KALAKUTO KRŪTINĖLĖ SU PERSIKAIS

Ingridientai:
500 g kalakuto krūtinėlės
5 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai medaus
7 šaukštai persikų nektaro
truputi svogūnų laiškų, krapų
1 skiltelė česnako
500 gpersikų iš dėžutės
1 šaukštas vyno acto
2 šaukštai aliejaus
druskos
1 šaukštas miltų
žiūpsnelis
Gaminimas
Mėsą nuplauti, išdžiovinti ir supjaustyti šiaudeliais. Sojos padažą, medų ir nektarą sumaišyti ir užpilti mėsą, palikti 2 val. pastovėti. Česnaką, persikus,svogūną ir krapus supjaustyti. Mėsą išimti iš marinato ir kepti aliejuje apie 10 min. ant stiprios ugnies. Į marinatą įpilti vyno acto ir 50 ml vandens. Į kepančią mėsąą sudėti visas daržoves ir persikus. kai svogūnai apkeps įįdėti miltų, supilti marinatąą ir dar kepti 15 min. Paskaninti druska ir imbieru. patiekti su ryžžiais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!