Marinuota veršiena su grietine


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
500 g veršienos,
4 šaukštai citrinos sulčių,
2 šaukštai aliejaus,
svogūnas,
petražolė,
morka,
pipirų,
druskos,
2 šaukštai miltų,
riebalų,
1,5 stiklinės vandens,
0,5 stiklinės grietinės,
petražolės lapelių.
Gaminimas:
Mėsą supjaustyti, pamušti, užpilti marinatu, pagamintu iš sulčių, aliejaus, supjaustyto svogūno, tarkuotų daržovių ir uždengus palaikyti 2 valandas šaltai. Tada mėsą apvolioti miltuose, pakepinti, sudėti į puodą, įpilti marinato, vandens, sudėti prieskonius ir troškinti 20 minučių. Vėliau iš skysčio, kuriame buvo troškinama mėsa, pagaminti padažą su miltais, grietine ir petražolės lapeliais. Mėsą patiekti su padažu. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!