Kalakuto krūtinėlė su medumi


Sudėtingumas: 4
Ingridientai:
1.700-800g kalakuto krūtinėlės,
2.200-300 g medaus,
3.1/4 stiklinės balto vyno, 4.100 g lazdynų riešutų, 100 g razinų,
5.100 g abrikosų,
6.100 g migdolų drožlių,
7.5 gvazdikėliai,
8.1 šaukštelis cinamono, druskos, pipirų.
Gaminimas:

Druska įtrintą mėsą kepti orkaitėje (iš pradžių 200°C, po 15 min.-160°C temperatūroje) dažnai palaistant tirpintu medumi. Vaisius nuplauti ir apvirti su vynu. Gvazdikėlius sugrūsti, sumaišyti su likusiu medumi, pipirais, cinamonu, vaisiais ir pakaitinti. Iškepusią mėsą supjaustyti ir sudėti į lėkštę. Į vidurį sukrėsti karštą mišinį.

Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://medus.patiekalai.lt

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!