20 rezultatų ieškant "zirniu kose"
Grybų užkandis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,5 stiklinės nedidelių marinuotų grybų 5-6 ploni griežinėliai kumpio 5-6 griežinėliai kiaulienos kepsnio 100g rūkytos dešros 2 kietai virti kiaušiniai 3 virtos morkos 3 pomidorai 3 rauginti agurkai 1 svogūnas 2 ankštiniai pipirai 1 stikl..
Recepto vertinimas:
Žirniniai blynai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Pusė pakelio kefyro (250 gr.)Maltų žirnių arba žirninių miltųŠaukštelis sodosDruskos, aliejaus Gaminimas: Kefyrą, miltus, sodą, druską sumaišyti, kad išeitų grietinės tirštumo tešla. Dėti į keptuvę su ..
Recepto vertinimas:
Veršiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g veršienos, 2 stiklinės vandens, poras, 4 morkos, kopūstas, stiklinė supjaustytų ankštinių pupelių, stiklinė žirnių, druskos, 2 šaukštai sviesto. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, sudėti į puodą su vandeniu ir virti. Vėlia..
Recepto vertinimas:
Virtas veršienos vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg veršienos, druskos, pipirų, imbiero, 100 g lašinukų, morka, petražolė, ½ stiklinės žirnių, vandens. Gaminimas: Mėsą apibarstyti druska, pipirais ir imbieru. Lašinukus supjaustyti, morką ir petražolę sutarkuoti. Visu..
Recepto vertinimas:
Vištiena su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 750 g vištienos, 1 l vandens, poras, 5 morkos, stiklinė žirnių, kopūstas, 200 g pupelių, petražolės šaknis, gabalėlis saliero, druskos, krapų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, sudėti į verdantį vandenį ir virti. Vėliau sudėti ..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos troškinys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 600 g kalakutienos, šaukštas taukų, šaukštas sviesto, 2 stiklinės vandens, druskos, pipirų, lauro lapas, 4 morkos, svogūnas, petražolės šaknis, gabalėlis saliero, stiklinė žirnių, 2 šaukštai baltojo vyno, šaukštas miltų, 0,5..
Recepto vertinimas:
Virta kalakutiena su daržovėmis
Virta kalakutiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 750 g kalakutienos, 1 l vandens, poras, 5 morkos, stiklinė žirnių, kopūstas, 200 g pupelių, petražolės šaknis, gabalėlis saliero, druskos, krapų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, sudėti į verdantį vandenį ir virti. Vėlia..
Recepto vertinimas:
Grybai, troškinti su daržovėmis
Grybai, troškinti su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 50 g lašiniukų 1 svogūnas, 3 morkos, 1 petražolė, 0,5 kopūsto gūžės, 2 stiklinės vandens arba sultinio, 7 bulvės, 1 stiklinė žirnių, 1 stiklinė pupų, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 0,5 stikln�..
Recepto vertinimas:
Grybai troškinti su bulvėmis ir žirniais
Grybai troškinti su bulvėmis ir žirniais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g grybų, 1 svogūnas, 1,5 stiklinės žirnių, 3 šaukštai aliejaus, 3 šaukštai grietinėlės, vandens, druskos, pipirų, krapų. Gaminimas: Grybus ir svogūną sukapoti ir troškinti aliejuje. Sudėti pjaustytas bu..
Recepto vertinimas:
Grybų salotos su makaronais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 - 300 g. sūdytų, marinuotų ar virtų grybų, 100 - 150 g. makaronų, 1 mažas svogūnas, 1 - 2 kietai virti kiaušiniai, 2 šaukštai žirnių, 1 pomidoras arba raugintas agurkas, 1 - 1,5 stiklinės grietinės arba grietinės ir maj..
Recepto vertinimas:
Kiaušinienė su grybais ir vištiena
Kiaušinienė su grybais ir vištiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g savo sultyse virtų grybų, 1 poras, 3 šaukštai margarino, l,5 stiklinės virtos arba keptos vištienos, 0,5 stiklinės šviežių žirnių arba konservuotų žirnelių, gabalėlis saliero, 3 kiaušiniai, 1 rūgštus obuol..
Recepto vertinimas:
Makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g nuvalytų krevečių 250 g makaronų Du šaukštai aliejaus ir šaukštas druskos litrui vandens - virimui Prieskoniai: 2 šaukšteliai smulkinto česnako 1 šaukštas šviežaus smulkinto imbiero 2 šaukšteliai kario 2-3 šaukštai sojos [pad..
Recepto vertinimas:
Daržovių mišrainė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 agurkas, 1 burokėlis, 1 bulvė, 1/2 stiklinės žirnių, 1/2 stiklinės pupelių, 1 svogūnas, 1 šaukštas aliejaus, 1 silkė, 1 stiklinė grietinės, 1—2 kiaušiniai, druskos, petražolių, ridikėlių. Gaminimas: Išverdamos daržovės..
Recepto vertinimas:
Teksasietiškas guliašas Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 svogūnai, 500g bulvių, 200g morkų, 1 saliero, 3 šaukštai aliejaus, 2 česnako skiltelių, druskos, maltų juodųjų pipirų, žiupsnelio maltos aitriosios paprikos, 1 lauro lapo, 250g pomidorų tyrės, 250m..
Recepto vertinimas:
Žirnių ir kriaušių salotosIngridientai:350 g šaldytų arba šviežių virtų žirnių, 350 g prinokusių, bet kietesnių kriaušių, 25 g sviesto, 1-2 arbatiniai šaukšteliai džiovintų peletrūnų, šviežiai maltų juodųjų pipirų, žalių peletrūnų šakelių papuošti salotoms.Gamin..
Recepto vertinimas:
Žirnių sriubaIngridientai:600 g kiaulienos, 150 g džiovintų žirnių, 100 g perlinių kruopų, 1 svogūnas, 1 morka, druskos, 3,5t vandens.Gaminimas Iš šviežios arba rūkytos kiaulienos ir daržovių verdamas sultinys, kartu sudedami žirniai, kiek pavirus — ir pamirkytos perlin�..
Recepto vertinimas:
Žirnių sriuba Ingridientai: 160 gramų žirnių, 550 gramų bulvių, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 1 svogūnas, 40 gramų pomidorų padažo, petražolių arba koriandro, 2 skiltelės česnako, raudonėlio, mairūno, kajeno pipirų, druskos Gaminimas Į perkoštą sultinį sud�..
Recepto vertinimas:
Rizotas su žirniais ir sūriuIngridientai:4 porcijoms: 500 g šviežių arba šaldytų žirnių; 60 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus; 3 stiklinės (750 ml) verdančio daržovių sultinio; 150 g gabalėliais supjaustyto kumpio; 1 smulkiai supjaustytas didelis svogūnas; 350 g rizoto ryžių;..
Recepto vertinimas:
Troškintos daržovės kiniškaiIngridientai:20 g. džiovintų grybų, 100 g. pievagrybių, 100 gramų bambukų ūglių, 100 gramų žirnių su lukštais, 300 gramų tofu, 200 gramų kiniško kopūsto, 3 šaukštai aliejaus, 2 šaukšteliai šviesaus sojų padažo, druskos pagal skonį, cukraus paga..
Recepto vertinimas:
Daržovių apkepas su mėsa ir grybais
Daržovių apkepas su mėsa ir grybaisIngridientai:250 g mėsos faršo; 300 g sūdytų grybų; 1 svogūnas; 6 virtos bulvės; 1 stiklinė virtų morkų; 1 burokėlis; 1 obuolys; 1 stiklinė virtų žirnių; Druskos ir pipirų; 3 valg. š. sviesto; 1,5-2 stiklinės pieno arba sultinio; 2 valg. š. ma..
Recepto vertinimas: