25 rezultatų ieškant "teslos"
Spanguolių pyragas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 770 g tešlos Įdarui: 200 g marmelado, 220 g spanguolių, 75 g medaus. Gaminimas: Paruoštą mielinę tešlą iškočioti 0,7 cm. storio sluoksniu, po to perdėti į išteptą sviestu skardą, išlyginti. Ant tešlos užteptą įdarą - vaisinį ..
Recepto vertinimas:
Trapios tešlos obuolių plokštainis
Trapios tešlos obuolių plokštainis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.250g sviesto, 150g cukraus, 2.4 kiaušiniai, 3.350-450g miltų (miltų tiek, kad lengvai kočiotųsi), pusė šaukštelio kepimo miltelių, 4.0,5-1 kg obuolių, truputis cinamono, cukraus. Gaminimas: Sviestą išsukti iki bal..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos bandelės su žuvimi ir sūriu
Sluoksniuotos tešlos bandelės su žuvimi ir sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g šaldytos sluoksniuotos tešlos. Įdarui: 400 g lašišos filė, 300 g „Tilžės“ sūrio, 100 ml pieno, 20 g krapų, 2 kiaušiniai, druskos ir maltų pipirų Gaminimas: Atskirkite kiau�..
Recepto vertinimas:
Mielinės tešlos vyniotinis su aguonomis
Mielinės tešlos vyniotinis su aguonomisIngridientai:1 kg miltų, 1/2 stiklinės pieno, 25—50g mielių, 4 tryniai, 1 citrinos žievelė, 5g druskos. Aguonų masei: 300g aguonų, 150g cukraus, 1 kiaušinis, 50g riešutų, vanilinio cukraus, 50g cukrinukų (cukraus sirupe virtų ap..
Recepto vertinimas:
Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais
Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais Ingridientai: 1 kilogramas miltų, 2 stiklinės pieno, 4 tryniai, 200 gramų cukraus, 30 gramų mielių, 150 gramų riebalų, 7 gramai druskos, citrinos žievelių Varškės masei 1 kilogramas varškės, 3 kiaušiniai, 250 gramų ..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su grybais
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su grybaisIngridientai:16 sluoksniuotos tešlos krepšelių, 50g. džiovintų grybų, 40g. miltų, 90g. sviesto, 2 šaukštai brendžio, 500ml. pieno, muskato riešuto, maltų baltųjų pipirų, druskos, petražolių ar kitų žalumynų papuošti.Gaminimas Grybus u..
Recepto vertinimas:
Kalcioni su brokoliaisIngridientai:300g picos tešlos, šaukštelis džiovintų krapų, plaktas kiaušinis glazūravimui, šaukštas alyvuogių aliejaus, šviežių smulkintų krapų. Įdarui: 380g brokolio kopūstų, 250g tarkuoto sūrio, druskos, pipirų.Gaminimas Brokolius 2 min. palaikykite ve..
Recepto vertinimas:
Kalcioni su šviežiais kopūstų lapais
Kalcioni su šviežiais kopūstų lapaisIngridientai:300g picos tešlos, plakto kiaušinio glazūravimui, pomidorų, mairūno. Įdarui: 500g gūžinių kopūstų arba šviežių daržovių, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 smulkiai supjaustytos svogūnų galvos, 440g konservuotų pomidorų (be k..
Recepto vertinimas:
Kalcioni kaimiškaiIngridientai:300g picos tešlos, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, keletas grybų, čiobrelių. Įdarui: 4 kiaulienos dešrelės su prieskoniais, 300g ožkos sūrio, 6 – 8 džiovinti pomidorai, 130g šiaudeliais pjaustytų grybų, 2 susmulkinti džiovinti raudonieji ankšt..
Recepto vertinimas:
Kalcioni su vištienos kepenėlėmis
Kalcioni su vištienos kepenėlėmisIngridientai:300g picos tešlos, šaukštas aliejaus, plaktas kiaušinis glazūravimui, šalavijo lapų. Įdarui: 60g sviesto, 500g vištienos kepenėlių, 6 kiaulienos šoninės gabalėliai, šaukštas susmulkinto baziliko, 750g susmulkintų šviežių špinatų..
Recepto vertinimas:
Kalcioni su svogūnų įdaruIngridientai:300g picos tešlos, šaukštas alyvuogių aliejaus, 2 plakti kiaušiniai glazūravimui, 2 svogūnai arba porai, alyvuogių puselių. Įdarui: 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 nedideli šiaudeliais supjaustyti svogūnai arba porai, didelis šiaudeliais sup..
Recepto vertinimas:
Paprasčiausios mielinės tešlos pyragas
Paprasčiausios mielinės tešlos pyragasIngridientai:500 g miltų, 250 g pieno, 30 g mielių, 120 g cukraus, 4 kiaušinių tryniai, 120 g margarino, 3 g druskos, citrinos žievelė, vanilinis cukrus, kiaušinis.Gaminimas Į dubenį išsijoti miltus, viduryje padaryti duobutę. Pieną paši..
Recepto vertinimas:
Mielinės tešlos pyragaičiai su migdolais
Mielinės tešlos pyragaičiai su migdolaisIngridientai:100 ml pieno, 20 g mielių, šaukštas cukraus, 350 g miltų, kiaušinis, 75 g sviesto, citrina, 100 g migdolų, 100 g maltų migdolų, 100 ml citrinų marmelado, 100 ml mėlynių marmelado sviesto (aptepti).Gaminimas Pieną pašildyti ir į j..
Recepto vertinimas:
Paprasčiausios biskvitinės tešlos paplotis
Paprasčiausios biskvitinės tešlos paplotisIngridientai:8 kiaušiniai, 185 g cukraus, šaukštelis vanilinio cukraus, nutarkuota vienos citrinos žievelė, 150 g miltų, 35 g krakmolo.Gaminimas Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Trynius sukti su cukrumi, kol masė pabals, o jos tūris pad..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos vyniotinis su pievagrybiais
Sluoksniuotos tešlos vyniotinis su pievagrybiaisIngridientai:500g. šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos, 300-350g. maltos mėsos, 1 svogūnas, 100g. pievagrybių, 3 šaukštai džiūvėsėlių, 1 trynys, susmulkinti žalumynai, 1/2 šaukšto maltos mėsos prieskonių.Gaminimas Tešlą atšild..
Recepto vertinimas:
Paprasti trapios tešlos sausainiai
Paprasti trapios tešlos sausainiaiIngridientai:250 g miltų, žiupsnelis druskos, 150 g sviesto, 2 kiaušiniai 100 g cukraus pudros.Gaminimas Miltus išsijoti ant stalo, pabarstyti druska. Ant jų sudėti gabaliukais supjaustytą sviestą ir kapoti dideliu plačiu peiliu, kol susidarys vienodi tr..
Recepto vertinimas:
Trapios tešlos pyragas su kriaušėmis
Trapios tešlos pyragas su kriaušėmisIngridientai:Tešlai: 200 g miltų, 1,5 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės, 1/4 šaukštelio malto muskato, žiupsnelis druskos, 75 g cukraus, kiaušinis, 125 g sviesto. Įdarui: 100 g kapotų migdolų, 4 kriaušės, 100 g cukraus, 4 šaukštai miltų,..
Recepto vertinimas:
Paprasčiausias minkštos tešlos pyragas
Paprasčiausias minkštos tešlos pyragasIngridientai:240 g sviesto arba margarino, 240 g miltų, pakelis kepimo miltelių, 240 g cukraus, šaukštelis vanilinio cukraus, 6 kiaušiniai.Gaminimas Sviestą arba margariną supjaustyti gabaliukais ir išsukti elektriniu plaktuvu iki purumo. Miltus išs..
Recepto vertinimas:
Paprasčiausios plikytos tešlos pyragaičiai
Paprasčiausios plikytos tešlos pyragaičiaiIngridientai:250 g pieno, 60 g sviesto, žiupsnelis druskos, 250 g miltų, 6 kiaušiniai.Gaminimas Pieną supilti į puodą, į jį sudėti gabaliukais supjaustytą sviestą, įberti žiupsnelį druskos ir užvirinti. Nukelti nuo ugnies ir po truputį be..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su lašiša
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su lašišaIngridientai:Pakuotė sluoksniuotos tešlos, 200 g šaltai rūkytos ir tiek pat virtos atvėsintos lašišos, šaukštelis citrinų sulčių, šaukštas smulkintų šviežių krapų, 150 ml natūralaus jogurto.Gaminimas Sluoksniuotą tešlą šiek tiek..
Recepto vertinimas:
Paprasčiausias sluoksniuotos tešlos paplotis
Paprasčiausias sluoksniuotos tešlos paplotisIngridientai:500 g miltų, 0,5 šaukštelio druskos, 250 ml (stiklinės) vandens, 550 g sviesto.Gaminimas Miltus persijoti ir išmaišyti su druska, ant jų supjaustyti 50 g sviesto ir viską sutrinti į trupinius. Pamažu supilti vandenį ir užminkyti..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos pyragas su persikais
Sluoksniuotos tešlos pyragas su persikaisIngridientai:375 g paruoštos sluoksniuotos tešlos, kiaušinis, 8 konservuoti arba švieži persikai ar nektarinai, cukraus pudros. Kremui: didelis kiaušinis, kiaušinio trynys, 50 g cukraus, 25 g miltų, 300 ml pieno, keli lašai vanilės esencijos (arb..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su uogomis
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su uogomisIngridientai:450g. sluoksniuotos tešlos, Saldžiam įdarui: 125g. varškės, stiklinė vyšnių uogienės be kauliukų, šaukštas cukraus, šaukštelis vanilinio cukraus. Sūriam įdarui: 125g. fetos sūrio, 30 alyvuogių.Gaminimas Vyšnias ir alyvuog..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos pyragas dubenyje
Sluoksniuotos tešlos pyragas dubenyjeIngridientai:0,5 kg obuolių, 0,5 kg rabarbarų, šaukštelis cinamono, 500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos, 2 šaukštai cukraus.Gaminimas Obuolius ir rabarbarus nulupti, supjaustyti. Obuolius sudėti į puodą, suberti cinamoną ir įpilti 50 ml vandens. 10..
Recepto vertinimas:
Šventiniai sluoksniuotos tešlos pyragaičiai
Šventiniai sluoksniuotos tešlos pyragaičiaiIngridientai:400 g sluoksniuotos tešlos, stiklinė spanguolių uogienės, šaukštas cukraus pudros.Gaminimas Iš tešlos iškočioti maždaug 2 cm storio lakštą ir supjaustyti 6x6 cm kvadratėliais. Ant kiekvieno uždėti po pusę šaukšto uogienė..
Recepto vertinimas: