Braškių tyrsriubė

Ingridientai:
6 porcijos

1,2 kg braškių,
3 šaukštai cukraus,
100 ml stalo vyno,
3 didelės pasifloros,
2 prinokę nektarinai,
250 g aviečių,
6 mėtų šakelės.
Gaminimas
Braškes nuplauname ir nuskabome jų žaliąsias "uodegėles". 200 g braškių atidedame, o iš likusių ir cukraus padarome tyrę (pertriname per sietelį arba išplakame virtuviniu kombainu). Pertriname tyrę per smulkų sietelį. Įpilame į ją vyną.

Pasifloras perpjauname per pusę, išgremžiame sėklytes. Pertriname per sietelį. Minkštimą su sultimis sudedame į braškių tyrę. Smulkiai supjaustome likusias braškes bei nektarinus ir kartu su avietėmis sudedame į braškių tyrę. Uždengiame ir laikome šaltai, kol tieksime. Tiekiame sriubos lėkštėse, papuoštą mėtų lapeliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!