20 rezultatų ieškant "mazi sumustiniai"
Burokėlių salotos su ananasais
Burokėlių salotos su ananasais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 virti burokėliai; 5 konservuotų ananasų griežinėliai; 6 - 8 maži konservuoti agurkai (kornišonai); 1 virto kiaušinio trynys papuošimui; 100 - 150 g. majonezo; 50 g. ananasų sirupo; 1 arbatinis šaukštelis garsty�..
Recepto vertinimas:
Kumpio suktinukai su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250g pievagrybių 2 šaukštai sviesto 2 šaukštai miltų 1/8 l grietinės 1/8 l baltojo vyno druskos ir maltų baltųjų pipirų 1 kiaušinis 8 virtos kumpio riekelės [400g] 2 maži pomidorai 75g tarkuoto ementalio ar kito sūrio petra..
Recepto vertinimas:
Šaltas užkandis su žuvimi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g. karštai rūkyto oto, 2 kietai virti kiaušiniai, 4 salotų lapai, 3 šaukštai citrinų sulčių, 2 šaukštai vandens, druskos ir pipirų. 2 šaukšteliai aliejaus, 125g. konservuotų pievagrybių, 2 maži pomidorai, 200g. konservu..
Recepto vertinimas:
Jogurtas su agurkais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 maži, stambiai tarkuoti agurkai 500g tiršto, be priedų jogurto 3 grūstos česnako skiltelės šaukštelis smulkintų šviežių krapų šaukštas alyvų aliejaus druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipir..
Recepto vertinimas:
Avižiniai sausainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 stiklinė miltų, 2.1 stiklinė avižinių dribsnių, po pusę stiklinės kapotų riešutų ir sviesto, 3.2 maži kiaušiniai, pusė šaukštelio vanilės, 4.3/4 stiklinės sulos, 5.1 šaukštelis kepimo miltelių. Gaminimas: Miltus per..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos šoninė, kepta su daržovėmis
Kiaulienos šoninė, kepta su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg šviežios, šiek tiek pasūdytos arba rūkytos šoninės, vandens, druskos, 1 didelis griežtis, 8-10 bulvių , 1/2 kopūsto, 4-5 morkos, 2 dideli arba 4-5 maži svogūnai. Gaminimas: Šviežią mėsą įtrinti druska ..
Recepto vertinimas:
Ant iešmo kepta vištiena su daržovėmis
Ant iešmo kepta vištiena su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 višta, citrinos sulčių, druskos, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas supjaustytų žalumynų, 2 obuoliai ar 1 apelsinas, 8 maži pomidorai, vaisių padažo. Gaminimas: Paukštieną kartu su kaulais supjaustyti gabalais, ..
Recepto vertinimas:
Veršiena su pievagrybiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.Veršienos kumpis apie 0.5 kg, 2.maži pievagrybiai 200 g, 3.1 morka, krapai, svogūnų laiškai, pomidorų padažas (pageidautina aštrus), druska, kvapieji pipirai, maltas cinamonas, aliejus kepimui. Gaminimas: Nedideliais g..
Recepto vertinimas:
Viščiukų kepsneliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.3 maži viščiukai arba 2 didesni, 2.2 kiaušiniai, 3.0,5 stiklinės džiuvėsėlių, 4.2 šaukštai sviesto, viščiukų kepenėlės, skilveliai, širdelės, 5.2 riekelės pyrago, pieno, 6.1 petražolė, maltų pipirų, druskos, 7.0,5 sv..
Recepto vertinimas:
Triušienos kepsnys su grybų padažu
Triušienos kepsnys su grybų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.800 g triušienos, 2.3 morkos, 3.1 petražolė, gabalėlis saliero, 4.1 poras arba 1 svogūnas, 5.100 g bekoninės kiaulienos, 6.1 stiklinė sultinio, 7.1 stiklinė vyno, 8.1,5 šaukšto pomidorų tyrės, 9.125 g savo sultyse v..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su daržovėmis
Karšti sumuštiniai su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-6 riekės baltos duonos arba ragaišio, 20 g sviesto arba margarino, 200-250 g daržovių (morkų, pupelių, žirnelių, žiedinių kopūstų ir t.t.), 20 g sviesto, 2 arbat. šaukšteliai miltų, 1/2-1 stiklinė pieno arba griet..
Recepto vertinimas:
Agurkų užkandis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 bandelės, 4-6 maži agurkai, 2 kiaušiniai, 50-60 g tarkuoto fermentinio sūrio, pipirų, druskos, raudonėlio, mėtų, krapų. Gaminimas: Bandeles perpjauti pusiau, iškabinti minkštimą. Agurkus supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su..
Recepto vertinimas:
Persikų su krupniku šerbetas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 70g konservuotų persikų, 30g saldaus putojančio vyno, 16g krupniko, 4g persijotos cukraus pudros. Gaminimas: 70g konservuotų persikų suplakite blenderiu su 30g saldaus putojančio vyno, 16g krupniko, 4g ..
Recepto vertinimas:
Greipfrutų su šampanu šerbetas
Greipfrutų su šampanu šerbetas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 80g greifrutų sulčių, 20g cukraus, 24g saldaus putojančio gėrimo „Romeo“ Gaminimas: Iš raudonų greipfrutų išspauskite 80g sunkos, išplakite su 20g cukraus, 24g saldaus putojančio g..
Recepto vertinimas:
Sūdyti agurkai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Truputis agurkų, krapų, garstyčių grudelių, druskos Gaminimas: Dideli, gali būti net pageltę, agurkai nulupami, perpjaunami išilgai į 4 dalis ir pašalinamos sėklos. Skiltelės sudedamos į indą, pabars..
Recepto vertinimas:
Mėsos salotos su daržovėmisIngridientai:100 g virtos mėsos 100 g sūrio 100 g virto kumpio 100 g dešros 100 g marinuotų agurkų 1 žalia saldžioji paprika 3 maži pomidorai 1 ryšelis ridikėlių 6 šaukštai aliejaus 1 skiltelė česnakas 2 kietai virti kiaušin..
Recepto vertinimas:
Saldi bulvių krakmolo sriubaIngridientai:Stiklinė bulvių krakmolo, 1—2 kiaušiniai, 0,5l vandens, litras pieno, 2 šaukštai džiovintų išbrinkintų ir susmulkintų obuolių ar razinų, truputis druskos ir cukraus.Gaminimas Kiaušiniai išplakami, sudedamas krakmolas ir išminkoma ..
Recepto vertinimas:
Ugniniai avienos šašlykai (Ramun?s)
Ugniniai avienos šašlykai (Ramun?s)Ingridientai:2 maži avienos karbonadai, 2 maži svogūnai, 50 g riebių lašinių, aliejaus, druskos, 1 čili pipiras, trauktinės.Gaminimas Iš karbonado išimami kaulai. Mėsa supjaustoma plonomis juostelėmis. Veriama ant iešmų pakaitomis su svogūno ketvi..
Recepto vertinimas:
Maži pyragėliai su obuolių, marcipanų ir razinų įdaru
Maži pyragėliai su obuolių, marcipanų ir razinų įdaruIngridientai:10 pyragėlių: 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 1 kiaušinis; 200 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 2 maži obuoliai; 50 g razinų; 40 g plokštelėmis pjaustytų ..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai bučkiaiIngridientai:4 kiaušinių baltymai1 žiupsnelis druskos200g cukraus2 valg. šaukštai kakavos100g tarkuoto švelniai kartaus šokoladoGaminimasKiaušinių baltymus su druska plakti, kol pasidarys labai tirštos putos, po to pamažu supilti cukrų. Po cukraus supilti kakavą ir..
Recepto vertinimas: