25 rezultatų ieškant "uzpilti"
Jūros lydekos užpiltinė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 karšto rūkymo jūros lydekos 1 virta morka 0.5 indelio konservuotų kukurūzų petražolių 0.5 l vandens 1 kubelis daržovių sultinio 1 pokelis greitai paruošiamos “Otker” želatinos 1 valg. šaukštas citrinos sulčių Ga..
Recepto vertinimas:
Svogūnų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 svogūnai, 1 šaukštas miltų, 1 – 2 šaukštai sviesto, 4 riekutės batono, 1 l sultinio, druskos, pipirų, lauro lapų. Gaminimas: Svogūnus supjaustyti ir svieste kepti, kol pagels. Tada užberti miltų, sumaišyti ir dar pakepti. Užpilti ..
Recepto vertinimas:
Lašišos sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Gaminimas: 1 vidutinio dydžio porą supjaustyti griežinėliais ir pakepinti svieste(galima ir aliejuje-kaip kam skaniau) veliau sudėti smulkiai supjaustyta nedidele morką, 2 bulves ir šiek tiek saliero šaknies. Viską patroškinti, įdėti tru..
Recepto vertinimas:
Avižų kisielius Ingridientai: 500gr.avižinių dribsnių kelios riekelės džiovintos duonos druskos cukraus. Gaminimas: Duonos trupinius ir dribsnius užpilti drungnu vandeniu, palaikyti parą, kol ims rūgti. Perkošti kelis kartus ir užpilti švariu vandeniu vėl (iš viso turėt�..
Recepto vertinimas:
Prėskučiai (šližikai) su aguonpieniu
Prėskučiai (šližikai) su aguonpieniuIngridientai: Aguonų pienas 1 stiklinė aguonų 2 stiklinės verdančio vandens Maždaug 1 stiklinę aguonų užpilti 2 puodukais verdančio vandens. Pamirkyti bent 5 minutes (kol aguonų grūdeliai suminkštėja), vandenį nukošti per sietelį. Sup..
Recepto vertinimas:
Anūkų tortukas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Sausainiams: 1.2 kiaušiniai, miltų, 2.1 pakelis vanilinio cukraus, 3.200 g sviesto. Drebučiams: 4.10 obuolių, 5.100 g riešutų, 6.0,5 l saldžios grietinėlės, 7.1 šaukštas želatinos, 8.1 pakelis vanilinio cukraus Gaminimas: Sausainiams nu..
Recepto vertinimas:
Virtos kiaulių kojelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg kiaulių kojelių, 3/4 - 1 litras vandens, druskos, 3 pipirai, 1/2 lauro lapelio, 1 svogūnas, 1 petražolės šaknis arba gabalėlis saliero, 1 morka, žalumynų. Gaminimas: Kiaulės kojeles išilgai perkirsti pusiau, užpilti šaltu va..
Recepto vertinimas:
Viščiukų krūtinėlės su kario padažu
Viščiukų krūtinėlės su kario padažu Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 4 viščiukų krūtinėlės 2 svogūnai 1 raudonoji ir 1 žalioji saldžioji paprika 4 šaukštai sviesto 150 g ilgagrūdžių ryžių 3/4 + 1/4 1 vištienos sultinio 100 g virto kumpio 2 šaukštai miltų 1 šaukštas kario ..
Recepto vertinimas:
Virta veršiena su ryžiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g veršienos, 2.2 stiklinės vandens, 3.1 šaukštas sviesto, 4.1 svogūnas, 5.1 šaukštas miltų, druskos, pipirų, 6.1 šaukštas grietinės, 7.2 kiaušinio tryniai, 8.1 stiklinė ryžių, 9.2 stiklinės vandens, drusko..
Recepto vertinimas:
Antis, įdaryta makaronais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Antis, 1.200 g makaronų, 2.200 g slyvų, 3.2 morkos, 4.2 šaukštai sviesto, 5.1 svogūnas, pipirų, druskos, lauro lapų. Gaminimas: Išdarinėtą antį gerai įtrinti druska, maltais pipirais bei smulkiai supjaustytu svogūnu. Makaronu..
Recepto vertinimas:
Jautienos drebučiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1kg kojų, 2.1kg jautienos mentės, 3.2 morkos, 4.2 svogūnų galvutės, petražolės šaknis, 5.2 skiltelės česnako, 6.1 virtas kiaušinis, lauro lapelių, pipirų, 7.1 šaukštas druskos, petražolių lapelių. Gaminimas: Kojas ..
Recepto vertinimas:
Žuvis su citrina Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg šaldytos žuvies, aliejaus kepti, miltų, 2.10 česnako laiškų, keletas citrinos skiltelių garnyrui, puodelis sultinio, druskos, pipirų, vienos citrinos sultys, 3.2 kiaušinio baltymai. Padažui: 4.1 citrinos sultis, 5.4 česnako la..
Recepto vertinimas:
Marinuoti agurkėliai "bulgariškai"
Marinuoti agurkėliai "bulgariškai" Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Marinatui: 4 litrai vandens; 8 šaukštai druskos; 8 šaukštai cukraus; 0,5 l.acto. Gaminimas: Agurkus sudėti į stiklainius.Uždivirinti vandens ir juo uzpilti agurkus stiklainiuose.Palaikius apie 15 minu..
Recepto vertinimas:
MARINUOTOS KRIAUŠĖS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3kg. gražių, neprinokusių kriaušių, 1kg. cukraus, 1/2l. acto, keletas gvazdikėlių ir truputį cinamono. Gaminimas: Kriaušes nulupti, supjaustyti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius. Cukrų užpilti actu, dviem stiklinėmis vandens, į..
Recepto vertinimas:
Kriaušių kompotas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 kg gražių, neprinokusių kriaušių, 1 kg cukraus, 1/2 l acto, gvazdikėlių, cinamono, Gaminimas: Kriaušes nulupti, supjaustyti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius. Cukrų užpilti actu, dviem stiklinėm vandens, įdėti gvazdikėlių ir ..
Recepto vertinimas:
Užpilti obuoliai su ryžiais ir slyvomis
Užpilti obuoliai su ryžiais ir slyvomisIngridientai:100g ryžių, 1 stiklinė pieno, druskos, vanilinio cukraus, 4 obuoliai, 1 stiklinė vandens, 1/2 stiklinės cukraus, 200 g džiovintų slyvų, 2 stiklinės skysto spanguolių arba serbentų kisieliaus.Gaminimas Nuplauti ryžiai užpilami..
Recepto vertinimas:
Krevetės pieno padažeIngridientai:500 g krevečių, 2 svogūnai, 2 šaukštai sviesto, stiklinė pieno, pipirų.Gaminimas Krevetes gerai išplauti, užpilti pasūdytu vandeniu ir išvirti. Paruošti pieno padažą: svogūnus smulkiai supjaustyti ir šiek tiek apkepinti. Karštu vandeniu užpi..
Recepto vertinimas:
Tuno salotosIngridientai:400 g tuno (šviežaus arba konservuoto), dėžutė konservuotų pupelių, 0,5 stiklinės supjaustytų alyvuogių (be kauliukų), 0,25 stiklinės susmulkintų svogūnų, 250 g konservuotų žaliųjų pupelių, salotų lapų, 2 plonais griežinėliais supjaustyti pomidora..
Recepto vertinimas:
Kopūstų salotos (Skirmantės) (foto)
Kopūstų salotos (Skirmantės) (foto)Ingridientai:Kopūstas; nedidelė morka; paprika; Padažui: 100 ml grietinės; 2 š. majonezo.Gaminimas Kopūstą susmulkinti į didelį indą, užpilti verdančiu vandeniu ir laikyti 5 minutes. Nupilti vandenį ir dar kartą užpilti verdančiu vandeniu ir ..
Recepto vertinimas:
Jautienos apkepasIngridientai:Svogūnas, 2 pomidorai, 2 cukinijos, raudonoji ir žalioji paprikos, 2 maži baklažanai, 4 v.š. aliejaus, 600 g liesos jautienos, 1/2 st. Raudono vyno, 1 a.š. švelnios maltos paprikos, 2 v.š. pomidorų tyrės, 200 g. ryžių, 1 st. grietinės, 2 v.š. kra..
Recepto vertinimas:
Marinuotos kriaušės su trupučiu cinamono
Marinuotos kriaušės su trupučiu cinamonoIngridientai:3 kg. gražių, neprinokusių kriaušių, 1kg. cukraus, 1/2l. acto, keletas gvazdikėlių, truputį cinamono. Gaminimas Kriaušes nulupti, supjaustyti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius. Cukrų užpilti actu, dviem stiklinėmis vandens, ..
Recepto vertinimas:
Kriaušių kompotas su cinamonu (Ramunės)
Kriaušių kompotas su cinamonu (Ramunės)Ingridientai:3 kg gražių, neprinokusių kriaušių, 1 kg cukraus, 1/2 l acto, gvazdikėlių, cinamono.Gaminimas Kriaušes nulupti, supjaustyti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius. Cukrų užpilti actu, dviem stiklinėm vandens, įdėti gvazdikėlių ir ..
Recepto vertinimas:
MĖTŲ UŽPILTINĖIngridientai:0,5 l degtinėspora saujų mėtų (žalių arba džiovintų)GaminimasMėtos smulkiai supjaustomos, sudedamos į platų butelį ir užpilamos degtine; laikoma 2-3 dienas. Paskui iškošiama, sup..
Recepto vertinimas:
MORKŲ UŽPILTINĖIngridientai:0,5 l degtinėspusė stiklinės džiovintų morkųGaminimasDžiovintos morkos užpilamos degtine ir palaikomos parą. Paskui iškošiama ir išpilsčius į butelius, sandariai uždaroma...
Recepto vertinimas:
Morkų užpiltinėIngridientai:0,5 l degtinės, pusė stiklinės džiovintų morkųGaminimasDžiovintos morkos užpilamos degtine ir palaikomos parą. Paskui iškošiama ir, išpilsčius į butelius sandariai uždaroma. (Vaida)..
Recepto vertinimas: