20 rezultatų ieškant "gaminti"
Makaronai su plekšne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: apie 500 g plekšnių filė 1 arbatinis šaukštelis druskos ¼ arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų 1–2 valgomieji šaukštai margarino arba sviesto 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių 100 ml tarkuoto parmezano sūrio 2 valgomieji š..
Recepto vertinimas:
Grybų ir virtų bulvių bandelės
Grybų ir virtų bulvių bandelės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 800 g virtų bulvių, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai sviesto arba grietinės, druskos, 3 šaukštai supjaustytų petražolių lapelių, 5 šaukštai miltų. Padažui: 1 šaukštas svie..
Recepto vertinimas:
Raganos kepsnysTai gana greitas skanus ir sotus patiekalas Ingridientai : 4 porcijoms 4 delno dydžio kiaulienos mentės ar kumpio (galima gaminti ir iš kalakutienos) 1 -1,5 cm storio mėsos gabėlių 1 didelio svogūno pjastyto žiedelias 4 šaukštų kečupo 4 šaukštų majonezo 20..
Recepto vertinimas:
Marinuotos paprikos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: ½ raudonosios paprikos ½ geltonosios paprikos ½ žaliosios paprikos 2 šaukšteliai alyvų aliejaus 2 šaukštai cukraus 3 šaukštai obuolių acto Druska, pipirai Gaminimas: Paprikos supjaustomos 1x1 cm kubeliais. Alyvų aliejus pakaitin..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis varškės padažas
Saldžiarūgštis varškės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g varškės 1/2 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių 1/2 stiklinės tarkuotų obuolų arba obuolių košės cukraus druskos garstyčių arba tarkuotų krienų 2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės anyžių arba cinamono g..
Recepto vertinimas:
Džiovintos duonos gira Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.10 l vandens, 2.2 kg juodos duonos, 3.1 kg cukraus, 4.30 g mielių, 5.50 g razinų. Gaminimas: Duona supjaustoma riekelėmis ir džiovinama. Išdžiovinta užplikoma verdančiu vandeniu ir palaikoma 5-6 valandas, paskui skystis nusunkiamas i..
Recepto vertinimas:
Purus kiškienos arba triušienos apkepas
Purus kiškienos arba triušienos apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g žalios arba 300 g virtos mėsos, 2.250 g liesos arba sluoksniuotos kiaulienos, 3.2 dideli svogūnai, 4.1 petražolės šaknis, 5.1 morka, 6.3 šaukštai žalumynų, 7.2 šaukštai sviesto, 8.2 šaukštai grieti..
Recepto vertinimas:
Daržovės nuo grotelių Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g baklažano 2 vidutinio dydžio cukinijos 2 raudonosios paprikos ankštys 2 geltonosios paprikos ankštys Marinatas: 1/2 stiklinės aliejaus citrinos sulčių 1 skiltelė česnako 2-3 šaukštai šviežių žolelių, arba 2-3 �..
Recepto vertinimas:
CUKINIJŲ KOMPOTAS SU SLYVAITĖMIS
CUKINIJŲ KOMPOTAS SU SLYVAITĖMIS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1kg. cukinijų, 500g. kaukazinių slyvaičių, 1,5-2g. citrinų rūgšties. Sirupui: 1l. vandens, 600-700g. cukraus, stiklinė aronijų ar juodųjų serbentų. Gaminimas: Kubeliais supjaustytas cukinijas ir kaukazines slyvaites bla..
Recepto vertinimas:
Tortas "Auksinė karūna"Ingridientai:100 g miltų, 9 kiaušiniai, 250 g graikinių riešutų, 250 g miltinio cukraus, 3 šaukštai tirpios kavos, 300 g sviesto, indelis kondensuoto pieno, pusantros stiklinės miltinio cukraus, šaukštas tirpios kavos, aukso spalvos dražė papuošti. Gaminimas ..
Recepto vertinimas:
Karštas vaisių kokteilisIngridientai:200g vyšnių, 300g ananaso, didelis persikas, 100ml obuolių sulčių, šaukštas cukraus, 80ml vyšnių likerio, 30g sviesto.Gaminimas 1. Vyšnias nuplauname, nusausiname, išimame kauliukus. 2. Ananasą supjaustome nedideliais kubeliais. 3. Persiką blanši..
Recepto vertinimas:
Kaimiški kiaulienos muštiniaiIngridientai:600 g kiaulienos nugarinės, prieskonių, druskos, 1/2 stiklinės miltų 1 kiaušinis (pavoliojimui), 40 g riebalų kepimui ir užpylimui.Gaminimas Kiaulienos nugarinė supjaustoma porcijomis, gerai išmušama, pasūdoma, pavilgoma išplaktame kiaušin..
Recepto vertinimas:
Virta triušiena su baltuoju padažu
Virta triušiena su baltuoju padažuIngridientai:1kg triušienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 20 g sviesto, 2 šaukštai grietinės, 1 stiklinė baltojo padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Mėsa sukapojama gabalais, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, suded..
Recepto vertinimas:
Sultingų uogų kompotasIngridientai:1,5 stiklinės vyšnių ar aviečių, ar 1 stiklinė raudonųjų serbentų, 150 g cukraus, 1l. vandens.Gaminimas Perrinktos uogos nuplaunamos kiaurasamtyje. Iš cukraus ir vandens išverdamas sirupas, karštas užpilamas ant paruoštų uogų ir uždengus laikom..
Recepto vertinimas:
ŠakotisIngridientai:60 kiaušinių, 1200g cukraus, 1200g miltų, 1200g sviesto, 2 stiklinės grietinėlės, citrinos žievelių, 150g sviesto volui ištepti, 100g miltinio cukraus gaminiui apibarstyti.Gaminimas Dideliame moliniame dubenyje sviestas mediniu šaukštu gerai išsukamas, mušama..
Recepto vertinimas:
"Paukščių pieno" tortasIngridientai:3 pakeliai varškės, 300 g sviesto, 4 kiaušiniai, 3 šaukštai želatinos, 2 stiklinės cukraus, 0,5 l. pieno, razinų, kvapų, riešutų, marmelado, vaisių iš kompoto, citrinos rūgšties, galima ir svarainių. Dedant į masę, reikia susmulkinti..
Recepto vertinimas:
Saldi kiaušinienėIngridientai:1 kiaušinis, 200 g pieno, 6 g miltų, 15 g cukraus.Gaminimas Inde išmaišyti 1 šaukštelį miltų su 1/4 stiklinės pieno. Užvirinti 3/4 stiklinės pieno, supilti praskiestus miltus ir virti maišant 15 min. Nuimti nuo ugnies, palengva ataušinti. Suplakti kiau..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis kokteilisIngridientai: 1. Šokoladinis kremas 40g 2. Konjakas 40g 3. Apelsinų sultys 40g 4. Plakta grietinėlė 10g 5. Ledo gabaliukas 20gGaminimas Gaminti, visus komponentus sumaišant. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..
Recepto vertinimas:
Trešnių sultys su minkštimuIngridientai:***GaminimasNuplautas trešnes, geriau be kauliukų, kaitinti 60-70° C temperatūroje, kol suminkštės. Tuomet pertrinti per ašutinį ar plastmasinį tinklelį. Sultis su minkštimu reikia gaminti greit..
Recepto vertinimas:
Sveikas zuvies receptasIngridientai:Geriausia 1 kg riebios žuvies: karpio, lašišos, upėtakio, šamo ir kt. Svogūnas, česnakas, ir kt. prieskoniaiGaminimasŽuvies gabaliukus reikia pamirkyti marinate, paruoštame iš citrinų sulčių (galima ..
Recepto vertinimas: