiais
Marinuota vištienos filė su daržovėmis ir ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 vištienos filė gabaliukai Marinatui: sultys, išspaustos iš 1 citrinos 4 šaukštai cukraus 2 šaukštai pomidorų tyrės 1 šaukštas garstyčių miltelių Ryžių ir daržovių garnyrui: 4 porcijos ryžių ..
Recepto vertinimas:
Marinuoti česnakai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 česnako skiltelių vandens Nuovirui: 100 ml vandens 100 ml balto vyno acto 100 ml aliejaus 1 arbatinis šaukštelis druskos 2 arbatiniai šaukšteliai smulkaus cukraus 2 valgomieji šaukštai šviežio ar džiovinto peletrūno arba baziliko Ga..
Recepto vertinimas:
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais Ingridientai: 1,5 kg kiaulienos nugarines (be odos) Kepsnineje (orkaiteje, bet tikrai nebūtina) keptų ananasų žiedų ir petražolių šakelių tiekiant. Marinatas: 250 ml ananasų sulčių 2 valg. šaukštai klevų sirupo (galim..
Recepto vertinimas:
Marinuota jautienos išpjova Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 6 žmonėms 1.Jautienos išpjova ~1,5kg Marinatui: 2.200g sojų padažo 3.200g kečupo 4.200g apelsinų sulčių 5.1 šviežias imbieras (nedidelis gumbas) 6.1 smulkintas česnakas, grūstų juodųjų pipirų nebūtina: TABASCO padaž..
Recepto vertinimas:
Troškinta marinuota jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1kg jautienos minkštimo, riebalų arba aliejaus kepimui, 1 Šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapelis, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų ir petražolių, 4—5 pipirai, 1/2 �..
Recepto vertinimas:
Marinuoti veršienos griežinėliai grietinės padaže
Marinuoti veršienos griežinėliai grietinės padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g veršienos, 2.4 šaukštai citrinos sulčių arba rūgštaus vyno, 3.2 šaukštai aliejaus, 4.1 svogūnas, 5.1 petražolė, 6.1 morka, pipirų, druskos, 7.2 šaukštai miltų, 8.2 šaukštai rieba..
Recepto vertinimas:
Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena
Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg jautienos minkštimo, 2.riebalų arba aliejaus kepimui, 3.100 g lašiniukų, 4.grietinėlės, 5.1 šaukštelis miltų. Marinatui: 6.8—10 kadagio uogų, 7.čiobrelių arba mairūno, 8. lauro l..
Recepto vertinimas:
Marinuotos silkės plaktame padaže
Marinuotos silkės plaktame padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.8 marinuotos silkės, 2.2 šaukštai garstyčių,3.5 šaukštai aliejaus, 4.1 šaukštas cukraus, 5.0,5 stiklinės majonezo, 6.1 šaukštas obuolių vyno, acto. Gaminimas: Silkės supjaustomos, sudedamos į pailgą pusdubenį. Ali..
Recepto vertinimas:
Marinuotos silkės plaktame padaže
Marinuotos silkės plaktame padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 silkės, 2.3 svogūnai, 4.2 morkos,5.2 stiklinės vandens, 6.1 šaukštas aliejaus, 7.0,5 stiklinės acto, pipirų, gvazdikėlių, lauro lapų, cukraus. Gaminimas: Silkės nulupamos, kaulai išimami, sudedamos į pailgą indą..
Recepto vertinimas:
Marinuotos silkės vyno padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 8 marinuotos silkės, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų krapų lapelių, 4 šaukštai vyno, 2 šaukštai garstyčių, 2 šaukštai cukraus, 1 šaukštas aliejaus, 4 šaukštai vandens, 1 arbatinisa šaukštelis acto, druskos, pipirų. ..
Recepto vertinimas:
Marinuotos silkės su vaisiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.8 marinuotos silkės, 2.1 citrina, 3.2 obuoliai, sauja agrastų, sauja vynuogių,4.1 stiklinė obuolių vyno, 5.0,5 stiklinės cukraus. Gaminimas: Į pailgą pusdubenį sudedamos supjaustytos silkės, ant jų eilute uždedama grieži..
Recepto vertinimas:
Marinuoti žali pomidorai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Marinatui reikes: 4 litrai vandens; 8 saukstai druskos; 8 saukstai cukraus; 0,5 l.acto; sausu prieskoniu konservavimui. Gaminimas: paruostus pomidorus sudedam i stiklainius,uzpilame verdanciu vandeniu ir palaike apie 20 minuciu nupil..
Recepto vertinimas:
Marinuoti agurkėliai "bulgariškai"
Marinuoti agurkėliai "bulgariškai" Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Marinatui: 4 litrai vandens; 8 šaukštai druskos; 8 šaukštai cukraus; 0,5 l.acto. Gaminimas: Agurkus sudėti į stiklainius.Uždivirinti vandens ir juo uzpilti agurkus stiklainiuose.Palaikius apie 15 minu..
Recepto vertinimas: