12 rezultatų ieškant "perpjautos"
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su morkomis ir sūriu
Karšti sumuštiniai su morkomis ir sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 riekės juodos arba baltos duonos, 2.25g. sviesto, 3.400g. morkų, 4.50g. sūrio, 5.2valg.šaukštai trintų džiūvėsių, 6.4 salotų lapai, 7.1 pomidoras arba agurkas,8. petražolių lapai. Gaminimas: Duona pad�..
Recepto vertinimas:
Pakepintos daržovės Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 valg. šaukštas saulėgrąžų aliejaus; 1 vidutinio dydžio svogūnas, supjaustytas žiedeliais; ½ mažos cukinijos, išilgai perpjautos į dvi dalis ir supjaustytos į 1 cm gabalėlius; 1½ puodelio žiedinių kopūstų, su..
Recepto vertinimas:
Dešrelės bulvių tyrėjeIngridientai:600 g bulvių 1 stiklinė miltų 1 kiaušinis 4 dešrelės riebalų druskosGaminimasBulves nuskusti, išvirti, sugrūsti košę, pasūdyti, įmušti kiaušinį, įberti miltų ir suminkyti tešlą. Išjos i&scaron..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepsnysIngridientai:veršienos šlaunis (5-7kg.), 200g. sviesto, 200g. grietinės, 3-5 morkos, muskato riešutas, kvapiųjų pipirų, cukraus, druskos.Gaminimas Veršiena gerai nuplaunama, nušluostoma, iš jos išimami kaulai. 1 kg veršienos reikia 10-12 maltų kvapiųjų pipirų, ša..
Recepto vertinimas:
Keptas kalakutas Ingridientai: Kalakutas (apie 7 kilogramus), 0,5 - 1 kilogramą slyvų, stiklinė grietinės, 3-4 morkos, šaukštas druskos, muskato riešutas, šaukštelis malto imbiero, pusė šaukšto kmynų Gaminimas Kalakuto galva ir kojos nupjaunamos, iš išorės ir iš vidaus nu..
Recepto vertinimas:
Virta višta su ryžiaisIngridientai:višta (1-1,5kg.), 3-4 morkos, 10 kvapiųjų pipirų, šaukštelis cukraus, šaukštas kmynų, šaukštas druskos.Gaminimas Malti pipirai sumaišomi su cukrumi, kmynais ir druska. Tuo mišiniu iš išorės ir iš vidaus įtrinama višta. Taip paruošta šaltai l..
Recepto vertinimas:
Pica “Sicilianaâ€Ingridientai:Ančiuviai, Pusiau perpjautos alyvuogės, Petražolės, 300g picos tešlos, 500g šviežių nuluptų pomidorų arba 440g konservuotų nuluptų pomidorų, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, susmulkinta svogūno galvutė, skiltelė česnako, 3 šaukšteliai pomi..
Recepto vertinimas:
Avokadas su krevetėmisIngridientai:1 avokadas, truputį citrinos sulčių, grietinės, krapų.Gaminimas Sveiką avokadą perpjauti pusiau, išspausti citrinos sultis ant perpjautos avokados, dėti tirštesnes grietinės ant perpjautų avokados puselių. Po to dedamos atšildytos krevetės, pabarst..
Recepto vertinimas:
Avokados su krevetėmisIngridientai:1 avokada, truputis citrinos sulčių, grietinės, krapų.Gaminimas Avokadą perpjauti pusiau, išspausti citrinos sultis ant perpjautos avokados, dėti tirštesnės grietinės ant perpjautų avokados puselių. Po to dedamos atšildytos krevetės, pabarstoma krap..
Recepto vertinimas:
Kriaušės " Siurprizas"Ingridientai:5 kriaušės, 50 g spanguolių, 1 stiklinė vandens, 2 valgomi šaukštai cukraus, 1 arbatinis šaukštelis želatinos.Gaminimas Paruošiama spanguolių drebučių tyrė: iš spanguolių išspaudžiamos sultys, o luobelės 10 min pavirinamos. Į nuovirą supilam..
Recepto vertinimas:
AVOKADOS SU KREVETĖMISIngridientai:1 avokadatruputį citrinos sulčiųgrietinėskrapųGaminimasSveiką avokadą perpjauti pusiau, išspausti citrinos sultis ant perpjautos avokados, dėti tirštesnes grietinės ant perpjautų avokados puselių..
Recepto vertinimas: