Pakepintų česnakų tyrelė


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.10 česnako galvučių
2.2 šaukštai alyvų aliejaus
3.1/3 stiklinės vandens
Gaminimas:
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Nuo česnako galvučių nutrinkite plonus sudžiūvusius lukštus. Gavlutes sudėkite į riebalais išteptą skardą, užpilkite aliejumi ir vandeniu. Česnaką orkaitėje troškinkite maždaug 1 valandą arba tol, kol česnakais visiškai suminkštės, pasiėme aliejaus ir vandens, juos aplaistykite. Česnakus išimkite iš indo ir ataušinkite. Česnako galvutes suskaidykite skiltelėmis, kurias išlukštenkite ir suberkite į mažą dubenėlį. Šakute trinkite česnakus tol, kol gausite tyrelę. Užtepkite paskrudinto batono griežinėlius.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!