Mėsa įdarytos bulvės
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
6 – 8 bulvės,
300 g mėsos faršo,
2 svogūnai,
2 riekutės pyrago,
1 morka,
50 g margarino,
2 šaukštai pomidorų pastos,
mairūnas,
druska.
Bulves išvirti, nulupti, išgremžti vidų ir pridėti įdaro. Puode ištirpinti margariną, viena eile sustatyti įdarytas bulves, supilti 2 šaukštais karšto vandens praskiestą pomidorų pastą. Troškinti 20 – 25 minutes.
Valgyti su agurkais arba salotomis.
Įdaras: į mėsą sudėti susmulkintus svogūnus, sutarkuotą morką, piene išmirkytą ir nuspaustą pyragą, užbarstyti mairūnų, druskos ir išminkyti.
Tinka vartoti su:
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!