20 rezultatų ieškant "paciu"
Pomidorų padažas su česnakais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 vidutinio dydžio pomidorai, 2 skiltelės česnako, žiupsnelis cukraus, 40 g alyvų aliejaus, druskos, pipirų. Gaminimas: Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupama odelė, išimamos sėklos. Gauta masė pagardinama k..
Recepto vertinimas:
Žalumynų šaltibarščiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 350 g vandens, 75 g rūgštynių, 75 g špinatų, 75 g bulvių, 40 g agurkų, 40 g svogūnų laiškų, 1 kiaušinis, 30 g grietinės, 5 g cukraus, citrinos rūgšties, žalumynų, druskos. Gaminimas: Rūgštynes ir šaltibarščius iššut..
Recepto vertinimas:
Marinuota silkė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 g silkės, 15 g svogūnų, 10 g morkų, 5 g saulėgrąžų aliejaus, 3 g cukraus, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas: Svogūnus supjaustykite žiedukais, morkas – žvaigždutėmis ir pavirkite vandenyje. Įdėkite prieskonių, lauro l..
Recepto vertinimas:
Rūgštynių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g sultinio, 150 g rūgštynių, 50 g pieno, 50 g sviesto, 30 g pyrago, 10 g svogūnų, 10 g margarino, 5 g petražolių, 1 kiaušinis, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Pusę rūgštynių ištroškinkite jų pačių sultyse, o kitą pus..
Recepto vertinimas:
Agurkinė su inkstaisIngridientai: 1 jaučio inkstai 1 jaučio liežuvis (nebūtinai) 3-4 rauginti agurkai (jokiu būdu ne marinuoti) 1/2 stiklinės perlinių kruopų 1-2 morkos 1 petražolės šaknis 1 nedidelis salieras 2 bulvės 2 svogūnai, susmulkinti žalumy..
Recepto vertinimas:
Omaras su kalvadosu Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 mažų omarų (400 g) arba 2 didelių (600-800 g), 100 g sviesto, druskos, šviežiai maltų pipirų, žiubsnelio cukraus, 100 g kalvadoso. Gaminimas: Įkaitinkite orkaitę, specialiu peiliu perskelkite omarus pusi..
Recepto vertinimas:
Kuskusas su glazūruotais baklažanais
Kuskusas su glazūruotais baklažanais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ½-1 baklažanas, supjaustytas 2x2 cm kubeliais (galima naudoti ir šparagines pupeles ar pievagrybių griežinėlius) 2 smulkiai pjaustyti askaloniniai česnakai arba 1 dl smulkiai pjaustyto svogūno 1-2 pjaustytos skiltelės ..
Recepto vertinimas:
Jautienos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g. liesos jautienos krūtininės, 400 g. virtų bulvių, 0,5 stiklinės sauso balto vyno, 5 šaukštai aliejaus, 150 g. pomidorų, 2 svogūnai, druskos, pipirų, acto, petražolų lapelių. Gaminimas: Virta mėsa plonai supjaustoma, o bulv..
Recepto vertinimas:
Pupelių sriubaIngridientai: 1 vištos nugarėlės 2 l vandens 1/2 stiklinės pupelių 1 nedidelės morkos 5-6 šampinjonų 1 svogūno 1 bulvės lauro lapelių pipirų druskos pagal skonį alyvų aliejaus kepimui petražolių lapelių Gaminimas: Pupeles iš anksto numirkome. V..
Recepto vertinimas:
Buviniai blynai su mesos idaru
Buviniai blynai su mesos idaru Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.Bulviu tarkiai, farsas, svogunas, druska, aliejus, kiausinis, aliejus, grietine. Gaminimas: bulves sutarkuojam, svoguna irgi,prieskoniai pagal poreiki, I ikaitinta keptuve, dedama tarkuota mase ir i viduri..
Recepto vertinimas:
Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..
Recepto vertinimas:
Bulvių apkepas su svogūnaisIngridientai:400 g bulvių 500 g svogūnų 2 šaukštai sviesto petražolių lapeliaų pipiraų druskosGaminimasŽalias bulves ir svogūnus supjaustyti griežinėliais ir, barstant druska, pipirais bei petražolių lapeliais, sluoksniuoti riebalais išt..
Recepto vertinimas:
Antis, įdaryta bulvėmisIngridientai:Antis, 3—4 virtos bulvės, skilvis, širdis, kepenėlės, 2 svogūnai, 0,5 šaukštelio maltų kmynų, mairūno, 50 g sviesto ar anties riebalų, kiaušinis, šaukštas pyrago džiūvėsėlių, šaukštas grietinės, druskos.Gaminimas Antis i�..
Recepto vertinimas:
Mėsos šlaunelėsIngridientai:800 g kiaulienos, 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto svogūnams pakepinti, 1 šaukštas grietinės, prieskonių, žalumynų, druskos.Gaminimas Kiaulienos nugarinė prie šonkauliukų supjaustoma gabaliukais, išimami kauliukai (jie bus reikalingi šlaunelėms), m�..
Recepto vertinimas:
Mėsos kukuliai su ryžiaisIngridientai:1/2kg kiaulienos, 2 šaukštai ryžių, 1 kiaušinis, 2—3 svogūnai, sviesto svogūnams pakepinti ir 1 stiklinė sultinio jiems troškinti, 20 g sviesto, 2 šaukštai grietinės padažui paskaninti.Gaminimas Mėsa sumalama, sumaišoma su išvirtais..
Recepto vertinimas:
Grybais įdaryta nugarinėIngridientai:800 g kiaulienos nugarinės, 1 kiaušinis, 2—3 svogūnai, 30 g džiovintų grybų, 40 g riebalų kepimui, prieskonių, druskos.Gaminimas Kiaulienos nugarinė perpjaunama išilgai, paliekant vieną kraštą neperpjautą (kaip atversta knyga). Iš nu..
Recepto vertinimas:
Suktinukai, įdaryti rūkytais lašinukais
Suktinukai, įdaryti rūkytais lašinukaisIngridientai:600g kiaulienos, prieskonių, druskos, 1 kiaušinis, džiūvėsėlių. Įdarui: 100 g rūkytų lašiniukų, kmynų, svogūnų.Gaminimas Mėsa supjaustoma pailgais gabaliukais, išmušama, apibarstoma prieskoniais, kmynais ir druska. Ant..
Recepto vertinimas:
Kepta šviežia kiaulienos dešra
Kepta šviežia kiaulienos dešraIngridientai:800 g šviežios kiaulienos dešros, 2 šaukštai riebalų, prieskonių, truputis vandens ar sultinio.Gaminimas Į keptuvę sudėta dešra subadoma aštriu plonu virbu ar šakute, kad kepant nesusproginėtų. Pridedama riebalų, įpilama truputį kar�..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena garstyčių padaže
Troškinta jautiena garstyčių padažeIngridientai:800g jautienos be kaulų, 1 svogūnas, 1 morka, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 30 g riebalų, 1 šaukštas miltų, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštelis garstyčių, 1 stiklinė sultinio, prieskonių, druskos.Gaminimas Mėsa supjaustoma ..
Recepto vertinimas:
Rugpjūčio receptas (agurkų marinavimo būdas)
Rugpjūčio receptas (agurkų marinavimo būdas) Ingridientai: Marinatas 3 litrų stiklainiui 2 lauro lapeliai, 3 - 4 pipirai, šaukstas cukraus, 2 šaukstai druskos, šaukštelis citrinos rūgšties, krapų, vyšnių, serbentų, krienų, gelsvės lapų (galima dėti tik krapų) Gami..
Recepto vertinimas: