21 rezultatų ieškant "cesnako"
Graikinių riešutų ir česnako padažas
Graikinių riešutų ir česnako padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 105g graikinių riešutų puselių 4 nuluptos česnako skiltelės 2 stiklinės alyvų aliejaus 1/3 stiklinės baltojo vyno acto, druskos Gaminimas: Riešutus paberkite ant orkaitės padėklo ir 180 laipsnių temperatūroje..
Recepto vertinimas:
Pakepintų česnakų tyrelė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.10 česnako galvučių 2.2 šaukštai alyvų aliejaus 3.1/3 stiklinės vandens Gaminimas: Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Nuo česnako galvučių nutrinkite plonus sudžiūvusius lukštus. Gavlutes sudėkite į riebalais ištep..
Recepto vertinimas:
Žuvis su citrina Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg šaldytos žuvies, aliejaus kepti, miltų, 2.10 česnako laiškų, keletas citrinos skiltelių garnyrui, puodelis sultinio, druskos, pipirų, vienos citrinos sultys, 3.2 kiaušinio baltymai. Padažui: 4.1 citrinos sultis, 5.4 česnako la..
Recepto vertinimas:
Žuvis su česnakais ir imbieru Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 gyvos žuvys, druskos, po saują laiškinio česnako ir džiovinto imbiero, 2.3 šaukštus sojų padažo 3.3 šaukštai aliejaus, 4.3 šaukštai susmulkinto muskato riešuto, 5.0.5 citrinos sultys. Gaminimas: Žuvis nuvalyti, i..
Recepto vertinimas:
Ypatinga veršienaIngridientai:0,5 kg veršienos, 0,5 kg bulvių, 2 skiltelės česnako, 0,5 šaukštelio citrinos sulčių, aliejaus, stiklinė sultinio, 0,5 šaukšto sviesto, druskos, pipirų, žiupsnelis muskato riešutų, žiupsnelis kardamono ir cinamono.Gaminimas Mėsą nuplauti ir ..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos vyniotinis su česnakų įdaru
Kiaulienos vyniotinis su česnakų įdaruIngridientai:800 g. kiaulienos be kaulo, 5 skiltelės česnako, 3 svogūnai, 3 šaukštai sviesto, 50 g. smulkiai supjaustytų žalumynų, 2 šaukštai miltų, 300 ml. mėsos sultinio, 3 šaukštai grietinės, šaukštelis raudonųjų paprikų miltelių, raud..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos šašlykas su daržovėmis (Ramunės)
Kalakutienos šašlykas su daržovėmis (Ramunės)Ingridientai:2 kg smulkių bulvių, 800 g kalakutienos krūtinėlių filė, 600 g cukinijų, 2 česnako skiltelių, 6 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus, druskos, maltų juodųjų pipirų. Padažui : 400 marinuotų raudonųjų saldžiųjų paprik..
Recepto vertinimas:
Avienos ir lašinių šašlykai (Ramunės)
Avienos ir lašinių šašlykai (Ramunės)Ingridientai:600 g avienos (be kaulų), 200 g lašinių, 12 mažų pomidorų, Marinatas: 1/2 stiklinės vyno acto, 1 skiltelė česnako, 1 svogūnas, 1 šaukštelis čiobrelių, 1/2 šaukštelio kajeno pipirų, 5-6 žirneliai kvapniųjų pipirų, Padažas..
Recepto vertinimas:
Grybai citrinų-grietinės padaže su kukurūzų plokštainiu
Grybai citrinų-grietinės padaže su kukurūzų plokštainiuIngridientai:8 porcijoms: 2 valg. š. sviesto; 2 valg. š. alyvuogių aliejaus; 2 sutraiškytos česnako skiltelės; 455 g didesnių grybų (supjaustytų 1,5 cm storio riekelėmis); 2 valg. š. citrinos sulčių; ½ stiklinės grietinė..
Recepto vertinimas:
Sūrio ir prieskonių padažas su skrebučiais
Sūrio ir prieskonių padažas su skrebučiaisIngridientai:4 porcijoms: 6 susmulkintos žaliosios alyvuogės be kauliukų; 1 valg. š. susmulkinto šviežio peletrūno; 1 valg. š. susmulkintų česnako laiškų; 1 valg. š. susmulkintų šviežios mėtos lapelių; 1 arb. š. tarkuotos citrinos ži..
Recepto vertinimas:
Jautiena su artišokais, alyvuogėmis ir raudonėliu
Jautiena su artišokais, alyvuogėmis ir raudonėliuIngridientai:4 porcijoms: 2 valg. š. alyvuogių aliejaus; 680 g jautienos filė; 1 sutraiškyta česnako skiltelė; 1 ryšulėlis susmulkintų česnako laiškų; ½ stiklinės baltojo vyno; 1 stiklinė jautienos sultinio; 1 valg. š. pomidorų ..
Recepto vertinimas:
Cezario salotosIngridientai:6-8 porcijos 1 didelė romaniškų salotų gūžė (apie 1 kg), 6 česnako skiltelės, 6 ančiuvių file, 15 ml (1 šaukštas) Dižono garstyčių, pipirų, 1 citrinos sultys, 225 ml alyvuogių aliejaus, 1 kiaušinis (arba 2 šaukštai riebios grietinėlės), skrebučių..
Recepto vertinimas:
Vištiena su raudonuoju migdolų padažu (Pollo almendrado rojo)
Vištiena su raudonuoju migdolų padažu (Pollo almendrado rojo)Ingridientai:Vištai virti: 1 išdarinėta višta; 1 morka; 1 svogūnas; 1 česnako skiltelė; 1 citrininės melisos lapas; 1-2 citrinos lapai; Druska ir pipirai; Po 2 karus ant peilio galo džiovintų čiobrelių ir mairūnų. Padaž..
Recepto vertinimas:
Keptos tortilijos su kiauliena (Garnachas)
Keptos tortilijos su kiauliena (Garnachas)Ingridientai:½ baltojo svogūno; 1-2 česnako skiltelės; 1 morka; 1 šakelė čiobrelių; 1 lauro lapas; 300 g kiaulienos; 2 bulvės. Aliejaus kepimui; 12 mažų tortilijų, maždaug 8 cm skersmens. Padažui: 2 dideli pomidorai; ½ mažo svogūno; 1-..
Recepto vertinimas:
Žemės riešutų padažas (Salsa de cacahuate)
Žemės riešutų padažas (Salsa de cacahuate)Ingridientai:5-6 džiovintos aitriosios paprikos (3-4 chiles anchos ir 2 chiles pasillas); 2 česnako skiltelės; 175 g nesūdytų žemės riešutų branduolių; 2 valg. š. alyvuogių aliejaus; Apie 375 ml vištienos sultinio; Druska; 1-2 kartus ant pe..
Recepto vertinimas:
Velnio padažas (Salsa endiablada)
Velnio padažas (Salsa endiablada)Ingridientai:1 česnako galvutė; 1 svogūnas; 5-8 aitriosios paprikos (chiles pasillas); 250 ml obuolių acto; 1 lauro lapas; 2 džiovinti gvazdikėliai; 3 juodųjų pipirų grūdeliai; 1 arb. š. džiovintų raudonėlių; 1 arb. š. džiovintų mairūnų; Ant peil..
Recepto vertinimas:
Kalakutiena su Mole poblano padažu (Mole poblano de guajolote)
Kalakutiena su Mole poblano padažu (Mole poblano de guajolote)Ingridientai:6-8 porcijoms: 1 jaunas kalakutas (maždaug 3,5 kg); 1 svogūnas; 3 česnako skiltelės; 2 morkos; 2 saliero lapkočiai; Druska. Padažui: 14 aitriųjų paprikų (8 chiles anchos, 4 chiles pasillas, 2 chiles chipotles); 1..
Recepto vertinimas:
Mėsa su aitriosiomis paprikomis (Carne con chile)
Mėsa su aitriosiomis paprikomis (Carne con chile)Ingridientai:6-8 aitriosios paprikos (chiles californias); 2 pomidorai; 1 svogūnas; 3-4 česnako skiltelės; 1 valg. š. pomidorų padažo; 1 arb. š. džiovintų raudonėlių; ½ arb. š. maltų kmynų; 800 g liesos jautienos be kaulų; 5 valg. �..
Recepto vertinimas:
Žaliųjų citrinų sriuba (Sopa de lima)
Žaliųjų citrinų sriuba (Sopa de lima)Ingridientai:2 vištienos krūtinėlės filė; 2 vištienos kepenėlės; 2 česnako skiltelės; 1 geltonasis svogūnas; 1 mažas baltasis svogūnas; 1 mažas raudonasis svogūnas; 4 šakelės šviežių kalendrų; Druska ir ką tik malti juodieji pipirai; 3 p..
Recepto vertinimas:
Ėrienos sriuba Chalisko stiliumi (Birria estilo o Jalisco)
Ėrienos sriuba Chalisko stiliumi (Birria estilo o Jalisco)Ingridientai:6 porcijoms: 1,2 kg ėrienos (menties arba kumpio); 3 dideli pomidorai; 1 baltasis svogūnas; 2 česnako skiltelės; ½ arb. š. džiovintų raudonėlių; Druska ir ką tik malti juodieji pipirai; 4 valg. š. aliejaus; 2 l vi..
Recepto vertinimas:
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)Ingridientai:1 išdarinėtas raudonasis rifų ešerys arba jūros ešerys (apie 1,8 kg svorio); 1 citrina; 2 šakelės petražolių. Pirmajam padažui: 1,5 kg pomidorų; 2 baltieji svogūnai; 4 česnako skiltelės; 15 paprika įdarytų ..
Recepto vertinimas: