25 rezultatų ieškant "konservuoti"
Žuvies salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Jūros kopūstai, virta šviežia žuvis, virtos bulvės, konservuoti žirneliai, majonezas. Gaminimas: Viską gerai sumaišome Skanaus ..
Recepto vertinimas:
Žuvies apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg menkės, 4 šaukštai pomidorų tyrės, 4 šaukštai tarkuotų krienų, 2 konservuoti agurkai, 3 svogūnai, 4 šaukštai margarino, 2 šaukštai aliejaus, 1 šaukštas petražolių lapelių, druskos, pipirų. Gaminimas: Filė supjaustyti. Krienus..
Recepto vertinimas:
Žuvies apkepas su krienais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 800 g menkės, 4 šaukštai pomidorų tyrės, 4 šaukštai tarkuotų krienų, 2 konservuoti agurkai, 3 svogūnai, margarino, aliejaus, petražolės lapelių, druskos, pipirų. Gaminimas: Krienus sumaišyti su pomidorų tyre, pipirais, drus..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su ananasais
Burokėlių salotos su ananasais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 virti burokėliai; 5 konservuotų ananasų griežinėliai; 6 - 8 maži konservuoti agurkai (kornišonai); 1 virto kiaušinio trynys papuošimui; 100 - 150 g. majonezo; 50 g. ananasų sirupo; 1 arbatinis šaukštelis garsty�..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos troškinys"SMALSUOLIS"
Kiaulienos troškinys"SMALSUOLIS" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kiaulienos nugarine 100g. Prieskoniai,druska 5g. Krakmolas 10g. Aliejus 50g. Paprika 40g.Marinuoti agurkai40g. Marinuotu agurku skystis 30g. Ananasai konservuoti 40g. Konservuotu ananasu sultys ..
Recepto vertinimas:
Paprikų ir ančiuvių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 paprikos, 2 agurkai, raudonasis svogūnas, 6 konservuoti ančiuviai, juodųjų alyvų, alyvų aliejaus, salotos lapų, pipirų, druskos, citrinos sulčių. Gaminimas: Visas daržoves supjaustyti ir sumaišyti. Įberti druskos, pipirų..
Recepto vertinimas:
Tortas „Obuoliukas“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.150 g forminių sausainių, 2.500 g obuolių (šviežių), 3.150 g sviesto, 4.2 tryniai, 5.2 šaukštai želatinos, 6.0,5 stiklinės razinų, 7.100 g riešutų, 8.1 stiklinė cukraus, 9.3 stiklinės sulčių ar skystis nuo kompoto, 10.3 �..
Recepto vertinimas:
Tortas „Kalėdinė eglutė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Papločiui: 75 g sviesto, 1 kiaušinis, 50 g cukraus, 300 g miltų. Biskvitiniams lakštams: 6 kiaušiniai, 300 g cukraus, 250 g miltų, 6 šaukštai verdančio vandens, 2 šaukštai kepimo miltelių..
Recepto vertinimas:
Konservuoti aguročiai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800g aguročio, 20g česnako, petražolių, krapų,120ml aliejaus, 50ml acto, 10g druskos. Gaminimas: Receptas skirtas 1L stiklainiui. Agurotį supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su 60 ml aliejaus. Sutr..
Recepto vertinimas:
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
Konservuoti baklažanai su daržovėmis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg baklažanų, 500g morkų, 500g svogūnų, 500g paprikos, 100g česnakų, 100g petražoliųm, 4 šaukštai cukraus, 3 šaukštai druskos, 1 stiklinė aliejaus, 100ml buolių acto, truputi maltų pip..
Recepto vertinimas:
Konservuoti baravykai su pomidorais
Konservuoti baravykai su pomidorais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg grybų, 100g aliejaus, 3vnt. pomidorų, 5vnt. kvapniųjų pipirų, Gaminimas: Vienam kilogramui šviežių grybų imama 100 g aliejaus, 2—3 pomidorai, 5 kvapieji pipirai. Jei d..
Recepto vertinimas:
Konservuoti burokėliai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2kg burokėlių, 1.5L vandens, 200g acto, 10vnt kvapniųjų pipirų, 10vnt juodųjų pipirų, 4 lapai lauro lapų, 1 šaukštas cukraus, 1 šaukštas druskos. Gaminimas: Išvirkite burokėlius, nulupkite ..
Recepto vertinimas:
Konservuoti grybai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg grybų, truputis druskos. Gaminimas: Marinatui paruošti reikės: 300ml vandens, 100 ml acto, 1 šaukštelis druskos, 3 lauro lapeliai, 10 kvapniųjų pipirų, česnako skiltelė. Grybus išvalykite, nupla..
Recepto vertinimas:
Konservuoti grybai savo sultyse
Konservuoti grybai savo sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg grybų, 20g druskos, kmynų pagal skonį, lauko lapų pagal skonį, juodųjų pipirų Gaminimas: Išplauti grybai supjaustomi ir sudedami į emaliuotą puodą. Kilogramui šviežių grybų ber..
Recepto vertinimas:
Konservuoti pomidorai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1kg pomidorų, truputis krapų,truputis petražolių, lauro lapų, 1vnt gvazdikėlių, 2L vandens, 4 šaukštai druskos, 2 šaukštai cukraus. Gaminimas: Prinokusius pomidorus nuplaukite virintu vandeniu, s..
Recepto vertinimas:
Konservuoti špinatai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1kg špinatų, 30g druskos, 1.5L vandens, 6g citrinos rūgšties. Gaminimas: Užvirinkite vandenį su citrinos rūgštimi, druska, sudėkite špinatus ir pavirkite 2 min. Po to juos išgriebkite, supjaustyk..
Recepto vertinimas:
Konservuoti žirneliai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g išlukštentų žirnelų, 1L vandens, 2 šaukšai cukraus, 2 šaukštai druskos, 2 šaukštai acto, 3 vnt. juodųjų pipirų. Gaminimas: Išvirkite marinatą iš nurodytų prieskonių. Išgliaudykite �..
Recepto vertinimas:
KONSERVUOTI ŽALIEJI ŽIRNELIAI Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 litrui vandens : 2 šaukštai cukraus, 2 šaukštai druskos, 2 šaukštai acto.. Gaminimas: Žirnelius perrinkti, nuplauti. Vandenį pasūdyti, užvirti, suberti žirnelius ir pavirti apie 10 - 15 min. Tada išgriebti, sudėti į in..
Recepto vertinimas:
KONSERVUOTI PATISONAI SU AGURKAIS
KONSERVUOTI PATISONAI SU AGURKAIS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 450 g nedidelių agurkėlių, 150 g patisono, 1 skiltelė česnako, krienų lapas, krapų, petražolės šakelė, 2 gvazdikėliai, juodųjų pipirų. Marinatui: 1 l. vandens, 40 g druskos, 50 g cukraus, 1 šaukštas 9 proc. acto. Ga..
Recepto vertinimas:
KONSERVUOTI POMIDORAI SU PAPRIKA
KONSERVUOTI POMIDORAI SU PAPRIKA Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1,5 l konservuotų pomidorų troškinio jums reikės: 1 kg žaliųjų ir raudonųjų saldžiųjų paprikų ankščių, 1 kg pomidorų, 2 arbat. šaukštelių cukraus, 1 arbat. šaukštelio druskos. Gaminimas: Pomidorus nuplaukite, ke..
Recepto vertinimas:
Žali konservuoti pomidorai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pomidorai, kaukazines slyvaites,čili pipirai,druska,cukrus,prieskoniai. Gaminimas: sudedame pomidorus i stiklainius ir į tarpus priberiame slyvaičiu.Į 3-jų lit. stiklainį reikia apie pusės litro kaukazinių slyvų, 1 ankštelę kar..
Recepto vertinimas:
Krabų užkandėlė su daržovėmisIngridientai:krabų lazdelės, marinuoti agurkai, konservuoti ananasai, konservuoti kukurūzai, majonezas.Gaminimas Visų produktų dėti tiek, kiek yra po ranka. Krabų lazdeles, ananasus bei agurkus supjaustyti, sudėti kukurūzus. Viską gerai išmaišyti su ma..
Recepto vertinimas:
Persikų ir jogurto tortasIngridientai:Biskvitui: 6 kiaušiniai; Žiupsnelis druskos; 175 g cukraus; 175 g miltų. Įdarui: 1 kg gerai prinokusių persikų (gali būti konservuoti); 10 arb. š. želatinos; 2 kiaušiniai; 150 g cukraus; Trinta citrinos žievelė; 1 citrinos sultys; 450 g jogurto; ..
Recepto vertinimas:
Konservuoti agurkai su patisonais (Ramunės)
Konservuoti agurkai su patisonais (Ramunės)Ingridientai:1 l. stiklainiui: 450 g nedidelių agurkėlių, 150 g patisono, skiltelė česnako, krieno lapas, krapų, petražolės šakelė, 2 gvazdikėliai, keli kvapieji pipirai. Marinatui: 1 l. vandens, 40 g. druskos, 50 g. cukraus, šaukštas ac..
Recepto vertinimas:
Konservuoti žalieji žirneliai (Ramunės)
Konservuoti žalieji žirneliai (Ramunės)Ingridientai:1 litrui vandens: 2 šaukštai cukraus, 2 šaukštai druskos, 2 šaukštai acto. Gaminimas Žirnelius perrinkti, nuplauti. Vandenį pasūdyti, užvirti, suberti žirnelius ir pavirti apie 10 - 15 min. Tada išgriebti, sudėti į indelius, įmes..
Recepto vertinimas: