21 rezultatų ieškant "paruosimo"
Vegetariški greituliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Paruošimo laikas: 20 min. Virimo laikas: 10 min. Įdaras: 2 valgomieji šaukštai aliejaus 3 valgomieji šaukštai smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų 10 japoniškų (shiitake) grybų, pjaustytų 50 g pjaustyto kiniško kopūsto 15 g pjau..
Recepto vertinimas:
Apkepti žiediniai kopūstaiIngridientai: Nedidelio žiedinio kopūsto kaušinių trupinių apvoliojimui druskos pipirų aliejaus Paruošimo būdas: Žiedinius kopūstus išskirstyti gabalėliais - šakelėmis ir apvirti pasūdytame vandenyje. Išplakti kiaušinius su pipirais ir dr..
Recepto vertinimas:
Užkandis skubantiemsIngridientai: Grybų Svogūno Smulkintų graikinių riešutų Grietinės Parmezano sūrio Druskos, pipirų Sviesto Lavašo Paruošimo būdas: Grybus nuplauti ir susmulkini. Trumpai svieste pakepinti susmulkintus svogūnus, susmulkintus grybus ir riešutus. Sumaž..
Recepto vertinimas:
Kiaušiniai bandelėseIngridientai: 6 kiaušiniai 200g sviesto 6 bandelės pipirų druskos 100g rūkytos dešros Paruošimo būdas: Bandelių viršų nupjauti . Vidų išgremžti šaukšteliu . Ertmę padaryti didesnę , kad tilptų kiaušinis . Sviestą išlydti . Juo iš viršaus ir..
Recepto vertinimas:
Bulviniai vėdaraiIngridientai: 1kg bulvių 200gr. lašinukų 2 svogūnai 1/2 šaukštelio mairūno ar maltų pipirų kiaulės žarnų kelios skiltelės česnako druska. Paruošimo būdas: Nuskuskit bulves . Jas sutarkuokite. Supjaustykite smulkiai lašinukus ir paspriginkite kartu su..
Recepto vertinimas:
Sumuštiniai su avokadu Ingridientai : 1 avokadas (prinokęs, turi būti šiek tiek minkštokas) Batono Česnako Druskos Paruošimo būdas: Avokadas perpjaunamas perpusę, išimamas kaulas. Arbatiniu šaukšteliu gramdomas avokado minkštimas ir tepamas ant batono riekės. Iš vieno av..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos troškinys su daržovėmis
Kalakutienos troškinys su daržovėmis Ingridientai: 500 g kalakutienos filė 1 baklažanas 1 saldžioji paprika 2 svogūnai 1 pomidoras 2 indeliai po 70g pomidorų pastos Citrina Česnako Baziliko Pipirų Druskos Alyvų aliejaus 1/2 l vandens Paruošimo būdas: Kalakutienos ..
Recepto vertinimas:
Saldi sriuba su vyšniomisIngridientai: 200g makaronų (ragučių) 1kg vyšnių pusės stiklinės cukraus 3 valgomųjų šaukštų krakmolo Paruošimo būdas: Užvirti vandenį , įberti cukraus ir sudėti vyšnias be kauliukų . 5 minutes virti . Mažame kiekyje šalto vandens ištirpin..
Recepto vertinimas:
Marinuota stintaIngridientai: 1 kg stintos 0,5 stiklinės miltų 5-6 šaukštai aliejaus 2 stiklinįs vandens 1 stiklinė acto 50 g petražolių 2 šaukštai cukraus laurų lapelis morkų svogūnų pipirų druskos Paruošimo būdas: Nuvalytas žuveles nusausinti, pasūdyti, pav..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių sriubaIngridientai: Dilgelių Mėsos sultinio 1 šaukšto miltų Sviesto Paruošimo būdas: Jaunas dilgėles perrinkti, nuplauti, nuplikyti verdančiu vandeniu. Patarčiau visa tai atlikti mūvint pirštines, nes kitaip nusidilginsite. Į užvirtą mėsos sultinį sudėti smul..
Recepto vertinimas:
Armėniška sriubaIngridientai: 500-700g jautienos antrekoto arba avienos 1 baklažano 2 saldžių paprikų 1 didelių morkų 2-3 bulvės 2 galvos svogūnų 2 aitriosios paprikos (čili) 0,5l pomidorų pastos baziliko pipirų lauro lapų druskos 2,5 l vandens alyvų aliejaus Paruo..
Recepto vertinimas:
Krabų lazdelės su citrina Ingridientai: 200g makaronų (kriauklelių) 150ml grietinės 100g krabų lazdelių vienos citrinos sulčių krapų druskos pipirų Paruošimo būdas: Makaronus virti 3 minutes pasūdytame vandenyje , nupilti vandenį ir įdėti į lėkštę . Šiek tiek pa..
Recepto vertinimas:
Velykiniai zuikiaiIngridientai 10-čiai vienetų: *500 g "Malsenos Ekstra" miltų, *40 g mielių, *225 ml pieno, *80 g cukraus, *100 g sviesto, *30 šaukštai citrinų sulčių, *1 citrinos tarkuota žievelė, *2 šaukštai grietinėlės, *1 kiaušinio trynys, *10 razinų, *druskos P..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos karbonadasIngridientai: 300g kiaulienos nugarinės 100 g ropinių sbogūnų druskos, kiaulienos prieskonių žalių daržovių Paruošimo būdas: Kiaulienos nugarinę supjaustyti gabalais, ropinius svogūnus pusžiedžiais. Mėsą ir svogūnus sudėti į dubenį, pabarstyti dr..
Recepto vertinimas:
Vištienos šašlykasIngridientai: 200 g vištienos filė 50 g. majonezo druskos, pipirų, kario Paruošimo būdas: Vištienos filė be odelės supjaustyti juostelėmis. Iš majonezo, kario, druskos ir pipirų pasigaminti marinatą, kuriame marinuoti vištieną. Vištienos gabalėlius mau..
Recepto vertinimas:
Avienos šašlykasIngridientai: 300g avienos nugarinės 100 g ropinių svogūnų druskos, juodųjų bei raudonųjų pipirų, mėsos prieskonių Paruošimo būdas: Avienos nugarinę su kaulais sukapoti gabalėliais, ropinius svogūnus supjaustyti pusžiedžiais. Mėsą su svogūnais, drus..
Recepto vertinimas:
Vištienos maltinukaiIngridientai: 250g vištienos filė 20g ropinių svogūnų druskos, vandens, pipirų šviežių daržovių Paruošimo būdas: Vištienos filė be odos ir be kaulų sumalkite kartu su ropiniais svogūnais, sumaišykite su prieskoniais, druska ir šlakeliu vandens. Mas..
Recepto vertinimas:
Šviežių bulvių salotos su pelėsiniu sūriu
Šviežių bulvių salotos su pelėsiniu sūriuIngridientai 8 porcijoms: 2 kg šviežių bulvių 8 š/r šoninės juostelių 100g pelėsinio sūrio 1 kietai virto kiaušinio Užpilui: 100g alyvuogių aliejaus 20g balto vyno acto žiupsnelio pjaustyto svogūno laiškų žiupsnelio kapo..
Recepto vertinimas:
Varškės pyragasIngridientai: 1,3 stiklinės miltų 2 trynių 200 g sviesto 0,5 stiklinės cukraus Įdarui: 700 g varškės 1 stiklinė cukraus 7 kiaušinių 3 šaukštų grietinės razinų, vanilinio cukraus 2 šaukštų krakmolo Paruošimo būdas: Iš sviesto, miltų, pusė..
Recepto vertinimas:
Paprasto paruošimo omletasIngridientai:6 kiaušiniai, 40 g sviesto arba aliejaus, maltų pipirų, druskos. Gaminimas Kiaušinius išplakame dubenėlyje kartu su pipirais ir druska. Sviestą arba aliejų pašildome keptuvėje, supilame į išplaktus kiaušinius ir dar paplakame. Į įkaitintą kep..
Recepto vertinimas:
Greitas šašlykų paruošimo būdas
Greitas šašlykų paruošimo būdasIngridientai:0,5l. gazuoto mineralinio vandens, viena citrina, sveriami šašlykų prieskoniai, svogūnas, druska, pipirai.Gaminimas Paruoštus šašlykus užpilame mineraliniu, įspaudžiame citrina, sudedame prieskonius, svogūną grežinėliais sudedame, ..
Recepto vertinimas: