20 rezultatų ieškant "daznai"
Keptas kalakutas su spanguolių uogiene ir bulvėmis
Keptas kalakutas su spanguolių uogiene ir bulvėmis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Kalakutas 1 šaukštas sviesto 1 kg bulvių druskos 1 kg spanguolių 1 kg cukraus dviejų apelsinų žievelės Gaminimas: Paruošto kalakuto išorę ir vidų įtrinti druska ir palikti 2 ..
Recepto vertinimas:
Ryžiai su vėžiais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 30 vėžių, sviestas, krapai, 1,5 stiklinės ryžių, miltai. Gaminimas: Vėžius išvirkite pasūdytame vandenyje su krapais, nuvalykite jų kakliukus ir didžiąsias kojas. Nugarinę mėsą padžiovinę sugrūskite, patroškinkite su 3 šauk�..
Recepto vertinimas:
Ryžiai su višta Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Nedidelė višta, 1,5 stiklinės ryžių, sviestas, 4 stiklinės buljono, pomidorų tyrė, švieži pomidorai, lydytas sūris Gaminimas: Paimkite mažą vištą, patroškinkite. 1,5stiklinės ryžių išplaukite, nusausinę patroškinkite su 2 šauk..
Recepto vertinimas:
Ryžių kotletai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,5 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, 2 kiaušiniai, miltai, aliejus, sausainiai, grybų padažas. Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilki..
Recepto vertinimas:
Ryžių kotletai su šokoladiniu padažu
Ryžių kotletai su šokoladiniu padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1,5 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, kiaušiniai, miltai, aliejus, sausainiai, cukrus, vanilė, šokoladas. Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, n..
Recepto vertinimas:
Tiršta ryžių košė su pienu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,3 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, uogienė, vaisių sirupas. Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilkite šaltu vandeniu...
Recepto vertinimas:
Ryžių košė pusryčiams Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,3 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, cukrus, cinamonas Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilkite šaltu vandeniu. Kai vanduo nuv..
Recepto vertinimas:
Daržovių ikra su obuoliais Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 kilogramui baklažanų - 500 g saldžiųjų ankštpipirių, 500 g svogūnų galvelių, 1 kg gerai prinokusių pomidorų, 150 g obuolių, arbatinis šaukštelis cukraus ir druskos pagal skonį. Gaminimas: Plačiame negiliame puode ..
Recepto vertinimas:
Greitai paruošiamos bulvės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700g. virtų bulvių, 200g. svogūnų, 200g. virtos arba keptos mėsos, 2 šaukštai taukų, 2 kiaušiniai, druskos, pipirų, pomidorai, rauginti agurkai ir petražolės patiekalui papuošti. Gaminimas: Kietesnes bulves pjaustyti gr..
Recepto vertinimas:
Pusrytinė ryžių košė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 stiklinės ryžių 9 stiklinės vandens (pieno) 3 šaukštai sviesto 1 šaukštas cukraus 2 šaukšteliai cinamono Gaminimas: Ryžius nuplauti šaltu vandeniu ir suberti į neribotą kiekį verdančio vandens, užvirti ir nuplauti per koš..
Recepto vertinimas:
Kalkutiena šventiškai Patiekalo šalis: Liuksemburgas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Patiekalui paruošti reikės 2 pomidorų, 1 gabalėlio meliono (200g), 3 – 4 baziliko lapelių, 2 šalavijo šakelių, 2 kalakutienos šnicelių (100g), 2 stalinių šaukštų obuolių sulčių, druskos, ..
Recepto vertinimas:
Kukurūzų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Šia sriuba dažnai vaišinama JAV, tačiau ji skani ir mūsų šalyje. Desertui patiekite skrudintų uogų. 1 svogūnas 100-150 g kiaulienos 750 g bulvių 500 ml vandens ir 2 buljono kubeliai 1 arbatinis šaukštelis geltonojo cukraus ½ arbatinio..
Recepto vertinimas:
Jautiena troškinta kavos padaže
Jautiena troškinta kavos padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500g jautienos minkštimo 2 svogūnai 1 skiltelė česnako 2 šaukštai augalinių riebalų 1 šaukštas miltų 3/4 stiklinės stiprios kavos 1/4 stiklinės vandens 1/4 stiklinės raudonojo rūgštaus vyno druskos, pipirų, mairūno ..
Recepto vertinimas:
Kalakuto krūtinėlė su medumi Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.700-800g kalakuto krūtinėlės, 2.200-300 g medaus, 3.1/4 stiklinės balto vyno, 4.100 g lazdynų riešutų, 100 g razinų, 5.100 g abrikosų, 6.100 g migdolų drožlių,7.5 gvazdikėliai,8.1 šaukštelis cinamono, druskos, pipirų. ..
Recepto vertinimas:
Žemaičių midus Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3kg medaus, 2.10 l vandens,3.po 25-50 g apynių ir mielių, duonos plutelė. Gaminimas: Medų ištirpinkite vandenyje ir laikykite parą šiltoje vietoje, dažnai pamaišydami. Po to perkoškite, supilkite į puodą ir virinkite tol, kol liks pu..
Recepto vertinimas:
Įdarytas čigonų kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g kiaulienos, druskos, pipirų, 1 saldžioji paprika, 2 svogūnai, 50 g lašinukų, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 2 šaukštai aliejaus, 2 šaukštai pomidorų daražo. Gaminimas: Atpjauti stačiakampį mėsos gabalą, pabarstyti drusk..
Recepto vertinimas:
Mėsos šašlykas su pikantišku padažu
Mėsos šašlykas su pikantišku padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 600 g kiaulienos be kaulų, 150 g rūkytos šoninės arba lašinių, 3 svogūnai, po 1 raudona ir žalia saldžiąją paprika, 1/2 šaukštelio maltų pipirų, 5 šaukštai aliejaus, druskos padažas, 50 gramų majonezo, 3 šau..
Recepto vertinimas:
Kaubojų kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 125 g kiaulienos taukų, 1 šaukštas druskos, 1/2 šaukštelio maltų uoginių paprikų, 2 kg jautienos, 125 g sviesto, 100 ml acto pagardinto peletrūnais, 1 stiklinė raudonojo vyno, 50 g tarkuotų svogūnų, 2 šaukštai vorčesterio padažo. Gam..
Recepto vertinimas:
Rauginti agurkai Ingridientai: 10 kilogramų agurkų, 2 vienetai česnakų, 20 juodųjų serbentų lapų, 20 vyšnių lapų, 15 krienų, 15 krapų su stiebais, 4 šaukštai garstyčių grūdelių, 10 litrų vandens, 650 gramų druskos, 10 ąžuolo lapų Gaminimas Rauginimui parenkami ru..
Recepto vertinimas:
ObuolienėIngridientai:Obuolių : apie 30 vnt. Spanguolių : stiklinęCukraus: 3 valgomus šaukštusGaminimasNulupti obuolius, perpjauti juos po keturias dalis, išimti iš jų sėklas, spjaustyti smulkiai, supjaustytus obuolius įdėti į puodą, užpilti dvi stiklines vandens, virti ant silpnos ug..
Recepto vertinimas: