Jautienos maltiniai su majonezu
Ingridientai:700 g jautienos faršo,
1 kiaušinis,
1 svogūno galvutė,
30 g sviesto,
2-3 šaukštai majonezo,
1 piene išmirkyta batono riekelė,
jautienos prieskonių,
2 šaukštai krakmolo,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus patepimui.
Gaminimas
•Jautienos faršą sumaišome su kiaušinio plakiniu, majonezu, piene išmirkyta batono riekele, prieskoniais, pakepintu svogūnu ir krakmolu. Iš faršo formuojame maltinius, sudedame j aliejumi pateptą skardą. Maltinius aptepame aliejumi, j skardą įpilame 1 stiklinę vandens ir kepame 220° C temperatūros orkaitėje apie 1 vai.
•Patiekiame maltinius su šviežiomis daržovėmis ir virtais ryžiais. (.)
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!