20 rezultatų ieškant "aliuminio"
Žuvies filė su cukinijomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g filė 1 citrina 500 g cukinijų minkštos odelės 100-120 g sviesto 5 svogūnų laiškai druskos, pipirų Gaminimas: Jeigu filė didelė, ją supjaustyti 3-4 cm gabaliukais. Citrinos odelę sutarkuoti, o iš citrinos išspausti sult..
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 800 g jautienos krūtininės 3 šaukštai aliejaus l kg mažų svogūnų 150 g grietinės l šaukštas garstyčių ¼ burgundi6ko raudonojo vyno 4 lauro lapeliai maltų pipirų, druskos aliumini..
Recepto vertinimas:
Jūrų ešerys su pankoliais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 išdarytas ešerys (maždaug 1 kg) 750 g pankolių 1 didelis svogūnas 4 didelės bulvės 1 citrinos sultys 50 g sviesto ½ kubelio koncentruoto paukštienos sultinio 150 ml vandens 1 šaukštelis krapų ryšelis petražolių lauro lap..
Recepto vertinimas:
Kiauliena, kepta džiovintų abrikosų tyrėje
Kiauliena, kepta džiovintų abrikosų tyrėje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,5 kg kiaulienos išpjovos, 1 stiklinė supjaustytų džiovintų abrikosų, 3/4 stiklinės apelsinų sulčių, 0,5 stiklinės abrikosų nektaro, pusės citrinos sultys, 1 šaukštas medaus, 1/4 šaukšto cinamono. Gamin..
Recepto vertinimas:
kalakutienos kepsneliai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0.5 kg kalakutienos file 1 indelis tepamo surio su kumpiu prieskoniu sojos padazo majonezo dziuveseliu Gaminimas: kalakutiena supajaustome ir ismusame pabarstome prieskoniais ir apslakstome soju padazu. Paliekame..
Recepto vertinimas:
Kalakuto kakleliai su pistacijomis
Kalakuto kakleliai su pistacijomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg kalakuto krūtinėlės, 2.200 g paukštienos kepenėlių, 3.0,5 stiklinės grietinės, 4.10 kalakutų kakliukų, 5.3 kiaušiniai, 6.200 g pistacijų, sauja petražolių lapelių, 7.2 šaukštai sviesto, druskos, pipirų. P..
Recepto vertinimas:
Krabų kotletukai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1/2 kg krabų lazdelių (supjaustyti), 2.1/4 stiklinės maltų džiūvėsėlių, 3.1 kiaušinis (suplakti), 4.1 šaukštas majonezo, 5.1 šaukštelis neaštrių garstyčių, 6.1/4 arbatinio šaukštelio sausų žuvies prieskonių, 7.1/2 šaukšteli..
Recepto vertinimas:
Lydeka su apelsinu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 lydeka, 2.1 apelsinas, sviestas, ištirpintas, 3.1 puodelis šviežių susmulkintų prieskoninių žalumynų (petražolė, peletrūnas, mairūnas ir pan), susmulkinto česnako Gaminimas: Išvalytos lydekos vidus užpildomas apelsinų ketvirt�..
Recepto vertinimas:
Ryžiai su svogūnų laiškais ir mangais
Ryžiai su svogūnų laiškais ir mangais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2,5 stiklinės daržovių sultinio 1 stiklinė apvalių ryžių 3 valg. šaukštai supjaustytų svogūnų laiškų 0,5 stiklinės mango, supjaustyto kubeliais 1 valg. šaukštas ryžių acto druskos, grūstų juodųjų ..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su keptomis jūros gėrybėmis
Spagečiai su keptomis jūros gėrybėmisIngridientai:4-6 porcijoms: 750 g moliuskų kriauklelėse, 750 g midijų geldelėse, 400 g mažų nuvalytų kalmarų, 750 g prinokusių kietų pomidorų, odelę nulupti ir išimti sėklytes, 2 skiltelės susmulkinto česnako, 1 džiovintas aitrioji paprika, ..
Recepto vertinimas:
Skumbrės suktinukaiIngridientai:4 puselės skumbrės filė (600g.), 50 g. sviesto, ryšelis petražolių ar krapų lapelių, šaukštas aliejaus, druskos, pipirų, kario, citrinos sulčių.Gaminimas Skumbrės filė pasūdyti, pabarstyti prieskoniais, pašlakstyti aliejumi ir citrinos sultimis. Svi..
Recepto vertinimas:
Velykų vainikas su margučiaisIngridientai:500 g. miltų, 40 g. mielių, 250 ml. pieno, 2 kiaušiniai, 200 g. sviesto, 60 g. cukraus, 0,5 šaukštelio druskos, 1 šaukštas romo, 5 margučiai, 1 citrinos žievelė, šiek tiek cukraus miltelių.Gaminimas Mieles ištrinkite drungname piene ir supilk..
Recepto vertinimas:
Braškių pyragasIngridientai:Tešlai: 300 g miltų; 100 g cukraus; 200 g sviesto; 2 tryniai; Žiupsnelis druskos; 2 valg. š. romo, grietinės arba vyno. Įdarui: 750 g braškių; 125 g cukraus; 4 baltymai.Gaminimas Miltus persijoti ir suberti ant minkymo lentos. Įmaišyti cukrų. Šaltą svie..
Recepto vertinimas:
Bezė pyragas su braškėmisIngridientai:300 g miltų; 100 g cukraus; 200 g sviesto; 2 tryniai; Žiupsnelis druskos; 2 valg. š. romo, grietinės arba vyno; 750 g braškių; 125 g cukraus; 4 baltymai.Gaminimas Miltus persijoti ir suberti ant minkymo lentos. Įmaišyti cukrų. Šaltą sviestą supja..
Recepto vertinimas:
Juodųjų serbentų ledaiIngridientai:6 porcijos 500 g juodųjų serbentų, 150 g cukraus, 400 ml grietinėlės, šaukštas citrinų sulčių, 6 šaukštai juodųjų serbentų likerio, 100 ml saldintų juodųjų serbentų sulčių.Gaminimas Uogas nuplauname, suberiame ant virtuvinio rankšluošči..
Recepto vertinimas:
Ėrienos sriuba Chalisko stiliumi (Birria estilo o Jalisco)
Ėrienos sriuba Chalisko stiliumi (Birria estilo o Jalisco)Ingridientai:6 porcijoms: 1,2 kg ėrienos (menties arba kumpio); 3 dideli pomidorai; 1 baltasis svogūnas; 2 česnako skiltelės; ½ arb. š. džiovintų raudonėlių; Druska ir ką tik malti juodieji pipirai; 4 valg. š. aliejaus; 2 l vi..
Recepto vertinimas:
Frankfurto vainikasIngridientai:460 g sviesto; 350 g cukraus; Druska; 1 pak. vanilinio cukraus; 4 lašai citrinų esencijos; 1 valg. š. romo esencijos; 4 kiaušiniai; 250 g kvietinių miltų; 50 g krakmolo; 2 nubraukti arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai ištepti; 1 pak. vanilinio pudingo m..
Recepto vertinimas:
Griliažinis tortasIngridientai:Tešlai: 5 kiaušiniai; 200 g cukraus; 150 g miltų; 2 arb. š. kepimo miltelių; 100 g maltų migdolų; Riebalų formai ištepti. Įdarui ir papuošimui: 150 g cukraus; 150 g kapotų migdolų; 1 l grietinėlės; 1 valg. š. cukraus pudros; 2 pak. vanilinio cukraus..
Recepto vertinimas:
„Kalėdų senelio batas“Ingridientai:500 g sirupo (galima naudoti ir medų); 300 g cukraus; 200 g sviesto arba margarino; 1 kg miltų; 100 g kakavos miltelių; 4 kiaušiniai; 2 arb.š. geriamosios sodos; ½ arb. š. maltų gvazdikėlių; ½ arb. š. malto kvapiojo pimento; ½ arb. ..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas pyragasIngridientai:125 g miltų,šaukšto cukraus,šaukštelio vanilinio cukraus,75 g šalto sviesto,Įdarui50 g sviesto,60 g cukraus,40g razinų,pusės citrinos sulčių ir nutarkuotos žievelės,2 kiaušinių,žiupsnelio druskos,2 - 3 rūgštesnių obuolių.GaminimasIš tešlai sk..
Recepto vertinimas: