21 rezultatų ieškant "raudoneliu"
Makaronai su plekšne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: apie 500 g plekšnių filė 1 arbatinis šaukštelis druskos ¼ arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų 1–2 valgomieji šaukštai margarino arba sviesto 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių 100 ml tarkuoto parmezano sūrio 2 valgomieji š..
Recepto vertinimas:
Keptas karpis su cukinija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 karpių filė be kaulų 6 šaukštai aliejaus 120 ml sauso baltojo vyno 1,5 stiklinės kubeliais pjaustytos cukinijos 1 šaukštelis raudonėlio Druskos Pipirų Padažui: 0,5 stiklinės majonezo Nedidelis smulkintas svogūnas Šaukštelis s..
Recepto vertinimas:
Tuno kepsneliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g tuno 100 ml citrinų sulčių 2 šaukštų alyvuogių aliejaus 2 skiltelių česnako 2 šaukštelių raudonėlių šaukšto tarkuotų citrinos žievelių druskos, juodųjų pipirų Gaminimas: Tuną supjaustyti kepsneliais. Citrinų sultis,..
Recepto vertinimas:
Marinuotos strimėlės Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 šaukštų alyvuogių aliejaus 12 mažų strimėlių druskos, pipirų šaukšto citrinų sulčių 50 g miltų saujelės raudonėlių 3 mažų aitriųjų paprikų 2 raudonųjų svogūnų skiltelės česnako 50 g vyno acto šaukštelio cuk..
Recepto vertinimas:
Vegetariška pica Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 pakelis „Malsenos“ miltinio mišinio picai. 4 vidutinio dydžio pomidorų, 200 g sūrio „Mozzarela“, 2 šaukštų alyvų aliejaus, 1 šaukštelio džiovintų raudonėlių. Gaminimas: Iš „Malsenos“ miltinio mišinio picai p..
Recepto vertinimas:
Įdaryti kiaulienos suktinukai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 800 g kiaulienos filė 8 ploni griežinėliai lašinukų 2 šaukštai maltų džiūvėsių 6 šaukštai alyvų arba saulėgrąžų aliejaus 2 šaukštai garstyčių 2 šaukšteliai pomidorų padažo 1/2 šauk..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu
Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tai tikrai šventinė sriuba, kurią galima išvirti iš anksto. Atėjus svečiams ją tereikia pašildyti ir įdėti vėžių uodegėlių. 1 poras 1 cukinija 1 kg pomidorų 300 ml balto vyno 300 g gabalėliais supjausty..
Recepto vertinimas:
Ryžių - grietinės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Gaminimas: Birių ryžių košę permalti mėsmale ir sumaišyti su grietine. Tinka prie mėsos, varškės patiekalų, saldžių vaisių bei uogų. Paduodant padažą prie mėsos patiekalų, jį galima aromatizuoti maltais priesko..
Recepto vertinimas:
Linų sėmenų užtepėlė Ingridientai: 9 šaukšteliai sėmenų 1 šaukštelis druskos baziliko, čiobrelių, raudonėlių , mėtų ir kt.prieskonių linų sėmenys ir šaukštelis druskos sumalama kavamale. Tokiu pat būdu sumalama įvairių džiovintų prieskoninių žalumynų (bazil..
Recepto vertinimas:
Karpis su paprika ir pomidorais
Karpis su paprika ir pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg išvalyto karpio, 2.1/2 kg pomidorų, žaliosios paprikos, 3.4 griežinėlių rūkytos šoninės, 4.2 bulvių, 5.0,5 stiklinės aliejaus, 6.2 šaukštai miltų, 7.1 šaukštas margarino. Gaminimas: Bulves nulupkite, supjaustyki..
Recepto vertinimas:
Kalėdinė banda su rūkytais lašinukais ir svogūnais
Kalėdinė banda su rūkytais lašinukais ir svogūnais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 15g sausų mielių, 500g Ekstra miltų, 250g drungno pieno, 150g tirpdyto sviesto, 2 kiaušinių, 10g cukraus, 10g druskos, 5g džiovintų raudonėlių, 100g svogūnų, 100g rūkytos �..
Recepto vertinimas:
Keptos bulvės su saliamiuIngridientai:500 g šviežių bulvių 500 g saliamio 1 svogūnas 1 žalia saldžioji paprika 1 raudona saldžioji paprika 200 ml vištienos sultinio 1 šaukštas raudonėlių maltų juodiejų pipirųGaminimasDidelėje, nesvylančioje keptuvėje nuola..
Recepto vertinimas:
Makaronai su lašišaIngridientai:300 g pomidorų 100 g rūkyosa supjaustytosa lašišos 2 vnt. česnako skiltelės 60 g juodųjų alyvuogių be kauliukų 3 šaukšteliai alyvuogių aliejaus 300 g grietinėlės 1 šaukštelis šviežių mėtų 1/2 šau..
Recepto vertinimas:
Pikantiška sriubaIngridientai:250 g jautienos 250 g kiaulienos 80 g aliejaus 250g askaloniniųi česnakų 50 g pomidorų tyrės 1 paprika 10 g šviežių raudonėlių 250 ml raudono vyno 2 – 3 pomidorai 1 poras 340 g konservuotų kukurūzų druskos pipirųGaminimasMėsą supjaustykite g..
Recepto vertinimas:
Jautiena su cukinijomis ir baklažanu
Jautiena su cukinijomis ir baklažanuIngridientai:300 g maltos jautienos, 2-3 cukinijos, baklažanas, 3 pomidorai, 3 bulvės, svogūnas, česnako skiltelė, 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 2 šaukštai smulkintų žalumynų, 100 g aštraus fermentinio sūrio, 30 g sviesto, prieskonių sriu..
Recepto vertinimas:
Vėrinukai su fetaIngridientai:150 g fetos, 8 griežinėliai karštai rūkytos kiaulienos nugarinės, 4 porų stiebai, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, agurkas, 2 šaukštai liesos grietinės, kelios raudonėlių šakelės.Gaminimas Fetą supjaustykite stambiais kubeliais, nuplautų ir nusausintų..
Recepto vertinimas:
Meksikietiškai ruošta aštri žuvis
Meksikietiškai ruošta aštri žuvisIngridientai:1 kg ešerių ar kitų baltųjų žuvų, svogūno, 5 skiltelių česnako, 4 pomidorų, 4 šaukštų kukurūzų aliejaus, 1/3 puodelio vyno acto, kelių konservuotų jelapeno pipirų, kapotų žalumynų, druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų, r..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su raudonėliu ir ančiuviais
Spagečiai su raudonėliu ir ančiuviaisIngridientai:4 porcijoms: 90ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus, 3 suspaustos, bet nesusmulkintos česnako skiltelės, 8 aliejuje konservuotos ančiuvių filė, nusausinti, 2 valgomieji šaukštai kapario, išimti iš sūrimo, nuplauti, nusausinti ir supjaus..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos eskalopas su apelsinais ir raudonėliu
Kiaulienos eskalopas su apelsinais ir raudonėliuIngridientai:4 porcijoms: 4 kiaulienos eskalopai (neriebi, minkšta mėsa be kaulo, iš strėnų arba užpakalinės kojos minkštimo); 115 g baltos duonos džiūvėsėlių; 55 g tarkuoto parmezano (Parmigiano Reggiano) sūrio; 1 arb. š. džiovinto r..
Recepto vertinimas:
Ėrienos sriuba Chalisko stiliumi (Birria estilo o Jalisco)
Ėrienos sriuba Chalisko stiliumi (Birria estilo o Jalisco)Ingridientai:6 porcijoms: 1,2 kg ėrienos (menties arba kumpio); 3 dideli pomidorai; 1 baltasis svogūnas; 2 česnako skiltelės; ½ arb. š. džiovintų raudonėlių; Druska ir ką tik malti juodieji pipirai; 4 valg. š. aliejaus; 2 l vi..
Recepto vertinimas:
Aviena su šparaginėmis pupelėmis ir bulvėmis
Aviena su šparaginėmis pupelėmis ir bulvėmisIngridientai:500 g avienos (nuo menčių); 100 g rūkytos mėsos; 1 svogūnas; 1 l mėsos sultinio; Džiovintų raudonėlių; Pipirų; 500 g šparaginių pupelių; 500 g nebirių bulvių.Gaminimas Avieną ir rūkytą mėsą supjaustykite stambiais kub..
Recepto vertinimas: