20 rezultatų ieškant "ismirkyta"
Kukuliai unguryje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Ungurio galva 0,5 kg žuvies faršo Pora riekelių batono 0,5 stiklinės pieno Kiaušinis Virta morka Nedidelė svogūno galva Žuvies prieskonių Druskos Gaminimas: Išplauname ungurio galvą, su pagaliuku pražiodome, įdedame į verdantį vanden�..
Recepto vertinimas:
Mėsa įdarytos bulvės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 6 – 8 bulvės, 300 g mėsos faršo, 2 svogūnai, 2 riekutės pyrago, 1 morka, 50 g margarino, 2 šaukštai pomidorų pastos, mairūnas, druska. Gaminimas: Bulves išvirti, nulupti, išgremžti vidų ir pridėti įdaro. Puode ištirpinti ma..
Recepto vertinimas:
Viščiukas drebučiuose (vengrų virtuvė)
Viščiukas drebučiuose (vengrų virtuvė) Patiekalo šalis: Vengrija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 viščiukas, 1 stiklinė vyno, 1 svogūnas, 1 citrina, 2 kiaušinio baltymai, 15 g želatinos, pipirų, acto, druskos, lauro lapelių. Gaminimas: Viščiuką nuvalykite, supjaustykite, dėkite ..
Recepto vertinimas:
Vištienos kremas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700 g virtos vištienos, 70 g sviesto, 0,5 stiklinės raudonojo vyno, 0,5 litro grietinėlės, 10 g želatinos, muskato riešuto, pipirų, druskos, 0,5 litro sultinio drebučiams. Gaminimas: Vištieną ištrinkite prieskoniais ir tris kartus gerai p..
Recepto vertinimas:
Vištiena (prancūziška virtuvė)
Vištiena (prancūziška virtuvė) Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 višta, 200 g prieskoninių daržovių, 50 g sviesto, 15 g svogūnų, 30 g miltų, 1 stiklinė paukštienos sultinio, 1 trynys, 0,5 stiklinės grietinėlės, 7 g želatinos, druskos. Gaminimas: Višt..
Recepto vertinimas:
Įdaryta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, 100 g prieskoninių daržovių, 200 g veršienos, 1 stiklinė pieno, 50 pyrago, 1 kiaušinis, truputis pipirų, druskos, marinuotų agrastų. Gaminimas: Nuvalytą vištą perpjaukite išilgai ir peiliu nuimkite mėsą nuo kaulų, palikdami ..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas troškintos menkės kepsnys
Pikantiškas troškintos menkės kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: menkė arba kumpis 800 g cukrus druska marinuoti agurkai 2 vnt rūkytas kumpis 50 g svogūnas 1 vnt petražolė 1 vnt morkos 2 vnt miltai 1 šaukštelis riebalai 30 g Gaminimas: 4 asmenims Išmirkyta mėsa nusausinama, išimam..
Recepto vertinimas:
Grybų salotos su silke Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g. virtų grybų, 400 g. nedidelių pomidorų, 1 - 2 svogūnai arba 50 - 100 g. svogūnų laiškų, 2 silkės, 2 kietai virti kiaušiniai, 1 stiklinė grietinės arba majonezo, 1 - 2 šaukštai varškės, žalumynų, 1 raugintas agurkas.&nb..
Recepto vertinimas:
Krevečių pyragas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai 250 ml (150 g) kvietinių miltų 100 g sviesto arba margarino 1,5 valgomojo šaukšto šalto vandens ½ žiupsnio druskos ½ arbatinio šaukštelio cukraus Įdarui 300 g nuvalytų krevečių 4 kietai virti susmulkinti kiaušiniai 100 ml ..
Recepto vertinimas:
Pupelių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 stiklinė pupelių, 1 raugintas agurkas, 1 silkė, 2—3 šaukštai grietinės, 1 kiaušinis, svogūnų laiškų, druskos. Gaminimas: Pupelės išverdamos nesūdytame vandenyje (prieš verdant kietesnės per naktį pamirkomos) ir nusunkiamos. Agu..
Recepto vertinimas:
Silkių ir sūrio mišrainė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 silkės, 200 g fermentinio sūrio, 4 riekelės su aliejumi pakepintos duonos, 0,5 stiklinės razinų, 2 česnako skiltelės, 5 šaukštai aliejaus. Gaminimas: Išmirkytą ir išdarinėtą silkę bei sūrį supjaustyti kubeliais. Su alie..
Recepto vertinimas:
Silk tešlojeIngridientai: 800 g silkės 2 kiaušiniai 2 šaukštai aliejaus 1 stiklinė miltų 6 šaukštai grietinės druskos Išmirkytą silkę nulupti, įšimti kaulus, perpjauti per pusę. Paruošti tešlą: trynius ištrinti su aliejumi, supilti grietinę, dalį miltų ir išsukti. ..
Recepto vertinimas:
Maltiniai „Siurprizas“ Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g maltos kiaulienos, bandelė, 2.0,5 stiklinės pieno, svogūnas, 3.5 gabaliukai marinuoto moliūgo, 4.100 g fermentinio sūrio, 5.80 g kumpio, kiaušinis, džiūvėsėlių, aliejaus, šaukštas pomidorų padažo, pipirų, ..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiais įdarytas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 karpis (apie 1,5kg) 2.1 šaukštas margarino 3.1 šaukštas sviesto 4.1 bandelė (nesaldi) 5.2 kiaušiniai nepilna stiklinė pieno 6.10 - 15 vidutinių pievagrybių petražolių lapelių maltų pipirų, citrinpipirių ir druskos p..
Recepto vertinimas:
Virtų bulvių blyneliaiIngridientai:3—4 virtos bulvės, kiaušinis, šaukštas miltų, šaukštelis krakmolo, 3 šaukštai pyrago džiūvėsėlių, druskos.Gaminimas Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsmale, įberiama truputis miltų, krakmolo, įmušamas kiaušinis, p..
Recepto vertinimas:
Pupelių salotosIngridientai:1 stiklinė pupelių, 1 raugintas agurkas, 1 silkė, 2-3 šaukštai grietinės, 1 kiaušinis, svogūnų laiškų, druskos.Gaminimas Pupelės išverdamos nesūdytame vandenyje (prieš verdant kietesnės per naktį pamirkomos) ir nusunkiamos. Agurkas nulupamas ir smulkiai..
Recepto vertinimas:
Grybų salotos su silkeIngridientai:0,5kg grybų, 1 silkė, 1 raugintas agurkas, 1 svogūnas, 2-3 šaukštai aliejaus, acto, lauro lapelių, pipirų, druskos.Gaminimas Perrinkti, nuplauti grybai verdami 15-20min. parūgštintame ir pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Išvirę supilami ant sietel..
Recepto vertinimas:
Jautienos maltiniai su majonezu
Jautienos maltiniai su majonezuIngridientai:700 g jautienos faršo,1 kiaušinis,1 svogūno galvutė,30 g sviesto,2-3 šaukštai majonezo,1 piene išmirkyta batono riekelė,jautienos prieskonių,2 šaukštai krakmolo,maltų juodųjų pipirų,aliejaus patepimui.Gaminimas•Jautienos faršą sumai�..
Recepto vertinimas:
Pomidorai želatinojeIngridientai:Pomidorų pagal poreikį3 šaukštai želatinos1 šaukštelis rūgščiosios druskosDruskaGaminimas 1 litrui vandens imame 3 šaukštus želatinos. Želatiną užpilame šaltu vandeniu ir mirkome 0,5 val. Pomidorus supjaustome ir sudedame į paruoštus stiklaini..
Recepto vertinimas: