Šokoladas su grietinėle ir avietėmis

Ingridientai:
350 g. pusiau saldaus (juodojo) šokolado,
310 ml. tirštos grietinėlės,
4 šaukštai cukraus,
400 g. išaižytų aviečių,
1 šaukštas stambiai kapotų mėtos lapelių, papuošti,
50 g. miltelinio cukraus.
Gaminimas
Ištirpinkite šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš lėtai verdančio vandens. Supilkite ištirpintą šokoladą ant didelio vaškuoto popieriaus lakšto 3mm storio sluoksniu. Palikite, kad sustingtų. Supjaustykite lakštą į 18 vienodo dydžio stačiakampių. Dideliame dubenyje suplakite grietinėlę ir cukrų iki standžių putų. Atšaldykite prieš patiekdami.

Ant kiekvienos lėkštės su kuria patieksite sudėkite po šokolado stačiakampį. Ant viršaus uždėkite šaukštą grietinėlės ir aviečių, paskui uždenkite dar vienu šokolado gabalėliu. Papuoškite mėtos lapeliais ir avietėmis. Apibarstykite milteliniu cukrumi.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!