13 rezultatų ieškant "isspaustomis"
Mango ir pomidorų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 pomidorai 2 mangai 1 citrina ar žalioji citrina 0,5 arbatinio šaukštelio druskos 1 arbatinis šaukštelis maltų rožinių pipirų 4 valgomieji šaukštai alyvų aliejaus šviežias bazilikas Gaminimas: Pomidorus nuplaukite ir supjaust..
Recepto vertinimas:
Krevetėmis įdaryti kalmarai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 šaukštų alyvuogių aliejaus 0,5 citrinos druskos, pipirų cukraus 2 maišelių (po 100 g) ryžių 200 g šaldytų krevečių 100 g džiovintų pomidorų česnako skiltelės 12 kalmarų filė Gaminimas: Aliejų išmaišyti su išspau..
Recepto vertinimas:
Marinuota lašiša Sudėtingumas: 3 Ingridientai: agurko 4 gabaliukų (po 150 g) lašišos citrinos saujelės krapų 2 šaukštų vyno acto šaukšto alyvuogių aliejaus druskos, pipirų Gaminimas: Agurką nuplauti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Sudėti į dubenį, apibarstyti drusk..
Recepto vertinimas:
Kiniškas jautienos kepsnys Patiekalo šalis: Kinija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: jautienos filė, 3 apelsinai, 2 aitrieji pipirai, imberio šaknys, arachisų aliejus, sojų padažas, 2 morkos, ryžių, cukrus, druska, 1 šaukštas krakmolo, svogūnų laiškai. Gaminimas: Jautienos filė supj..
Recepto vertinimas:
Spanguolių su čiobreliais padažas
Spanguolių su čiobreliais padažas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 25g šaldytų uogų, 25g jautienos sultiniu, 6g sojų padažo, 3g išspaustomis citrinų sunkos, 0,05g maltų juodų pipirų, 0,01g džiovintų čiobrelių Gaminimas: 25g šaldytų uogų atlaidinkite ir ..
Recepto vertinimas:
Jautiena su pievagrybiaisIngridientai:600 g. lieso jautienos kumpio, 5 svogūnai, 100 g. pievagrybių, šaukštas krakmolo, pusės citrinos sulčių, 2 šaukštai sojų padažo, pusė šaukšto cukraus, druskos, maltų juodųjų pipirų, aliejaus kepti.Gaminimas Kumpį nulupame, nusausiname ir supj..
Recepto vertinimas:
Malakovo tortasIngridientai:Tešlai: 4 kiaušiniai; 125 g cukraus pudros; Žiupsnelis druskos; 2 valg. š. citrinų sulčių; 125 g miltų; 125 g krakmolo; 1 arb. š. kepimo miltelių; 4 taurelės romo; Sviesto formai ištepti. Sviestiniam kremui: 500 ml pieno; 100 g cukraus; Žiupsnelis druskos;..
Recepto vertinimas:
Badeno slyvų tortasIngridientai:Tešlai: 6 kiaušiniai; 100 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 40 g maltų sausainių; 150 g maltų lazdyno riešutų; 1 valg. š. romo; Sviesto formai ištepti; Miltų formai pabarstyti. Įdarui: 1 kg slyvų; 6 kupini valg. š. cukraus; Mažas gabalėlis cinamo..
Recepto vertinimas:
Elizabetos tortas su vyšniomis
Elizabetos tortas su vyšniomisIngridientai:Tešlai: 6 kiaušiniai; 125 g cukraus; 120 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių. 50 g maltų lazdyno riešutų; Riebalų formai patepti; Miltų formai pabarstyti. Įdarui: 4 valg. š. vyšnių likerio; Apie 450 g vyšnių uogienės. Glajui: 150 g cuk..
Recepto vertinimas:
Graikinių riešutų tortas su vaniliniu kremu
Graikinių riešutų tortas su vaniliniu kremuIngridientai:Tešlai: 4 kiaušiniai; 200 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 200 g miltų; ½ arb. š. kepimo miltelių; 100 g kapotų graikinių riešutų. Įdarui: 500 ml pieno; 75 g cukraus; 1 pak. vanilinio pudingo miltelių; 200 g minkšto svi..
Recepto vertinimas:
Persikų ir jogurto tortasIngridientai:Biskvitui: 6 kiaušiniai; Žiupsnelis druskos; 175 g cukraus; 175 g miltų. Įdarui: 1 kg gerai prinokusių persikų (gali būti konservuoti); 10 arb. š. želatinos; 2 kiaušiniai; 150 g cukraus; Trinta citrinos žievelė; 1 citrinos sultys; 450 g jogurto; ..
Recepto vertinimas:
Biskvitiniai pyragėliai su grietinėlės kremu ir vynuogėmis
Biskvitiniai pyragėliai su grietinėlės kremu ir vynuogėmisIngridientai:Biskvitui: 4 kiaušiniai; 150 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 125 g maltų lazdyno riešutų; 150 g miltų; Žiupsnelis kepimo miltelių Riebalų skardai ištepti. Įdarui ir papuošimui: 1 kg vynuogių; 300 g grietinėlė..
Recepto vertinimas:
Gėrimas su beržų sulaIngridientai:0,5 l beržų sulos,0,5 l apelsinų sulčių,ledo gabalėlių,1 citrina.GaminimasSumaišome sulą su sultimis ir išspaustomis iš pusės citrinos sultimis. Gėrimą supilstome į taures. Įdedame po 2-3 gabalėlius ledo, o taures papuošiame citrinos griežinėl..
Recepto vertinimas: