Tiršta ryžių košė su pienu


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1,3 stiklinės ryžių,
pienas,
sviestas,
uogienė,
vaisių sirupas.

Gaminimas:
Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilkite šaltu vandeniu. Kai vanduo nuvarvės, ryžius dėkite į 6 stiklines karšto, bet neverdančio vandens arba pieno. Virdami dažnai maišykite, kad neprisviltų. Galite įdėti šaukštą ar daugiau sviesto. Išvirę košę sudėkite į pusdubenį, padailinkite uogiene, užpilkite vaisių sirupu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!