16 rezultatų ieškant "aliejausdruskos"
Varškės desertas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g varškės0,2-0,75 stiklinės pieno arba sultinio2-3 šaukštai aliejausdruskos, garstyčių, pipirųacto arba rūgščių sulčiųaštraus padažo Gaminimas: Varškę trinti, kol pasidarys vientisa masė, į ją sudėti prieskonius, įpilti s..
Recepto vertinimas:
Žaliosios salotos iš Artimųjų rytų
Žaliosios salotos iš Artimųjų rytų Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 didelio ilgo agurko;1-2 didelių žalių ankštinių pipirų;50-100 g (pagal skonį) žalių alyvuogių;1 šaukšto šviežios smulkintos kalendos (galite pakeisti petražolėmis);2 šaukštų smulkintos šviežios mėtos lap..
Recepto vertinimas:
KALAKUTO KRŪTINĖLĖ SU PERSIKAIS
KALAKUTO KRŪTINĖLĖ SU PERSIKAISIngridientai:500 g kalakuto krūtinėlės5 šaukštai sojos padažo2 šaukštai medaus7 šaukštai persikų nektarotruputi svogūnų laiškų, krapų1 skiltelė česnako500 gpersik..
Recepto vertinimas:
PERLINIŲ KRUOPŲ APKEPAS SU VARŠKE
PERLINIŲ KRUOPŲ APKEPAS SU VARŠKEIngridientai:2 stiklinės smulkių perlinių kruopų košės400g varškės3 kiaušiniai0,5 stiklinės grietinės3 šaukštai sviesto2 šaukštai džiūvėsėlių1 šauk..
Recepto vertinimas:
VARŠKĖS PADAŽASIngridientai:100 g varškės0,2-0,75 stiklinės pieno arba sultinio2-3 šaukštai aliejausdruskos, garstyčių, pipirųacto arba rūgščių sulčiųaštraus padažoGaminimasVarškę trinti, kol pas..
Recepto vertinimas:
RAUDONŲJŲ PUPELIŲ MIŠRAINĖIngridientai:500g raudonųjų pupelių1 svogūnas125g rūkytos šoninės4 šaukštai aliejausdruskos, cukraus, pipirų2-3 salotų lapaiGaminimasPupeles keliolikai valandų užpilame šaltu viri..
Recepto vertinimas:
SALOTOS "MEILĖS MAGIJA"Ingridientai:250g aštuonkojo arba kalmarų150g laukinių ryžių1 raudonoji paprika (apie 150g)2 skyltelės česnako2 šaukštai juodųjų alyvųaštraus čili padažo 2 šaukštai alyvų aliejausdru..
Recepto vertinimas:
RAUDONGŪŽIŲ KOPŪSTŲ SALOTOSIngridientai:800 g raudongūžių kopūstų4 šaukštai vyno acto100 g brizos arba fetos sūrio2 šaukštai medaus2 saujos moliūgų sėklų6 šaukštai aliejausdruskos, pipirųGam..
Recepto vertinimas:
POMIDORŲ IR PAPRIKŲ MIŠRAINĖIngridientai:3 kg pomidorų1 kg paprikų1 kg morkų3 aitriosios paprikos1 stiklinė cukraus80 g acto500 ml aliejausdruskos GaminimasPomidorus nuplauti ir supjaustyti skiltelėmis. Išgremžus sėklas paprikas supjaustyti..
Recepto vertinimas:
Brokolių ir žiedinių kopūstų salotos
Brokolių ir žiedinių kopūstų salotosIngridientai:150 g brokolių,300 g žiedinių kopūstų,1 virta morka,30 g sūdytų pistacijų,2 šaukštai obuolių acto,3 šaukštai vandens,4 šaukštai aliejaus,druskos, cukra..
Recepto vertinimas:
TRAŠKŪS DARŽOVIŲ BLYNAIIngridientai:200 g konservuotų kukurūzų,2 kiaušiniai, 75 g miltų, 75 ml pieno,1 nedidelė cukinija, 2 svogūnų laiškai,raudonųjų pipirų, 45 ml aliejaus,druskos, pipirų, šviežios kalend..
Recepto vertinimas:
Žuvies apkepas su daržovėmisIngridientai:600-700 g šaldytų menkių ar juros lydekų,1 vidutinio dydžio saliero šaknis,2 morkos,1 svogūnas,2 šaukštai citrinų sulčių,1 indelis majonezo (200 g),4 kiaušiniai,100 g fermentinio ..
Recepto vertinimas:
ŠPARAGINIŲ PUPELIŲ SALOTOSIngridientai:500 g šparaginių pupelių,100 g raudonos paprikos,100 g žalios paprikos,2 šaukštai žalių alyvų,1 šaukštas kaparėlių,2 šaukštai alyvų aliejaus,druskos, pipirų,raud..
Recepto vertinimas:
ŽALIOSIOS SALOTOSIngridientai:1 sauja šviežių špinatų,120 g rūkytos šoninės,1/2 stiklinės žemės riešutų.Užpilui:750 ml naturalaus jogurto,150 g svogūnų,1 šaukštas aliejaus,druskos, pipirų.Gaminimas..
Recepto vertinimas:
MOKSLEIVIŠKI LIETINIAI SU DEŠRELĖMIS
MOKSLEIVIŠKI LIETINIAI SU DEŠRELĖMISIngridientai:250g miltų,2 kiaušiniai,0.5 l pieno,1 šaukštelio aliejaus,druskos,8 pieniškų dešreliųGaminimasĮ miltus įmušame kiaušinius, įpilame aliejaus, truputį pieno, įberiame druskos. Išmaišome iki vienalytės masės. Supilame likusį pieną..
Recepto vertinimas:
Raudonųjų kopūstų salotosIngridientai:300 g raudonųjų kopūstų,75 g salierų lapkočių,50 g žalios paprikos,100 g virtų bulvių,25 g svogūnų laiškų.Padažui:2 šaukštai vandens,2 šaukštai citrinų sulčių,4 šaukštai aliejaus,druskos, pipirų.GaminimasVirtas bulves supjaustome gri..
Recepto vertinimas: