20 rezultatų ieškant "zuviene 2bis 2b2"
Triguba žuvienė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 asmenims 1,5 kg ešeriukų 2-3 bulvės Druskos Krapų Karčiųjų juodųjų pipirų Gaminimas: Ešeriukus padaliname į dvi dalis. Išvalome tik vidurius (žvynus ir galvą paliekame). Vieną žuvies dalį išverdame 2 litruose vandens. Druskos de..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su kukuliais ir bulvėmis
Žuvienė su kukuliais ir bulvėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 700 g žuvies, 10 pipirų, lauro lapeliai, 1 šaukštas miltų, 200 g prieskoninių daržovių, 1 šaukštas sviesto, 150 g grietinės, 3 litrai vandens, 4 virtos bulvės. Kukuliams: 300g žuvų mėsos be kaulų, 0.5 riekės pyrago,..
Recepto vertinimas:
Suomiška žuvienė Patiekalo šalis: Suomija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg šviežių žuvų 1 svogūnas 1 poras 4 bulvės 1 šaukštas miltų 1 stiklinė pieno 1 lauro lapelis 3 žirneliai kvepiančiųjų pipirų 2 šaukštai smulkintų krapų 2 šaukštai smulkintų laiškinių svogūnų ..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiška žuvienėIngridientai: 1-2 kg žuvies 1-2 did. svogūnai Lauro lapų Pipirų Žuvies prieskonių 1-1,5L vandens sultinio virimui 1l pieno 1 stiklinė ryžių Krapų Morkų Gaminimas: Žuvis išvaloma, sudedama į šaltą vandenį ir užverdama. Virti apie 1,5 val...
Recepto vertinimas:
ŽuvienėIngridientai: 500g žuvies 1 svogūnas 1 morka 100g ryžių (arba buvlvių) lauro lapelių Maltų juodų pipirų pagal skonį Krapų Gaminimas Į puodą įpilti litrą ar pusantro litro vandens . I puodą sudėti išvalytą žuvį..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu
Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tai tikrai šventinė sriuba, kurią galima išvirti iš anksto. Atėjus svečiams ją tereikia pašildyti ir įdėti vėžių uodegėlių. 1 poras 1 cukinija 1 kg pomidorų 300 ml balto vyno 300 g gabalėliais supjausty..
Recepto vertinimas:
Norvegiška žuvienė Patiekalo šalis: Norvegija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 700g žuvies filė, 1l mėsos sultinio, 30g aliejaus, 5 bulves, stiklinė sauso baltojo vyno, 2 svogūnai, poras, lauro lapas, druskos, pipirų, skiltelė česnako. Gaminimas: Pakaitintame aliejuje troškinkite smulk..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su ciberžole Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 600 g menkės filė, 2 morkos, 150 g saliero, 100 g poro, 3 bulvės, svogūnas, skiltelė česnako, 2 šaukštai sviesto, 4 šaukštai greitinės, citrina, krapų, 3 šaukšteliai ciberžolės, pipirų, druskos. Gaminimas: Žuvį supjaustyti. ..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su pikantiško skonio skrebučiais
Žuvienė su pikantiško skonio skrebučiais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500g. pomidorų, 100g. morkų, 100g. salierų, 100g. porų, 30g. sviesto, 1l žuvies sultinio, druskos ir pipirų, 200g. žuvies filė. Sultinys : 2l vandens, ryšelis šakniavaisių, 2 česnakų skilteles, 3 čiobrelių š..
Recepto vertinimas:
Norvegiška žuvienė Patiekalo šalis: Norvegija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.700 g žuvies filė 2.1 l mėsos sultinio 3.30 g aliejaus 4.5 bulvės 5.1 stiklinė sauso baltojo vyno 6.2 svogūnai 7.1 poras lauro lapo, druskos skiltelė česnako kvapniųjų pipirų Gaminimas: Pakaitintame ..
Recepto vertinimas:
Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė
Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g vandens, 20g karpių, 20g lynų arba lydekų, 20g ešerių, 20g kuojų, 10g ungurio, 12g morkų, 12g svogūnų, 3g česnakų, 3g krapų, 3g petražolių, 100g sterko filė, 2g druskos,..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su raugintais agurkais
Žuvienė su raugintais agurkaisIngridientai:200 g karpio 75 g raugintų agurkų 75 g svogūnų 30 g pievagrybių pipirų grūdelių 1 lauro lapelis druskos 1 l vandensGaminimasSudėkite į verdantį vandenį į 4 dalis supjaustytus grybus, po kelių minučių žuvies gabalus ir virkite ant silpnos ..
Recepto vertinimas:
Sicilietiška žuvienėIngridientai:600 g žuvies 3 kiaušinių tryniai 3 česnakai svogūno galva augalinio aliejaus 1 šaukštas citrinos sulčių žalių petražolių pipirų druskosGaminimasŽuvį išdarinėti, supjaustyti ir sudėti į vandens pripiltą puodą. Čia..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su pankoliaisIngridientai:500 g plekšnės arba lašišos filė 1 kg žuvies kaulų 1 citrinos sulčių 4 – 5 pankolių gumbeliai 4 svogūnai 2 aurų lapeliai 1 morka 1 saliero stiebas 10 g šviežių petražolių 1 skilt. česnako 80 g alyvuogių aliejus 100 ..
Recepto vertinimas:
ŽuvienėIngridientai:1 kg žuvies, 300 g bulvių, 1 svogūnas, 1 morka, krapų, kvepiančiųjų pipirų, lauro lapelių, 20 g sviesto, 2l. vandens.Gaminimas Paruošta žuvis nuplaunama, išimamos žiaunos, užpilama šaltu vandeniu, užvirinama, nugraibstomos putos, įdedamas svogūnas, mor..
Recepto vertinimas:
Balinta žuvienėIngridientai:0,5 kg šviežio karpio, 250 g lakštinių, 150 g prieskoninių daržovių (morkų, petražolių, porų, salierų), žalioji paprika, pomidoras, svogūnas, 0,5 stiklinės grietinės, trynys, šaukštelis raudonosios paprikos, laurų lapelis, žiupsnelis šviežiai malt�..
Recepto vertinimas:
Meksikietiška žuvienėIngridientai:2 svogūnai, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 200 g žuvies filė, 250 g baltojo vyno, 300 g pomidorų, 500 ml mėsos sultinio, 1 nenubrauktas šaukštelis kukurūzų (bulvių) krakmolo, 1 šaukštas pjaustytų svogūnų laiškų, 30 g tarkuoto sūrio, ..
Recepto vertinimas:
TIRŠTA ŽUVIENĖIngridientai:2 lynų galvos, 3 bulvės, 2 morkos, 1 svogūnas, 3 šaukštai konservuotų kukurūzų, 1 aitrioji maža paprika, 1 saldžioji raudona paprika, 1 šaukštas manų kruopų, mėgstamų prieskonių, laurų lapų.GaminimasLynų galvas išvirti 0,5 l vandens apie 20 min. Po ..
Recepto vertinimas:
ŽVALI (ŽVALINANTI) ŽUVIENĖIngridientai:1 ką tik sugautas ir išskrostas karšis (didelė kuoja), 4-5 bulvės, 1 svogūno galvutė, 1 skiltelė česnako, 50 g degtinės, druskos, pipirų.GaminimasŽuvį supjaustyti gabalais, sudeti į katiliuką su supjaustytomis bulvėmis bei morka ir virti pus..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su raugintais agurkais
Žuvienė su raugintais agurkaisIngridientai:(2 porcijos)200 g karpio,75 g raugintų agurkų,75 g svogūnų,30 g pievagrybių,pipirų grūdelių,laurų lapas,druskos,1l vandens.Gaminimas•Į verdantį vandeni sudedame į 4 dalis supjaustytus grybus, po keleto minučių žuvies gabalus ir verdam..
Recepto vertinimas: