16 rezultatų ieškant "vakarienei"

Bulvių ir įdarytų pomidorų apkepas

Bulvių ir įdarytų pomidorų apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 6 – 7 bulvės, 200 g konservuotų žaliųjų žirnelių, 4 pomidorai, 200 g mėsos faršo, 1 bandelė, 1 kiaušinis, 120 g sviesto, pusė svogūno, pipirai, petražolių lapeliai, druska. Gaminimas: Susmulkintą svogūną pa..

Recepto vertinimas: 2

Bulvių sriuba su grietine ir grybais

Bulvių sriuba su grietine ir grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 l. Vandens, 0,5 l. Grietinės, 3 – 4 bulvės, 100 g. šviežių arba 10 g. džiovintų grybų, 1 svogūnas, 60 g. riebalų (margarino ), 30 g. miltų, 2 – 3 kiaušiniai, druska, kmynai, lauro lapas, krapai. Gaminimas: N..

Recepto vertinimas: 0

Tarkė arba Zacirka

Tarkė arba ZacirkaIngridientai: 2 kiaušiniai 0,5l pieno 0,5l vandens 1 šaukštas sviesto miltų druskos Gaminimas: Iš kiaušinių ir miltų suminkome kietą tešlą ir sutarkuojame stambia tarka. Į puodą supilame vandenį, pieną ir užverdame, kai užverda suberiame sutarkuot..

Recepto vertinimas: 2

Karšti sumuštiniai su grybai

Karšti sumuštiniai su grybai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 5 didelės riekės ruginės duonos, 30 g margarino, 1,5 stiklinės keptų arba troškintų grybų, 5 virti kiaušiniai, salotų lapelių, arba svogūnų laiškų. Gaminimas: Duonos riekes iš abiejų pusių apkepinti keptuvėje arba pad..

Recepto vertinimas: 0

Kūčių obuolių pyragas

Kūčių obuolių pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1000g šaldytos mielinės sluoksniuotos tešlos, 600g obuolių, 120g cukraus, 2g maltų cinamonų Gaminimas:  Iš 1000g atlaidintos šaldytos mielinės sluoksniuotos tešlos iškočioju keturis 29x29 cm dydž..

Recepto vertinimas: 0

Rūkytas ungurys

Rūkytas ungurysIngridientai:1 ungurys, druskos, pipirų, lauro lapelių, gvazdikėlių, kadagio uogų.Gaminimas Išdarinėtas ungurys įtrinamas druska, sumaišyta su susmulkintais prieskoniais, ir paslėgtas palaikomas 2—3 dienas, kad įsisūrėtų. Po to nusausinamas, šonai išpleči..

Recepto vertinimas: 1

Avižinė sriuba

Avižinė sriubaIngridientai:1 stiklinė avižinių kruopų, 1 šaukštas sviesto, 1l. pieno, 1l. vandens, druskos.Gaminimas Avižinės kruopos nuplaunamos, užpilamos vandeniu ir verdama, kol suminkštėja. Suvirus kruopoms, užbalinama pienu ir užvirinama. Paskaninama sviestu. Valgoma su duon..

Recepto vertinimas: 0

Leistinukų sriuba

Leistinukų sriubaIngridientai:1,5l. pieno, 2 kiaušiniai, 150 g miltų, l/2l. vandens, druskos, 20 g sviesto.Gaminimas Kiaušiniai gerai išplakami, plakant įmaišomi miltai ir įberiama druskos. Gauta tešla turėtų būti blynų tešlos tirštumo. Jei per tiršta, atskiedžiama pienu ar van..

Recepto vertinimas: 3

Kepti bulviniai varškėčiai

Kepti bulviniai varškėčiaiIngridientai:7—8 bulvės, 200 g varškės, 100 g sviesto, 1 kiaušinis, 2 šaukštai grietinės, druskos.Gaminimas Bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, į tarkinius sudedama ištrinta varškė, kiaušinis, pasūdoma ir gerai išminkoma. Paskui iš tos masės d..

Recepto vertinimas: 0

Pusmarškonė košė

Pusmarškonė košėIngridientai:1/2 kg bulvių, 1/2 stiklinės ruginių ar kvietinių miltų, 1/2 l. pieno, 100 g lašinių, 1 svogūnas, 1 šaukštas grietinės, druskos.Gaminimas Bulvės nuskutamos, supjaustomos į 3—4 dalis ir verdamos. Išvirusios nusunkiamos ir sugrūdamos, supila..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių kapotinė

Bulvių kapotinėIngridientai:7—8 bulvės, 100 g taukų, 2 šaukštai išmirkytų smulkių miežinių kruopų, 1 svogūnas, maltų pipirų, lauro lapelių, druskos.Gaminimas Bulvės nuskutamos, smulkiai sukapojamos ar stambiai sutarkuojamos. Į puodą dedami riebalai, išlydomi, dedamos..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai kukuliai

Bulviniai kukuliaiIngridientai:7—8 bulvės, 2 šaukštai miltų, 1 kiaušinis, 25 g sviesto, 1 šaukštas krakmolo, druskos.Gaminimas Su lupenomis išvirtos bulvės nulupamos ir sugrūdamos, suberiami miltai, įmušamas kiaušinis, sudedamas sviestas. Viskas greitai sumaišoma, padaromi ..

Recepto vertinimas: 3

Kakarikai

KakarikaiIngridientai:6—7 bulvės, 2 šaukštai miltų, druskos. Padažui: 1/2 stiklinės aguonų, 2 šaukštai cukraus.Gaminimas Virtos bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, pasūdoma, išminkoma, iškočiojama ir krosnyje ar orkaitėje skardoje kepama sausai. Iškepus supjausto..

Recepto vertinimas: 0

Ruginė košė

Ruginė košėIngridientai:1,5 stiklinės ruginių miltų, 3—4 stiklinės vandens, 50—100 g sviesto, druskos.Gaminimas Į pasūdytą verdantį vandenį maišant plona srovele suberiami persijoti ruginiai miltai ir vis maišant 10—15 min pavirinama. Paskaninama sviestu. Valg..

Recepto vertinimas: 4

Skryliai su džiovintais grybais

Skryliai su džiovintais grybaisIngridientai:3 stiklinės kvietinių miltų, 1 kiaušinis (nebūtinai), vandens, 10 džiovintų baravykų, 2 svogūnai, l/2 stiklinės aliejaus, druskos.Gaminimas Išverdami skryliai. Grybai išmirkomi, gerai nuplaunami (jeigu džiovinti pačios šeimininkės, g..

Recepto vertinimas: 0

Angliškas pyragas vakarienei

Angliškas pyragas vakarieneiIngridientai:250 g sviesto arba margarino; 175 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 4 kiaušiniai; 300 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių; Tarkuota citrinos žievelė; 75 g šviesių razinų; 75 g tamsių razinų; 100 g vaisių cukrinukų (cukatų); 75 g susmulkintų ..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: vakarienei