25 rezultatų ieškant "avietemis"
Avietinis kreminis desertas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 80 g grietinėlės 20 g cukraus 4 g želatinos 60 g aviečių Gaminimas: Grietinelę reikia išplakti su cukrumi. Sudėti ir išbrinkinti želatiną. 3 ketvirčius aviečių sutrinti ir supilti į tešlą, gerai išmaišyti ir supylus i fo..
Recepto vertinimas:
Šerbetas su gervuogėmis ir avietėmis
Šerbetas su gervuogėmis ir avietėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.stiklines šviežių ar 2.sušaldytų gervuogių bei 3.2 stiklines aviečių,4.1 ½ stiklinės cukraus, citrinų sulčių. Gaminimas: 6 stiklines šviežių ar sušaldytų gervuogių bei 2 stiklines aviečių suber..
Recepto vertinimas:
Anties paštetas su greipfrutų ir aviečių padažu
Anties paštetas su greipfrutų ir aviečių padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 600g anties kepenėlių, 400g anties krūtinėlės, 300g lašinukų, 400g sviesto, 3 kiaušiniai, druskos,pipirų. Marinatui: 5 šaukštai porto, 2 šaukštai konjako, nutarkuota apelsino žievelė. Padažui: 500g a..
Recepto vertinimas:
Tortas "Barbė"Ingridientai:250 g aviečių, 4 kiaušiniai, 90 g cukraus, 1 pakelis vanilinio cukraus, po 50 g kvietinių miltų ir krakmolo, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 5 šaukštai želatinos, 250 g baltojo šokolado glajaus, 150 g grietinėlės, 1 šaukštas cukraus pudros.Gaminimas ..
Recepto vertinimas:
Tradicinis tortasIngridientai:3 kiaušiniai, 190 g cukraus, 100 g miltu, 50 g krakmolo, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 300 g aviečių, 2 šaukšteliai želatinos, 500 g tepamo varškės sūrelio, 750 g varškės, 450 g grietinėlės, lazdyno riešutų.Gaminimas Baltymus suplakti kartu s..
Recepto vertinimas:
Baltojo šokolado kremas su avietėmis
Baltojo šokolado kremas su avietėmisIngridientai:150 g sutrupintų sausainių, 90 g ištirpinto sviesto, Šaukštelis malto cinamono, 150 g baltojo sutrupinto šokolado, 1 šaukštas želatinos miltelių, 3 šaukštai verdančio vandens, 180 g varškės kremo (tiktų „Philadeplpia"), 10..
Recepto vertinimas:
Baltojo šokolado kepaišiukai su riešutais ir avietėmis
Baltojo šokolado kepaišiukai su riešutais ir avietėmisIngridientai:500 g baltojo sutrupinto šokolado, 350 ml kondensuoto pieno, 60 g ištirpinto sviesto, 1 šaukštas klevų sirupo, 90 g aviečių, 2 šaukštai paskrudintų migdolų drožlių.Gaminimas Išklokite 23 cm skersmens kvadrato fo..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai pyragaičiai su vaniliniais ledais
Šokoladiniai pyragaičiai su vaniliniais ledaisIngridientai:500 g minkštų vanilinių ledų, 90 g sviesto, 150 g sutrupinto juodojo šokolado, 150 g rudojo cukraus, 2 lengvai suplakti kiaušiniai, 75 g paprastų kvietinių miltų, 60 ml tirštos grietinėlės, 50 g kapotų graikinių riešutų, Š..
Recepto vertinimas:
Šokoladas su grietinėle ir avietėmis
Šokoladas su grietinėle ir avietėmisIngridientai:350 g. pusiau saldaus (juodojo) šokolado, 310 ml. tirštos grietinėlės, 4 šaukštai cukraus, 400 g. išaižytų aviečių, 1 šaukštas stambiai kapotų mėtos lapelių, papuošti, 50 g. miltelinio cukraus.Gaminimas Ištirpinkite šokoladą pr..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis žiedas su šokoladiniu padažu
Šokoladinis žiedas su šokoladiniu padažuIngridientai:200 g paprastų kvietinių miltų, 50 g nesaldintų kakavos miltelių, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 1 šaukštelis kepimo sodos, 1 1/4 šaukštelio druskos, 150 g cukraus, 70 g rudojo cukraus, 60 g ištirpinto sviesto, 250 ml pieno, ..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis pyragasIngridientai:300 g šaldytos trapios tešlos, atšildytos, 500 ml tirštos grietinėlės, 500 g pusiau kapoto saldaus (juodojo) šokolado, 200 ml pieno, 3 dideli kiaušiniai, lengvai suplakti, 125 ml plaktos grietinėlės, Šviežios avietės, papuošti.Gaminimas Įkaitinkite o..
Recepto vertinimas:
Aviečių kremo tortasIngridientai:800 g grietinėlės (35 proc.riebumo), 200 g cukraus, 40 g želatinos, 600 g aviečių, mėtų lapelių.Gaminimas Grietinėlė išplakama su cukrumi, sudedama išbrinkinta ir ištirpinta želatina, sutrintos avietės (dalis paliekama papuošimui). Viskas sumaišo..
Recepto vertinimas:
Braškių tyrsriubėIngridientai:6 porcijos 1,2 kg braškių, 3 šaukštai cukraus, 100 ml stalo vyno, 3 didelės pasifloros, 2 prinokę nektarinai, 250 g aviečių, 6 mėtų šakelės.Gaminimas Braškes nuplauname ir nuskabome jų žaliąsias "uodegėles". 200 g braškių atidedame, o iš likusi�..
Recepto vertinimas:
Pyragas su avietėmis ir mėlynėmis
Pyragas su avietėmis ir mėlynėmisIngridientai:12 porcijų 100 g mėlynių, 100 g aviečių, 365 g cukraus, 225 g minkšto sviesto, 250 g miltų, 2 šaukštai kapotų migdolų, 4 kiaušiniai, 5 šaukštai citrinų sulčių, nutarkuotų 3 citrinų žievelių, žiupsnelis druskos.Gaminimas Į plak..
Recepto vertinimas:
Plikyti pyragėliai su avietėmis
Plikyti pyragėliai su avietėmisIngridientai:8 - 10 pyragėlių 100 g šviežių aviečių, 55 g sviesto, 75 g miltų, šauštelis cukraus, žiupsnelis druskos, 2 kiaušiniai, 125 ml vandens, 325 ml grietinėlės, šaukštas miltinio cukraus, 100 g raudonųjų serbentų želė.Gaminimas Didelį p..
Recepto vertinimas:
Jogurto ir grietinėlės tortas su avietėmis ir gervuogėmis
Jogurto ir grietinėlės tortas su avietėmis ir gervuogėmisIngridientai:Tešlai: 3 kiaušiniai; 100 g cukraus; ½ citrinos tarkuota žievelė; ½ pak. vanilinio cukraus; 100 g miltų; ½ arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai ištepti. Įdarui: 8 arb. š. želatinos; 500 g jogurto; 15..
Recepto vertinimas:
Vyniotinis su avietėmis ir grietinėle
Vyniotinis su avietėmis ir grietinėleIngridientai:Tešlai: 6 kiaušiniai; 180 g cukraus; 70 g miltų; 70 g krakmolo; 1 nubrauktas arb. š. kepimo miltelių; 70 g maltų migdolų; Sviesto skardai ištepti; Cukraus pabarstyti. Įdarui: 700 g aviečių; 50 g cukraus; 6 arb. š. želatinos; 500 ml ..
Recepto vertinimas:
Biskvitinis tortas su avietėmis
Biskvitinis tortas su avietėmisIngridientai:6 kiaušiniai; 200 g cukraus; 1 citrinos tarkuota žievelė; 1 pak. vanilinio cukraus; 200 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių; 4 valg. š. vyšnių likerio; 2 valg. š. citrinų sulčių; Mažas indelis aviečių uogienės; 1 l plaktos grietinėlės; C..
Recepto vertinimas:
Bandelės su avietėmis bei vaniliniu padažu
Bandelės su avietėmis bei vaniliniu padažuIngridientai:12 bandelių: 42 g kubelis mielių; 270 ml pieno; 500 g miltų; 90 g cukraus; 2 kiaušiniai; 8 tryniai; 220 g sviesto; Žiupsnelis druskos; 1 vanilės lazdelė; 10 ml romo; Trinta citrinos žievelė; 100 g aviečių uogienės arba trintų av..
Recepto vertinimas:
Pyragaičiai su avietėmis ir šampano kremu
Pyragaičiai su avietėmis ir šampano kremuIngridientai:8 pyragėlių: 250 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 135 ml pieno; 250 ml grietinėlės; 100 g cukraus; 2 vanilės lazdelės; 3 tryniai; 40 g krakmolo; 400 g aviečių; 125 g grietinės; 60 g cukraus pudros; 50 ml sauso šamp..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos laiveliai su avietėmis ir ledais
Sluoksniuotos tešlos laiveliai su avietėmis ir ledaisIngridientai:20 laivelių: 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 1 kiaušinis; 100 g cukraus granulių; 500 g aviečių; 4 valg. š. cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 500 ml pistacijos riešutų skonio (arba vanilinių) ledų;..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos tortas su avietėmis ir varške
Sluoksniuotos tešlos tortas su avietėmis ir varškeIngridientai:4 sluoksniuotos tešlos apskriti (26 cm skersmens) lakštai; 400 g varškės; 200 g grietinėlės; 80 g cukraus; 2 citrinų sultys; 5 valg. š. aviečių sirupo; 500 g aviečių; 4 arb. š. želatinos; 100 g cukraus pudros; 100 g avie..
Recepto vertinimas:
Milžiniškas plikytas pyragaitis su kriaušių kremu ir avietėmis
Milžiniškas plikytas pyragaitis su kriaušių kremu ir avietėmisIngridientai:Tešlai: 100 g sviesto arba margarino; 60 g krakmolo; 300 g miltų; 8-10 kiaušinių; 2 nubraukti arb. š. kepimo miltelių. Įdarui: 425 g konservuotų kriaušių; 2 valg. š. kriaušių sirupo; 10 arb. š. želatino..
Recepto vertinimas:
Eklerai su grietinėleIngridientai:Plikytai tešlai: Žiupsnelis druskos; 80 g sviesto; 1 valg. š. cukraus; 125 g miltų; 4 kiaušiniai. Įdarui: 500 ml grietinėlės; 2 valg. š. cukraus; Braškių, aviečių ir serbentų papuošimui.Gaminimas 250 ml vandens, druską, sviestą ir cukrų užvir..
Recepto vertinimas:
Plikyti žiedai su avietėmisIngridientai:Tešlai:4 kiaušiniai,100 g sviesto, 1 stiklinė miltų,1 stiklinė vandens.0,5 l šviežių aviečių.Kremui:500 g grietinėlės,5 šaukštai cukraus,2 šaukStai citrinų sulči%..
Recepto vertinimas: