Marinuota lašiša


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
 agurko
4 gabaliukų (po 150 g) lašišos
citrinos
saujelės krapų
2 šaukštų vyno acto
šaukšto alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų
Gaminimas:

Agurką nuplauti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Sudėti į dubenį, apibarstyti druska ir palikti valandai. Krapus susmulkinti.

Lašišą nuplauti ir nusausinti. Apibarstyti puse krapų, pipirais, druska. Agurkus nuplauti ir išdėlioti ant popierinio rankšluosčio.

Vyno actą, alyvuogių aliejų ir likusius smulkintus krapus išmaišyti. Paskaninti išspaustomis citrinos sultimis, druska ir pipirais.

Žuvį ant grotelių iš abiejų pusių kepti 4 min. Į lėkštes įpilti paruošto padažo, įdėti agurkų skiltelių. Uždėti po gabaliuką lašišos.

Šaltinis : iki.lt

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!