Saldžiarūgštis varškės padažas


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
100 g varškės
1/2 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių
1/2 stiklinės tarkuotų obuolų arba obuolių košės
cukraus
druskos
garstyčių arba tarkuotų krienų
2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės
anyžių arba cinamono
grūstų raugerškio uogų
Gaminimas:

Varškę trinti, kol pasidarys vientisa masė, sudėti likusius produktus, prieskonius ir gerai išplakti.
Padažą patiekti prie paukštienos, triušienos ir laukinių žvėrių mėsos. Prie paukštienos ir triušienos valgių padažą gaminti saldesnį ir švelnesnio skonio, prie laukinių paukščių ir žvėrių mėsos - aštresnį

Šaltinis: http://www.zpienas.lt/

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!