20 rezultatų ieškant "atskirai"
Aštrūs makaronai su pomidorų padažu
Aštrūs makaronai su pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g Penne makaronų (vamzdeliai su įstrižai nupjautais galais), 4 skiltelės česnako, 1 džiovinta aitrioji paprika, 350 g konservuotų pomidorų su sultimis, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, keli šviežio baziliko lapeli..
Recepto vertinimas:
Krevetės su spagečiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g spagečių druskos 4 šaukštų alyvuogių aliejaus citrinos sulčių 200 g lukštentų krevečių pipirų Padažui: mažo gabaliuko imbiero 3 česnako skiltelių 0,5 žaliosios paprikos nuluptos citrinos saujelės žalumynų: kalendrų,..
Recepto vertinimas:
Ryžiai su šafranu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 gr šafrano, 1,5 stiklinės ryžių, 2 šaukštai sviesto, 4 stiklinės buljono, parmezanas. Gaminimas: Paimkite 2 gr. šafrano, išdžiovinkite, sutrinkite, užpilkite trupučiu karšto vandens, uždenkite, kad pritrauktų. Ryžius nuplaukite ..
Recepto vertinimas:
Sojos padaže ir citrinų rūgštyje marinuota vištiena
Sojos padaže ir citrinų rūgštyje marinuota vištiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 pakuotė ryžių 4 vištienos krūtinėlės ne odos ir kaulų ½ puodelis sojos padažo 1 citrina (sultys ir žievelė) 1 valgomasis šaukštas pilnai susmulkinto imbiero 2 valgomieji šaukštai plius 1 valg..
Recepto vertinimas:
Viščiuko sparnelių kepsnys su saldžiarūgščiu padažu
Viščiuko sparnelių kepsnys su saldžiarūgščiu padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg viščiuko sparnelių (apie 16 vnt.) 2 valgomieji šaukštai sausų garstyčių 1 valgomasis šaukštas vandens 1 puodelis miltų 1 arbatinis šaukštelis druskos ½ arbatinio šaukštelio pipirų 1 pu..
Recepto vertinimas:
Įdaryti baklažanai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 baklažanai, 4 svogūnų galvelės, 200 gr rūkytos šoninės, 200 gr šviežių pievagrybių, išpjautas baklažano minkštimas, petražolių lapelių, maltų juodų pipirų, sviesto, tarkuoto sūrio. Gaminimas: Paruošti baklažanai per..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas troškinys „Juliene“
Prancūziškas troškinys „Juliene“ Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g jautienos 200 g bulvių 40-50 lapų rūgštynių 7-9 šparaginių pupelių ankštys 3 kiaušiniai 1 šaukštas žirnelių 1 šaukštas pupelių 2 šaukštai grietinės 0,5 stiklinės vyno..
Recepto vertinimas:
Armėniška sriubaIngridientai: 500-700g jautienos antrekoto arba avienos 1 baklažano 2 saldžių paprikų 1 didelių morkų 2-3 bulvės 2 galvos svogūnų 2 aitriosios paprikos (čili) 0,5l pomidorų pastos baziliko pipirų lauro lapų druskos 2,5 l vandens alyvų aliejaus Paruo..
Recepto vertinimas:
Agurkų sriuba su kroketais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 l jautienos sultinio, 6 rauginti agurkai, petražolių lapų, cukraus, druskos. Kroketams: 600 g virtų bulvių, 1 šaukštas bulvių krakmolo, 4 šaukštai miltų, 3 tryniai, 300 g taukų, druskos. Gaminimas: Agurkus nulupti ir supjaust..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis
Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.400 g jautienos minkštimo, 2.50 g riebalų, 3.1 šaukštas pomidorų tyrės, 4.druskos, 5.pipirų, 6.1 skiltelė česnako, 7.3—4 morkos, 8.2 svogūnai, 9.100—200 g virtų grybų, 10.10—12 bulvių, 11..
Recepto vertinimas:
Žąsis su obuoliais ir razinomis
Žąsis su obuoliais ir razinomis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4kg žąsies, 50g druskos, 3g maltų juodųjų pipirų, 3g džiovintų rozmarinų, 2g džiovintų mairūnų, 1kg obuolių, 100 g razinų, Gaminimas: 4kg žąsį nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite 50g d..
