Ryžių košė pusryčiams
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1,3 stiklinės ryžių,
pienas,
sviestas,
cukrus,
cinamonas
Gaminimas:
Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilkite šaltu vandeniu. Kai vanduo nuvarvės, ryžius dėkite į 6 stiklines karšto, bet neverdančio vandens arba pieno. Virdami dažnai maišykite, kad neprisviltų. Galite įdėti šaukštą ar daugiau sviesto.
Tinka vartoti su: Prie košės paduokite išlydyto sviesto, cukraus ir cinamono.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Jorune 2009-02-22 12:13:36
?iaip ry?i? ko??s reikt? i?vis nemai?yti, o virti u?dengus ant labai silpnos ugnies. tada savaime susidaro ma?i tarpeliai tarp ry?i? ir jie neprikepa prie puodo (na nebent skys?io nelikt?)