Veršienos kepsnys su lašinukais
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
500 g veršienos,
40 g lašinukų,
druskos,
šaukštas riebalų,
poras,
petražolė,
morka,
stiklinė vandens,
šaukštelis miltų,
grietinės.
Gaminimas:
Mėsą išmušti, įpjauti keliose vietose ir prismaigstyti lašinukų. Mėsą surišti siūlu, pakepinti. Tada įpilti vandens, sudėti supjaustytas daržoves ir kepti 1 valandą. Iškepus, nuimti siūlus, supjaustyti. Iš sulčių, kuriuose kepė mėsa pagaminti padažą su miltais ir grietine. Skanaus.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!