20 rezultatų ieškant "brendzio"
Deganti strutienos filė Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 2 asmenims115 gr. strutienos filė druska ir pipirai 1 skiltelė trinto česnako 2 valg.š. sviesto ¼ puodelio brendžio ½ puodelio jautienos sultinio 1 ½ puodelio smulkintų grybų Gaminimas: Pamušti strutienos filė plaktuku. Paba..
Recepto vertinimas:
Romo ar brendžio padažas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kiaušinis, 2 šaukštai cukraus pudros, 2 šaukštai romo ar brendžio, ½ stiklinės plaktos grietinėlės. Gaminimas: Į elektrinę maišyklę sudėkite kiaušinio trynį ir 2 šaukštus cukraus pudros. Plakite, kol mišinys pabals. ..
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnys su serbentais
Nugarinės kepsnys su serbentais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jaučio nugarinės, 2 šaukštai aliejaus, prieskonių, stiklinė raudonųjų serbentų, 3 šaukštai tarkuotų krienų, sojų padažo, brendžio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, pamušti, kraštus įpjauti. Tada ją aptepti alie..
Recepto vertinimas:
Pistacijų triufeliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1/3 stiklinės išgliaudytų pistacijos riešutų pusė stiklinės cukraus 1/4 stiklinės vandens 45g nesūdyto sviesto 250g trupinto tamsiojo šokolado 1/3 stiklinės grietinėlės 2 šaukšteliai brendžio arba konjako 1/3 stiklinės sijotų ..
Recepto vertinimas:
Triufeliai iš šokolado Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 360 g juodojo šokolado, 50 g stiprios juodos kavos, 125 g sviesto, 50 ml. grietinėlės (plaktos). Pasirinktinai: aromatingo romo esencijos, 50 ml. brendžio, pakepintų smulkintų migdolų arba jų drožlių. Apvoliojimui: lydytas šo..
Recepto vertinimas:
Bruknių padažas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 40g bruknių uogienės, 23g raudono sausu vyno, 0,5g sutrėkštų kadagių uogų, 0,01g maltų gvazdikėlių, 2g brendžio Gaminimas: 40g bruknių uogienės atskieskite 23g raudonu sausu vynu, įberkite 0,5g sutrėkštų ..
Recepto vertinimas:
Pikantiška jaučių uodegų sriuba
Pikantiška jaučių uodegų sriubaIngridientai:1 svogūnas 20 g aliejaus 1 marinuotas agurkas 15 g medaus 3 g kario 3 g paprikos miltelių 1 kg jaučio uodegų 100 ml raudono vyno 50 ml brendžio 100 g grietinėlės druskosGaminimasUžpilkite jaučio uodegas 1,5 l šalto vandens, užvirkite, ..
Recepto vertinimas:
Kepta višta su citrinaIngridientai:1 višta, 50 g sviesto, malto imbiero, maltų pipirų, 3-4 česnakų skiltelės, druskos, 25 g brendžio (nebūtinai).Gaminimas Vištą nuplauname, nusausiname, įtriname iš vidaus ir iš išorės sviesto, prieskonių, susmulkintų česnakų mišiniu. Citr..
Recepto vertinimas:
Užkepti persikaiIngridientai:1 indelis konservuotų persikų, 200 g grietinėlės, 2-3 kiaušinių tryniai, 3 šaukštai cukraus, 1 šaukštas krakmolo, 2 šaukštai brendžio, 50 g susmulkintų migdolų, migdolų patiekalui papuošti. Gaminimas Į kepimo formą sudedame persikų puseles ir..
Recepto vertinimas:
Įdaryti obuoliaiIngridientai:1/4 l. pusiau saldaus baltojo vyno, šaukštas brendžio, arbatinis šaukstelis cukraus, 4 obuoliai, 50g sviesto, konservuotų spanguolių.Gaminimas Vyną sumaišykite su brendžiu ir cukrumi. Obuolius nulupkite ir išpiaukite sėklalizdžius, sudėkite į sviestu išt..
Recepto vertinimas:
Sumuštiniai su lašišaIngridientai:8 riekės sumuštinių duonos, 2 šaukštai brendžio, 2 šaukštai tirpinto sviesto, 150g. sūdytos lašišos filė, 4g. želatinos, 4 kokteilių vyšnios, žalumynų pauošti.Gaminimas Nupjauname duonos pluteles. Jos riekeles iš abiejų pusių pakepame įkait..
Recepto vertinimas:
Kiniški šašlykaiIngridientai:1 kg mėsos (avienos, kiaulienos, jautienos), 150 g svogūnų, 200 g paprikų, pusė obuolio, pomidoras, 25 g sojų padažo, 25 g brendžio, 15 g krakmolo, pusė kubelio sultinio, kiaušinis, druskos, maltų pipirų.Gaminimas Mėsą supjaustome 3 cm ilgio, 0,5-1 cm s..
Recepto vertinimas:
Antiena, marinuota su brendžiu
Antiena, marinuota su brendžiuIngridientai:5 ančių krūtinėlės (maždaug po 175 g kiekviena), druskos, maltų pipirų. Marinatui: 2 svogūnai, 2 skiltelės česnako, 2 šaukštai brendžio, laurų lapelis, maltų pipirų, 2 šaukštai susmulkintų žalumynų, žalumynų papuošti.Gaminimas N..
Recepto vertinimas:
Bananai su romuIngridientai:4 bananai, 2 šaukštai sviesto, 4 šaukštai romo arba brendžio, 4 šaukštai grietinėlės, 2 šaukštai rudojo cukraus.Gaminimas Bananus nulupame, supjaustome įstrižai į 4 dalis. Keptuvėje įkaitintame svieste bananus 2 minutes kepame, apverčiame ir užpilame ro..
Recepto vertinimas:
Omletas su mėlynėmisIngridientai:4 porcijos 200 g mėlynių, 4 kiaušinių tryniai, 3 kiaušinių baltymai, 120 ml pieno, pusė šaukšto miltų, šaukštas medaus, šaukštas sviesto, šaukštas cukraus, 20 ml brendžio, miltinio cukraus, vanilės, druskos, tarkuotos pusės citrinos žievelės.G..
Recepto vertinimas:
Pyragaičiai "Vasara"Ingridientai:12 pocijų 250 g braškių, 250 g aviečių, 5 kiaušiniai, 200 g cukraus, 100 g miltinio cukraus, 100 g miltų, 2 šaukštai krakmolo, 4 kiaušinių tryniai, 200 ml pieno, šaukštas brendžio, 2 šaukštai abrikosų džemo, 100 g grietinėlės, sviesto formai pat..
Recepto vertinimas:
Snieguolės kavaIngridientai:6 šaukšteliai juodos kavos, 150 g juodojo šokolado, 100 ml brendžio, 4 šaukštai plaktos grietinėlės.Gaminimas Sumaišykite 2 puodelius stiprios juodos kavos, 2 puodelius karšto juodojo šokolado, 100 ml brendžio ir išpilstykite į 4 puodelius. Į kiekvien�..
Recepto vertinimas:
Slyvų tortas su vynu ir brendžiu
Slyvų tortas su vynu ir brendžiuIngridientai:250 g džiovintų slyvų be kauliukų; 125 ml raudonojo vyno; 60 ml brendžio; 125 g lydyto sviesto; Cukraus; Žiupsnelis druskos; Žiupsnelis cinamono miltelių; 2 kiaušiniai; 125 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai ištepti.Gamini..
Recepto vertinimas:
Pyragaičiai su avietėmis ir šampano kremu
Pyragaičiai su avietėmis ir šampano kremuIngridientai:8 pyragėlių: 250 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 135 ml pieno; 250 ml grietinėlės; 100 g cukraus; 2 vanilės lazdelės; 3 tryniai; 40 g krakmolo; 400 g aviečių; 125 g grietinės; 60 g cukraus pudros; 50 ml sauso šamp..
Recepto vertinimas:
Degantys karameliniai lietiniai
Degantys karameliniai lietiniai Ingridientai:4 kepti lietiniai 2 šaukštai cukrus pudros 1 apelsinas 3 šaukštai brendžio 40 g aliejaus kepti GaminimasNulupkite apelsino žievelę. Apelsiną įpjaukite taip, kad galėtumėte išpjaustyti skilteles, palikdami jas skiriančias luobeles. Iš apelsin..
Recepto vertinimas: