Deganti strutienos filė
Sudėtingumas: 5
Ingridientai:
2 asmenims
115 gr. strutienos filė
druska ir pipirai
1 skiltelė trinto česnako
2 valg.š. sviesto
¼ puodelio brendžio
½ puodelio jautienos sultinio
1 ½ puodelio smulkintų grybų
Pamušti strutienos filė plaktuku. Pabarstykite mėsa prieskoniais iš abiejų pusių. Ištirpdykite sviestą keptuvėje ir sudėkite mėsą. Kepkite filė ant kiekvienos pusės po 2 min. Užpilkite brendžio ir padekite. Išimkite mėsą iš keptuvės ir laikykite ją šiltai, kad neatvėstų. Į keptuvėje likusį padažą sudėkite grybus. Užpilkite sultinį ir sumažinkite ugnį. Užpilkite padažą ant mėsos ir tučtuojau patiekite.
Tinka vartoti su:
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!