Recepto vertinimas:
Sicilietiška pupelių sriuba – tyrė
Sicilietiška pupelių sriuba – tyrėIngridientai:1,5 kg pupelių tyrės 50 g ryžių 50 g žalių paprikų 100 g grietinėlės 100 g sviesto 2 kiaušiniai 150 g baltos duonos druskosGaminimasParuoštą baltųjų pupelių tyrę uždaryti grietinėle ir sviestu, sudėti atskirai i&..
Recepto vertinimas:
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos Ingridientai:Dešrelėms: 500 g kepenėlių 200 g širdžių 300 g plaučių100 g avienos riebalų žarnų (apie 1–1,5 m)druskos lauro lapųkvapniųjų pipirų grūdeliųjuodųjų pipirų grūdeliųaliejaus apkeptičiobreliųrozmari..
Recepto vertinimas:
Įdarytas batonasIngridientai:1 batonas, 100 g sviesto, 100 g dešros ar kumpio, 1 šaukštelis stalo garstyčių, 2 kiaušiniai, 100 g agurko.Gaminimas Batono viršus aptarkuojamas, kad nebūtų kietesnių sukepusių vietų, galas nupjaunamas, minkštimas išgremžiamas. Kiaušiniai kietai iš..
Recepto vertinimas:
Netikras zuikisIngridientai:400g. jautienos, 200g. kiaulienos, 200 g lašiniukų, 2 kiaušiniai, 2 riekelės pyrago, 2/3 stiklinės pieno, druskos, 1 stiklinė svogūnų padažo (žiūrėti "padažai").Gaminimas Jautiena ir kiauliena sumalama mėsmale kartu su piene mirkytu pyragu, sud..
Recepto vertinimas:
MaltiniaiIngridientai:1/2kg jautienos, 1—2 riekutės pyrago, l/2 stiklinės pieno ar grietinėlės maltinių masei atskiesti, 1 kiaušinis, prieskonių, druskos, džiūvėsėlių pavoliojimui, 40 g riebalų kepimui, 20 g sviesto užpylimui, svogūnų, pomidorų ar krienų padažo (ž..
Recepto vertinimas:
Marinuotas keptas starkis tešloje
Marinuotas keptas starkis tešlojeIngridientai:800 g šaldyto starkio filė, prieskonių, aliejaus kepimui, 1 kiaušinis, 2—3 šaukštai miltų, 2—3 svogūnai, 20 g sviesto, druskos.Gaminimas Saldyto starkio filė atšildoma, supjaustoma gabaliukais ir palaikoma marinate. Iš ki..
Recepto vertinimas:
Daržovių sriuba su užkandaIngridientai:1,5 l. sultinio, 2 morkos, 250 g salierų, 250 g porų, 100 g sviesto, 100 g fermentinio sūrio, 250 g baltagūžio kopūsto, druskos, 1/4 duonos kepaliuko džiūvėsėliams.Gaminimas Išvirti morkas. Salierus ir porus su sviestu virti sultinyje. Paru..
Recepto vertinimas:
Dviejų rūšių pupelių ir avokadų salotos
Dviejų rūšių pupelių ir avokadų salotos Ingridientai:6-8 porcijos: 175 g raudonųjų pupelių, 175 g baltųjų pupelių, 2 ryšeliai prieskonių mišinio, 2 svogūnai, Aitriosios paprikos padažo, 750 g pomidorų, 1 raudona ir 1 žalia paprika, 1 skiltelė česnako, 3 avokadai, 4-5 lašeliai ..
Recepto vertinimas:
Viščiuko sparnelių kepsnys su saldžiarūgščiu padažu
Viščiuko sparnelių kepsnys su saldžiarūgščiu padažuIngridientai:1 kg viščiuko sparnelių (apie 16 vnt.) 2 valgomieji šaukštai sausų garstyčių 1 valgomasis šaukštas vandens 1 puodelis miltų 1 arbatinis šaukštelis druskos ½ arbatinio šaukštelio pipirų 1 puodelis aliejaus Pada..
Recepto vertinimas: