5 rezultatų ieškant "sulos rauginimas"
Avižiniai sausainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 stiklinė miltų, 2.1 stiklinė avižinių dribsnių, po pusę stiklinės kapotų riešutų ir sviesto, 3.2 maži kiaušiniai, pusė šaukštelio vanilės, 4.3/4 stiklinės sulos, 5.1 šaukštelis kepimo miltelių. Gaminimas: Miltus per..
Recepto vertinimas:
Sulos kisielius Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 l beržų arba klevų sulos, cukraus, krakmolo pagal skonį, truputis tarkuotų citrinos žievelių, 0,5 l apelsinų sulčių. Gaminimas: Sulą užviriname. Supilame šaltoje suloje išmaišytą krakmolą. Kisielius turi būti tirštas. Kisielių u..
Recepto vertinimas:
SulynėIngridientai:3 buteliai sulos, 8—9 razinos, 2 šaukštai spirito, 2—3 griežinėliai citrinos.Gaminimas Sula supilstoma į butelius, į kiekvieną įdedama po 2—3 nuplautas razinas, griežinėlį citrinos (sėklos išimamos), įpilama spirito ir buteliai sandariai užd..
Recepto vertinimas:
Kanadietiškas kukurūzų pyragas
Kanadietiškas kukurūzų pyragasIngridientai:1 l pieno, 340 g kukurūzų miltų, 60 g kvietinių miltų, 10 g smulkios druskos, 80 g cukraus pudros, 2 kiaušiniai, 60 g sviesto, 25 g kepimo miltelių, klevo sulos arba melasos.Gaminimas Dubenyje išplakite kiaušinius su 0,5 l pieno. Kitame dubenyj..
Recepto vertinimas:
Gėrimas su beržų sulaIngridientai:0,5 l beržų sulos,0,5 l apelsinų sulčių,ledo gabalėlių,1 citrina.GaminimasSumaišome sulą su sultimis ir išspaustomis iš pusės citrinos sultimis. Gėrimą supilstome į taures. Įdedame po 2-3 gabalėlius ledo, o taures papuošiame citrinos griežinėl..
Recepto vertinimas: