20 rezultatų ieškant "lasinuku"
Austrės su lašinukais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 40 g parūkytų lašinukų 12 šviežių austrių 20 g sviesto Vorčesteršyro padažo 1–2 citrinų druskos Gaminimas: Nuo lašinukų nupjauti odą ir supjaustyti plonomis juostelėmis. Citrinas nuplikyti karštu vandeniu, nusausinti ir su..
Recepto vertinimas:
Įdaryti kiaulienos suktinukai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 800 g kiaulienos filė 8 ploni griežinėliai lašinukų 2 šaukštai maltų džiūvėsių 6 šaukštai alyvų arba saulėgrąžų aliejaus 2 šaukštai garstyčių 2 šaukšteliai pomidorų padažo 1/2 šauk..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su lašinukais
Troškinta jautiena su lašinukais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, 100 g lašinukų, morka, svogūnas, petražolės šaknis, druskos, pipirų, duonos plutos, 1 šaukštas miltų. Gaminimas: Lašinukus, morką ir petražolės šaknį supjaustyti. Mėsoje padaryti įpjovas, į kurias ..
Recepto vertinimas:
Marinuota jautiena su lašinukais
Marinuota jautiena su lašinukais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, aliejaus, 100 g lašinukų, grietinėlės, 1 šaukštas miltų. Marinatui: 8 kadagio uogos, mairūno, lauro lapas, 4 sugrūsti gvazdikėliai, 1 gabalėlis saliero, 1 petražolės šaknis, svogūnas, 4 šaukštai alieja..
Recepto vertinimas:
Pjaustytas mėsos vyniotinis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg jautienos, 100 g lašinukų, svogūnas, 0,5 šaukštelio maltų pipirų, 1 šaukštelis maltų raudonųjų pipirų, druskos, margarino, 0,5 šaukšto pomidorų padažo. Gaminimas: Mėsą išmušti, ant viršaus dėti supjaustytų la�..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepsnys su lašinukais
Veršienos kepsnys su lašinukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos, 40 g lašinukų, druskos, šaukštas riebalų, poras, petražolė, morka, stiklinė vandens, šaukštelis miltų, grietinės. Gaminimas: Mėsą išmušti, įpjauti keliose vietose ir prismaigstyti lašinukų. Mėsą..
Recepto vertinimas:
Troškinta laukinė antis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Antis, 100 g lašinukų, 100 g ištirpinto sviesto, 2 stiklinės sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, 2 šaukšteliai miltų, druskos, šaukštas citrinos sulčių. Gaminimas: Antį prismaigstyti lašinukų, pakepinti svieste, apipilti sulti..
Recepto vertinimas:
Veršiuko šlaunies kepsnysIngridientai: Veršiuko užpakalinė šlaunelė 0,5 kg rūkytų lašinukų pipirų kelios skiltelės česnako 0,5l grietinės 2 l obuolių sulčių drusko žalumynų paruoštų krienų Veršiuko šlaunelę pamirkyti 12 val obuolių sultyse (marinuoti). Išimt�..
Recepto vertinimas:
Įdarytas lynas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Jums reikės: vieno didelio lyno (apie 1,5 kg), apie 200 gr rukytu lasinuku, vidutinio dydzio virtos morkos, puses stiklines konservuotu zirneliu, 2 virtu kiausiniu, vidutinio dydzio svoguno, 4-5 skilteliu cesnako, zuvies prieskoniu (su druska), tr..
Recepto vertinimas:
Prismaigstytas šernienos kepsnys
Prismaigstytas šernienos kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg šernienos (nugarinė arba kumpis), 2 stiklinės vandens, 1.1 šaukštelis druskos, 2.gabalėlis česnako, 3.3 pipirai, 4.3 kadagio uogos, 5.1 šaukštas acto, 6.1 šaukštas tarkuotų krienų, 7.100 g rūkytų ar sūdytų lašin..
Recepto vertinimas:
Kiškis, troškintas su vynu ir svogūnais
Kiškis, troškintas su vynu ir svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kiškis, 2.200 g lašinukų, 3.8 - 10 mažų svogūnų, 4.1 stiklinė raudono sauso vyno, 5.1 stiklinė sultinio, druskos, pipirų, 6.1 lauro lapelis, 7.1 šaukštas miltų arba 2 šaukšteliai bulvių krakmolo, ..
Recepto vertinimas:
Troškintos veršelio kepenysIngridientai:700g. veršelio kepenų, 150 g lašinukų (nebūtinai), 40 g riebalų, 2 šaukštai miltų, 2 šaukštai grietinės, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos, 1/2 stiklinės vyno (nebūtinai).Gaminimas Kepenys 1—2 val. pamirkomos piene ..
Recepto vertinimas:
Kepta marinuota veršienaIngridientai:1kg veršienos, 50 g lašinukų, 20 g riebalų, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, truputis acto ar l/2 citrinos sulčių, cukraus.Gaminimas Prieskoninės daržovės (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras) susmulkinamos ir jomis įtri..
Recepto vertinimas:
Lydeka, kepta su lašinukaisIngridientai:1kg lydekos, 100 g šviežių lašinukų, prieskonių (pipirų, lauro lapelis, mairūnų), prieskoninių daržovių (morka, salieras, petražolė, svogūnas), druskos, 1 stiklinė pomidorų padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Paruošta lydeka nusau..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepsnysIngridientai:veršienos šlaunis (5-7kg.), 200g. sviesto, 200g. grietinės, 3-5 morkos, muskato riešutas, kvapiųjų pipirų, cukraus, druskos.Gaminimas Veršiena gerai nuplaunama, nušluostoma, iš jos išimami kaulai. 1 kg veršienos reikia 10-12 maltų kvapiųjų pipirų, ša..
Recepto vertinimas:
Bulvių "pyragas" su morkomis (Ramunės)
Bulvių "pyragas" su morkomis (Ramunės)Ingridientai:1,5 kg virtų bulvių košės, 200 g minkšto varškės sūrio, 3 - 4 apvirtos morkos, 2 kiaušiniai, 50 g miltų, druskos, žalumynų, muskato.Gaminimas Į bulvių košę įdėti sutrintą sūrį, 2 - 3 ritinėliais pajaustytas morkas, įmušt..
Recepto vertinimas:
Bulvių "pyragas" su morkomis (Ramunės)
Bulvių "pyragas" su morkomis (Ramunės)Ingridientai:1,5 kg virtų bulvių košės, 200 g minkšto varškės sūrio, 3 - 4 apvirtos morkos, 2 kiaušiniai, 50 g miltų, druskos, žalumynų, muskato.Gaminimas Į bulvių košę įdėti sutrintą sūrį, 2 - 3 ritinėliais pajaustytas morkas, įmu�..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas sluoksniuotas varškės tešlos pyragas
Pikantiškas sluoksniuotas varškės tešlos pyragasIngridientai:Tešlai: 300 g liesos varškės; 9 kiaušiniai; 200 ml pieno; 120 g kvietinių miltų; Druskos; Aliejaus; 100 g fermentinio sūrio. Pirmam įdarui: 6 pomidorai; 100 g lašinukų; Druskos ir maltų pipirų. Antram įdarui: 1 svogū..
Recepto vertinimas:
Pienių salotosIngridientai:Sauja jaunų pienių lapelių,1 virtas kiaušinis,1 riekelė batono,50 g lašinukų ar šoninės.Padažui:2 šaukštai aliejaus,2 šaukštai vyno acto,truputis garstyčių,druskos, cukraus.GaminimasPienių lapelius gerai nuplauname ir laikome15-20 min. šiltame vandenyje...
Recepto vertinimas:
Cepelinų padažas Ingridientai: 200 - 300 gramų lašinukų, 2 - 3 svogūnų, 200 - 300 gramų grietinės, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinės pieno, druskos, prieskonių (pagal skonį) Gaminimas Lašinukus supjaustyti smulkiais kūbeliais ir sudėti į keptuvę. Lašinukams pradėjus gelsti..
Recepto vertinimas: