Virtų bulvių blyneliai
Ingridientai:3—4 virtos bulvės,
kiaušinis,
šaukštas miltų,
šaukštelis krakmolo,
3 šaukštai pyrago džiūvėsėlių,
druskos.
Gaminimas
Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsmale, įberiama truputis miltų, krakmolo, įmušamas kiaušinis, pasūdomą, padaromi ploni blyneliai, jie apvoliojami pyrago džiūvėsėliais ir apkepinami riebaluose. Blyneliai būna skanesni, jei į tešlą įminkoma gerai išmirkyta kapota silkė, mėsos liekanų, pomidorų tyrės, grybų ar kapotų prieskoninių žalumynų. Valgoma su tirpintu sviestu ir grietine.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!